Ezt ne vegye álmai nőjének karácsonyra

Oké, mi nők nem vagyunk egyszerűek, (akkor sem) ha ajándékozásról van szó. A legjobb szándékkal beszerzett meglepetés mögött is képesek vagyunk - nyilván nem is létező - hátsó gondolatot felfedezni, és aztán jól megsértődni. Hogy ne fusson bele ilyen kellemetlenségekbe, összeszedtünk egy listát, milyen ajándékokat ne vegyen álmai asszonyának. Kivéve persze, ha a nő kifejezetten, és határozottan kérte. Vagy ha nem olyan, mint Mézgáné.

shutterstock 89826145

Ránctalanító készítmények, szemránckrém és társaik

A féri gondolatmenete: Egyfolytában azon aggodalmaskodik, vannak-e szarkalábak a szeme körül, nincs-e megereszkedve a bőr az arcán, nyakán. Szerintem tök jól néz ki, mégis folyton azt kérdezgeti, nem túl mélyek-e az árkok a homlokán, a szája körül. Képes órákig borongani azon, hogy nem elég ragyogó színű az arcbőre. Komolyan, mi a tököm az a ragyogó színű arcbőr??? Na jó, ha ez ennyire foglalkoztatja, veszek neki egy (jó drága) ránctalanító krémet, biztosan örülni fog neki.

Amit a nő ért belőle:: Szóval hiába a sok duma, MÉGIS ráncosnak talál.

Tornabérlet, sportruházat

A férfi gondolatmenete: Szegényke, annyi dolga van, milyen sokszor elmondta már, hogy szívesen sportolna, de nincs rá ideje, és/vagy nem tud mit felvenni hozzá. Az a mániája, hogy kövér, pedig milyen jól néz ki. Imádom, hogy olyan szépen gömbölyödik a csípője. Biztosan örülni fog, ha meglepem egy bérlettel abba a (jó drága) menő fitneszklubba, majd oda lejárhat kikapcsolódni, és az önbizalmának is jót fog tenni.

Amit a nő ért belőle: Szóval MÉGIS kövér vagyok. És mit gondol, hogy fogom érezni magam abban a puccos fitneszklubban a sok tökéletes nő között???

Fogyasztószerek, fogyasztó- és feszesítő kezelések

A férfi gondolatmenete: Az a mániája, hogy kövér. Hogy narancsbőrös a combja. Tényleg sajnálom, hogy ennyit hergeli magát ezen a hülyeségen, pedig teljesen rendben van, ahogy kinéz, ráadásul én sem vagyok egy matyó hímzés. Mi az a narancsbőr egyáltalán? Veszek neki egy (jó drága) feszesítő/narancsbőrelleni/fogyasztó kezeléscsomagot a szépségszalonba, biztos örülni fog neki.

Amit a nő ért belőle: Szóval MÉGIS undorítónak találja a narancsbőrömet/a nagy seggemet/a löttyedt combomat, csak fél a szemembe mondani.

shutterstock 130218554

Szőrtelenítő gép, végleges szőrtelenítő kezelés

A férfi gondolatmenete: Most komolyan, hogy van valakinek energiája ennyit foglalkozni a nem létező bajuszával??? Tényleg az agyamra megy ezzel a hülyeséggel. A világ összes idejét tölti el ezzel az állandó gyantáztatással, meg karszőrszőkítéssel. Biztos ő is örülne neki, ha vennék neki egy (jó drága) szőrtelenítő gépet/végleges szőrtelenítő kezelést, és akkor nem kéne állandóan ezen paráznia.

Amit a nő ért belőle: Szóval MÉGIS zavarja a bajszom, éreztem én, de most végre kibújt a szög a zsákból!

Konyhai gépek

A férfi gondolatmenete: Mennyiszer elmondta már, hogy ha lenne végre egy rendes robotgépe, sokkal kevesebb időt kéne a konyhában töltenie. Tényleg milyen sokat dolgozik ott, meglepem egy (jó drága) robotgéppel, biztos örülni fog, és mennyivel több időnk lesz egymásra, az örökös főzés helyett végre lesz alkalom meginni nyugiban egy pohár bort.

Amit a nő ért belőle: Szóval ez vagyok én? Egy konyhai szolgáló?

Kölni

A férfi gondolatmenete: Mennyire izgató, amikor hozzám bújik, és megérzem az illatát. Ha jól láttam, elfogyott a kölnije. Választok neki valami (jó drága) finom illatot, biztos örülni fog.

Amit a nő ért belőle: Szóval büdös vagyok.

shutterstock 97592969

Utalvány, pénz

A férfi gondolatmenete: Tavaly kapott szemránckrémet, megsértődött. Tavalyelőtt fitneszbérletet, megsértődött. Azelőtt kölnit, megsértődött. A robotgépen is megsértődött. A testkezelésen is. Inkább veszek neki (jó sok pénzért) utalványt valami menő plázába, és akkor azt vesz magának, amit akar, végre nem lesz sértődés.

Amit a nő ért belőle: Szóval már annyira sem vagyok fontos neki, hogy rászánja az energiát, és kigondoljon valami ajándékot.

Ha az ön nője nem Mézgáné,

aki állandóan csak a Hufnágel Pistiről, és a vele együtt elszalasztott boldogságról álmodozik, akkor azért inkább nézze meg ezt a cikkünket is, ahol meglehetősen sokan szavaztak arról, mit illik adni, és mit nem. És talán az itt található tanácsoknak is hasznát tudja venni. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra