Így ajándékozzon karácsonyra fogyást és kalandokat!

Nemcsak műszaki cikkeket, ruházatot, illatszereket és hasonlókat lehet ám ajándékutalvánnyal vásárolni, hanem ahhoz is hozzá lehet segíteni valakit, hogy más vásárokat, országokat is megismerhessen, illetve ahhoz, hogy jobban érezze magát a bőrében, esetleg megszabaduljon az ünnepek alatt felszedett plusz kilóktól. Részletek a hajtás után!

El innen!

Ha valaki nem egy tárgyi ajándékra vágyik, viszont szívesen látna többet a világból, akkor jó választás lehet egy utazási utalvány. Minden nagyobb utazási irodának van ajándékkártyája, az Ibusznál például 5000, 10000, 20000, 50000, 100000 forintos címletekben kapható és 40 irodában lehet beváltani. Az utalványok a hivatalos honlap tájékoztatása szerint felhasználhatóak külföldi üdülésekre, körutazásokra, síutakra, városlátogatásokra, belföldi üdülésekre, wellness hétvégékre, repülőjegy vásárlására, koncertek, színházi előadások, futballmeccsek, sportesemények jegyeinek megvásárlására.

shutterstock 159521273

A Neckermann utazási ajándékutalványának értékét a vásárló határozza meg. Ezek a kiállítástól számított egy évig érvényesek, vagy igény szerint rövidebb időszak is megadható, sőt, további egy évre az érték 10 százalékának befizetésével meghosszabbítható. Ugyanitt kapható ún. wellness ajándékutalvány is. Ez 5000, 10000, 20000, 30000 és 50000 forintos címletekben kapható, és belföldi wellness szállásokra és szolgáltatásokra, vélhetően a fitnesz órákra is be lehet váltani. Természetesen a Vista is készült saját utalvánnyal, amely 10000, 50000 és 100000 forintos értékben kapható, és a rajtuk szereplő érvényességi határidőig válthatóak be a cég bármely szolgáltatására. 

És ezzel még nincs vége a sornak. Ha ilyen ajándékkal lepné meg rokonát, barátját, ismerősét, akkor többek közt a Questor, a Tensi, a Zseppelin, a Hurrá Nyaralunk, az Invia, a Wellness Travel utalványait is megvásárolhatja. Persze nem csak az utazási irodáknak vannak ajándékkártyáik. A Danubius Hotels Group is előrukkolt a saját termékeivel. A tetszőleges összeggel feltöltött ajándékkártyájukat a megajándékozott a vásárlástól számított 1 éven belül, a névérték erejéig akár többször is felhasználhatja valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira (szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés vagy fitneszbérlet). Van utalványuk is, bár ezek már konkrét ajánlatokra szólnak. 

Mozdulj meg!

Persze nem csak utazási, hanem sport ajándékutalványok is vannak, ha esetleg valaki ennek örülne jobban. Egész évben, bármilyen alkalomra megvehető viszont a BSI ajándékutalványa. Ez 2000 és 5000 Ft-os címletekben kapható és névértéken felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül, bármely BSI által szervezett eseményre történő előzetes nevezéskor, jegyvásárláskor. A MAKASE, vagyis a Magyar Kaland - Sportegyesület utalványát online vagy személyesen lehet megrendelni, és a weboldalon meghirdetett programokra használható fel a vásárlástól számított egy éven belül, és, ami még fontos, az ajándékutalvány címlete bármennyi lehet. A Magyar Kerékpárosklub is készült az ünnepekre, az ő honlapjukon december 15-ig lehet tagságot vásárolni ajándékba. Ha valaki nem szívesen teker, ám szeret sétálni, túrázni, akkor lehet, hogy érdemes beruházni egy nordic walking ajándékutalványba, amiről többet itt olvashat. 

shutterstock 154120451

Ha az ajándékozandó inkább a négy fal között maradna, akkor kérdezősködjön körbe az edzőtermeknél, hogy lehet-e utalványt vagy bérletet vásárolni meglepetésként. Sőt, a fürdőknél is érdemes érdeklődni, a szegedi Napfényfürdő Aquapolisnak például ajándékutalványa és wellness utalványa is van. Előbbi 500, 1000, 2000 és 5000Ft-os címletekben kapható és bármely szolgáltatásra beváltható a kiállítástól számított 1 éven belül. Ha a célszemély inkább otthon acélosítaná testét, akkor ajánljuk a FitVideo ajándék bérleteit és krediteit. És persze a kuponos oldalak ajánlatai között is érdemes körülnézni, akár utazásról, akár sportról van szó, csak legyen kellően körültekintő.

A sportoláshoz természetesen megfelelő felszerelés, öltözet is kell. Kész szerencse, hogy ott vannak a sportáruházak és az ajánlataik, mint például a Decathlon ajándékkkártyája, de az Insterportnak is van sajátja, ahogyan a Hervisnek is

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek