ZÖLD RÖVIDHÍR

Morrissey miatt nem lesz hús egy fesztiválon

2011. június 24., péntek 13:19

A belga Lokerse Feesten szervezői úgy döntöttek, hús embargóval kedveskednek a közismerten harcos vegetáriánus énekesnek.

Augusztus negyedikére muszáj lesz betárazniuk a rendes fehérjére éhes fesztiválozóknak a belga Lokerse Feesten, aznap ugyanis egyáltalán nem fognak húst árulni a szervezők. Az sajátos esemény oka a fesztivál egyik húzó neve, a tizenegy éves kora óta vegetáriánus Morrissey, akinek az érkezését a szervezők így szeretnék megünnepelni.

A belga szervezők állítólag már évek óta szerették volna a fellépőik között tudni a manchesteri énekest, úgyhogy amikor az elfogadta a felhívást, örömmel teljesítették a kérését, miszerint a fellépése napján ne lehessen húst kapni a rendezvényen. A szervezők a Guardian szerint üdvözölték a cateringes kihívást. Morissey egyébként elég intoleráns a hússal szemben, 2009-ben például, a Coachella fesztiválon lesétált a színpadról, amikor megérezte a sülő hús szagát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta