Parfüm almából 230 millióért

A DKNY egymillió dollárért kínálja legújabb, Golden Delicious nevű illatkompozícióját. A gyémántberakásos üvegben prezentált, virágokból és almából összeütött parfüm árát pont fedezi az ötös lottó eheti nyereménye.

A DKNY New Yorkban is bemutatta az egymillió dolláros parfümjét. A különleges darab már bejárta Londont, Mexikót és Malajziát. A Gold Delicious névre keresztelt illatkompozíciót New Yorkban Chanel Iman prezentálta. A modell és a parfüm találkozását a nagyobb felhajtás kedvéért testőrök tartották szemmel, és az értékes darabot golyóálló aktatáskában szállították a helyszínre.

A Donna Karan nevével fémjelzett illatot természetesen önmagában nem lehetne 230 millió forintra taksálni, mivel nem éppen különlegesek az összetevői. A Gold Delicious parfüm narancsból, rózsából, liliomból és nem meglepő módon golden delicious almából áll össze. A rekordár elérését egy gyémántberakásos üvegcse bevetésével érték el. A speciális kiadású parfüm külsejét Martin Katz ékszertervező 14 karátos sárga és fehérarannyal, 183 sárga zafírral, valamint 2700 fehér és egy 2,43 karátos kanárisárga gyémánttal tette vonzóvá.

Annak, aki a magáénak tudná, vagy ajándéknak szánja, elég megnyernie az ötös lottó eheti főnyereményét, ami 272 millió forint. A nyeremény azonban nem a DKNY kasszáját gyarapítaná, a parfümért kapott pénzt a cég jótékonysági célokra költi.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.