ZÖLD RÖVIDHÍR

Így hasznosítsd a megunt magazinjaidat

2011. június 2., csütörtök 11:01

Aki netán székre spórolsz, az most abba is hagyhatod, van egy nagyon olcsó tippünk: a magazinból épített szék.

Az újság és a magazin szinte minden háztartásban fellelhető, azok esztétikus tárolása azonban gyakran gondot okoz. Ebből az alapproblémából indult ki az Njustudio tervezőcsapata, akik egész egyszerűen egy ülőalkalmatosságot építettek a magazinokból.

A szék alapja nyírfa, teteje párna, a kettőt pedig két bőrszíj rögzíti egymáshoz. Bár a bolti ára 128 euró, egy kis kézügyességgel bárki csinál ilyet, de ha mégsem megy, aggodalomra akkor sincs semmi ok, ezt a verziót bárki összehozza:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta