ZÖLD RÖVIDHÍR

A jövőben napelemes asztalokkal töltünk

2011. május 23., hétfő 10:29

A szolár asztal különlegessége, hogy az elektromos kütyüket csatlakoztatás nélkül tölti.

A mobiltelefonjaink, laptopjaink töltése szinte mindennapos probléma, gyakran keressük pánikszerűen a konnektort, hogy létfontosságú szerkezeteinket pár percre tankoltathassuk. A jövőben azonban ez sem lesz probléma, a tokiói Retail Tech Expón ugyanis bemutatták azt a speciális napelemes asztalt, ami töltő, vagyis csatlakoztatás nélkül képes feltölteni az elektromos kütyüket, az asztalra kell helyezni őket, és a töltés magától beindul. Az asztalt a jövőben kávézókba, éttermekbe szánják, ahol a vendégek ebéd vagy egy kávé közben gyorsan feltankoltathatják elektromos eszközeiket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta