Ezt vegye férfi kollégájának a céges karácsonyra!

Azt már megmutattuk, hogy mit érdemes venni akkor, ha a céges karácsonyon egyik kolléganőnjét kell megajándékozni. Most jöjjenek a férfiak!

Ha 1000 forint a limit

Akárcsak a munkatársnőknek, a férfikollégáknak is találhat érdekes dolgokat az Ikeában: növényt 695 forintért vagy asztali díszt hasonló áron, de igazából sokkal nagyobb kincsesbánya a Media Markt vagy bármelyik hipermarket olcsó DVD részlege: nincs is jobb, mint egy ezeréves vígjátékot adni, ami ráadásul csak 300 forint és tuti felidézi az ajándékozottban a régi szép időket. Az ezer forintos limitből pont kijön még egy karácsonyi szerencsejáték, amivel vagy nyer az illető 10 millió forintot, vagy nem, de biztos jót fog röhögni ezen a blőd ajándékon, ha van humorérzéke. Ha sértődős, akkor viszont maradjon az Ikea növénynél!

Ha 2500 forint a limit

2500 forintból már rendelhet egy jobb bort, például a Demeter szuperjó Törökverője csak 1500 forint. És tényleg jó, higgyen nekünk! Pia helyett vehet kültéri mécsestartót, ha tudja a kollégáról, hogy szeret nyaralójában üldögélni, vagy egy termoszt, amiben minden reggel meleg kávéval indulhat dolgozni, hétvégén pedig teával kirándulni. Próbálkozhat Herczeg Zoltán Nemzethy pólóival is, ezek csak 1990 forintba kerülnek, vagy a Blup fogpiszkálótartójával. Ez utóbbit legalább biztos tovább tudja ajándékozni az anyósnak, ha mégsem tetszik neki.

Ha 5000 forint a limit

5000 forintból már vásárolhat kollégájának szép könyveket is, ha biztosra akar menni, akkor maradjon a fotóknál. Pont 5000 forintba kerül a Blup fantáziadús képkerete, ami egy irodai asztalon jól mutat. Kicsit olcsóbb a Butlers diótörő mókusa, ami ráadásul jól is néz ki, akár asztali dísznek is megfelelő. Ha a munkatársa szeret öltözködni, vásároljon neki bőrövet 4000-ért, vagy műbőr tárcát egy ezressel többért, de a H&M-nél jó, meleg kötött sálak is kaphatók 2990 forintért.

Ha nagyot akar villantani

Ha meg akarja mutatni, milyen nagyra értékeli kedvenc kollégáját, próbálkozzon egy 10 ezer forintos Springfield utalvánnyal, amellyel akár egy saját inget is összeállíthat magának a márka Shirt Bar-jában. A dolognak annyi a lényege, hogy a vásárló mondhatja meg, milyen gombokkal és milyen gallérral kéri az inget. Ha a célszemély nagyon tájékozott divattéren, adjon neki egy merész, szadomazós Es-tu un Ange? márkájú pólót. Ezt az irodába úgyse meri majd felvenni, de hátha pont ez hiányzott a buliszettjéből.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek