ZÖLD RÖVIDHÍR

A régi gúnyáidból így csinálj újat

2011. július 16., szombat 10:11

A kiöregedett pólóidat eladományozhatod vagy kidobhatod, de ha a barátoknál van egy varrógép elfekvőben, megpróbálhatjátok újraéleszteni a régi darabokat. A lenti videó csak egy ötlet a sok közül, jó kísérletezést kívánunk!

Kinyúlt, kopott de nincs szíved kidobni. Jól tetted, hogy eddig őrizted, mert két kiöregedett pólóból egyrészes ruhát varrhatsz magadnak. Tehát a kellékek: két póló, egy varrógép, tű és cérna, némi szabókréta és minimális fantázia, hogy összeillő darabokat válassz ki. A videón láthatod, hogy a lila cápás felsőrész tökéletesen passzol az alsó fekete anyaghoz.

Lehet, hogy nem vagy egy Leonardo a varrógépnél és egy szűk ruhában sem feszítenél annyira jól, mint a csajszi a videón, ezért ne ragadj le ennél az egy fazonnál, csak rajtad múlik mint raksz össze a régi ruhatárasdból. Idővel ráérzel a saját stílusodra és nem az aktuális divat mániára üríted ki a pénztárcádat - vallják az ötletgazdák. A Thread Banger honlapján még sok újrahasznosított ruhatervet találsz. Hajrá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta