A PETÁ-soknak megint elgurult a gyógyszerük

A PETA vagy a legarrogánsabb vagy a legőrültebb szervezet címére pályázhat mostanában. Ezúttal egy cápatámadást elszenvedett horgásznak mutatnak be-be-be, úgy kellett neked szamárfület. És még büszkék is rá.

A cáparajongóknál és a cápatámadást elszenvedett embereknél is kihúzta a gyufát a mostanában egyre elmebetegebb kampányokkal előrukkoló PETA.

A Florida partjainál horgászó Charles Wickersham combját múlt héten ragadta meg egy bikacápa (ez a cápafajta kifejezetten kedveli a sekély vizet), szerencsére azonban ennyivel be is érte, és a horgász a gyors ellátásnak (és 800 öltésnek) köszönhetően hamar fel fog épülni. A PETA viszont meglátta a lehetőséget a sztoriban, és gyorsreagálású hadtestként egy szerintük irónikus kampányképpel rukkoltak elő íziben.

Fotó: PETA
Fotó: PETA

A roppant ízléses üzenettel arra utalnak, hogy a horgász megérdemelte, hogy megharapta a cápa, nem kellett volna ártstlan halacskákra vadásznia. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, elsőként a horgász édesanyjánál. A New York Daily News megkérdezte a PETA munkatársát az esetről, mire Ashley Byrne így válaszolt: "Csak az amerikaiak 12 milliárd halat ölnek meg évente, hogy megegyék azokat." Aztán, hozzátette: "Nagyon örülünk, hogy Wickersham úr fel fog épülni. Reméljük, hogy ez után a szörnyű és fájdalmas élmény után ő és más horgászok is belegondolnak, hogy milyen fájdalmat érezhetnek azok a halak, melyeket megölnek, és más elfoglaltság után néznek."

Oszd meg másokkal is!
Mustra