ZÖLD

Obama neje a szőrmék ellen – a Fehér Ház tudta nélkül

2010. január 7., csütörtök 17:31

obama-leadAz amerikai first lady is szerepel a nemzetközi állatvédő szervezet legújabb, bundaellenes kampányának hirdetésein, de a Fehér Ház nem örül, mert senki sem kért engedélyt – a PETA szerint azért, mert úgysem kaptak volna.

cikk-tious-rovid

obama-plakatWashingtonszerte bárki szembetalálkozhat Michelle Obamával, legalábbis plakáton. Az amerikai divat nagyasszonya ugyanis olyan celebekkel szerepel együtt, mint Oprah Winfrey televíziós műsorvezető, Carrie Underwood countryénekesnő és Tyra Banks, egykori topmodell, producer és műsorvezető.

A hírességek a PETA legújabb szőrme-ellenes kampányának lettek az arcai. A szőrmeviselés régimódi és kegyetlen dolog – hirdeti a plakátokon Obama neje hölgytársaival.

Hiába szolgál jó ügyet, a Fehér Ház egyáltalán nem boldog attól, hogy Michelle Obama metróplakátokon tűnik fel, ugyanis az állatvédő szervezet nem kért engedélyt az elnökasszonytól, azaz Michelle az akarata ellenére lett reklámfigura. A PETA azzal indokolta ezt a lépését, hogy a first lady nem járult volna hozzá, hogy kampányarc legyen.

 

cikk-tipus-linkek

Leszbikus tévés az Év nője

A vegetáriánus étrend melletti kardoskodást és a szőrmékről való lemondást díjazták 2009-ban az állatvédő aktivisták: a PETA Ellen Degenerest választotta az Év nőjévé, aki felesége hatására lett nagy állatbarát.

cikk-tipus-kulsolink

• A PETA honlapja

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta