ZÖLD RÖVIDHÍR

Régi mobiloddal segíts Haitin!

2010. január 20., szerda 15:34

Jó ügyet szolgálhatsz a már nem használt mobiloddal, aksiddal vagy mobiltöltőddel – erre épül a ReCellular segélyprogramja.

cikk-tious-rovid


A világ egyik legnagyobb mobiltelefon-felújítással foglalkozó cége, a ReCellular, amely 1991 óta vásárolja fel a régi mobiltelefonokat, segélyprogramot hirdetett a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére. Több milliárd használt mobilkészülék porosodik, és ezeknek csupán pár százalékából is több millió dollár folyhat be, amely javíthat a természeti katasztrófa túlélőinek életkörülményein – hangsúlyozza a többnyire adományokból származó használt mobilkészülékeket felújító amerikai cég.

A felajánlott használt mobilok nem közvetlenül a haiti áldozatokhoz kerülnek, a ReCellular ugyanis felújítja, majd eladja fejlődő országokban, alternatívát kínálva a drága, új típusú készülékeknek. A mobilok eladásából származó bevétel pedig az amerikai Vöröskereszthez jut el. 

ReCellular.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta