ZÖLD RÖVIDHÍR

A focilabda áramot ad

2011. július 24., vasárnap 10:04

Elég tizenöt percen át megállás nélkül focizni ahhoz, hogy három órára elegendő áramot termeljünk.

Világviszonylatban a gyermekek huszonöt százaléka áram nélkül él odahaza, a szegény életkörülmények mellett pedig valamennyiükben közös, hogy szeretnek játszani, labdázni.

Ebből az alapötletből indult ki az American Express, ahol a Members Project keretei között megtervezték a Soccket focilabdát, amit elég tizenöt percen keresztül használni (rúgni, pattogtatni, dekázni vele, vezetni), hogy aztán három órán át energiaforrásként szolgáljon. A labdához egy külön csatlakozó tartozik, amihez LED-lámpát, mobiltelefont lehet illeszteni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta