ZÖLD RÖVIDHÍR

5 luxus lakosztály rovaroknak

2011. július 23., szombat 15:19

Talán biológia órán foglalkozunk utoljára azzal, hogy a rovarok milyen fontos szerepet töltenek be az ökoszisztéma fenntartásában. Az ember ahelyett, hogy támogatná életterüket, ignorálja, sőt, rombolja a rovarok természetes környezetét. A Green Diary olyan rovarlakosztályokat gyűjtött össze, melyek természetes anyagokból készültek és a kertben is nagyon jól mutatnak.

Az Arup Associates által tervezett dizájndíjas Insect Hotel furnérlemezből készült, a rovarlak kialakítása pedig tudatosan olyan, hogy több különféle rovarcsalád befogadására alkalmas legyen.

A Wild Life World tervezte Bug Box közel kétezer apró lakó elszállásolására alkalmas, a rovarok a telet is könnyedén átvészelhetik a faházikóban.

Elsősorban méhek, katicabogarak és zöldfátyolkák befogadására alkalmas a madárfészek-szerű bambuszház.

Szintén több kamrából áll a könyvespolc-szerű rovarlak, ami állhat magában, de falra is lehet rögzíteni.

Ez is egy kreatív és környezetbarát az a rovarszálló, ami télen is védelemet ad. A faszerkezet elsősorban pókok, méhek, pillangók, katicák számára alkalmas.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta