ZÖLD RÖVIDHÍR

Bezöldült a Coca-Cola a Fülöp-szigeteken

2011. július 5., kedd 11:04

A Coca-Cola és a World Wildlife Federation a Fülöp-szigeteken mutatta be az első igazán zöld óriásplakátját: ezt szánják a komoly együttműködés első élő bizonyítékának.

A közel 20x20 méteres billboardon többezer fukien teapalántát is találunk, melyek mindegyike közel 6 kg szén-dioxidot képest elnyelni évente. "Ez az óriásplakát úgy 21 000 kg szén-dioxidtól szabadítja meg a környéket "- mondta Anthony Gao, botanista.

A nyövények tartóit újrafelhasznált palackokból készítették. Várhatóan az ökotudatos módszerekkel locsolt és táplált növények gyorsan megnőnek majd, és beborítják az egész hirdetőtáblát.

"Nagyon hálásak vagyunk a Fülöp-szigeteki Coca-Colának" - nyilatkozta Lorry Tan, a WWF munkatársa.  "Együttműködésünknek köszönhetően segíthetünk a Coca-Colának abban, hogy elérje a Live Positively-ban kitűzött célokat."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta