ZÖLD RÖVIDHÍR

Kötött zokniba csomagolták a fákat

2011. július 24., vasárnap 10:58

Vannak emberek, akikben erős a késztetés, hogy különféle monumentális tárgyakat becsomagoljanak. Így lehet ezzel az amerikai művésznő, aki egy egész parknyi fára húzott kötött zoknit.

Suzanne Tidwell Seattle környékén egy jól ismert fiatal művész, aki saját bevallása szerint rendszeresen átálmodja a tereket, amelyek körülveszik. Így tett azzal a kis parkkal is, ahol a fákra, villanypóznákra, oszlopokra színesebbnél-színesebb kötött harisnyákat húzott. A művésznőt az amerikai gyermekkönyvíró, Dr. Seuss fantáziavilága inspirálta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta