ZÖLD RÖVIDHÍR

Luxus Hello Kitty Japán megsegítésére

2011. július 10., vasárnap 06:34

A kiállításra volt, aki belógott, mert nem bírta kivárni a nyitás napját.

Luxusmodellekkel, illetve az azokért kapott bevétellel szeretne segíteni japán természeti és atomkatasztrófa károsultjain az ikonikus macskafigurát gyártó Sanrio.

A kollekció központi, húszcentis figurája igazi különlegesség a gyűjtők számára: 19 636 Swarovski kristály borítja, és tizenötezer dollárba kerül. Ez a modell természetesen limitált példányszámban kerül majd forgalomba: mindössze 88 darab készül majd, ezeken kell majd osztozniuk a rajongóknak világszerte. A szobron kívül a kollekcióban harminc kiegészítő kapott helyet, többek között egy női táska is, százezer dollárért.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta