ZÖLD RÖVIDHÍR

Luxus-ökotáskát vehetsz Yves Saint Laurent-től

2011. május 22., vasárnap 10:01

A nagy múltú divatház egy részben újrahasznosított műanyagzacskókból készített, limitált kiadású kézitáskát dobott piacra, így csatlakozva a fenntartható divat szemlélethez.

A Muse Two Artisanal Recycled névre keresztelt táskát kézzel szőtték, és egy már népszerűnek bizonyult modell formáját követi - adta hírül az Ecouterre. Viszont biztos nem ez fog minden második nő karján lógni, ugyanis mindössze 60 számozott példány készült belőle.

A táska ára 1720 dollár, és Burkina Fasóban, szakavatott kézműves nők készítették műanyagzacskókból és fair trade pamutból. Ez a kiegészítő a korábbi New VIntage kollekciót követi, amiben a klasszikus fazonú ruhákat a régebbi kollekciók megmaradt, fel nem használt anyagmaradékaiból varrták.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta