ZÖLD RÖVIDHÍR

Olajoshordókból is készülnek designbútorok

2011. május 13., péntek 18:32

Az olajválságra a formatervezőknek is megvan a maguk válasza, az olajoshordókból készített bútordarabok ironikusan a krízishelyzetre utalnak.

Alberto Dassasso kreativitásának köszönhetők azok a székek, zsámolyok, asztalok és lámpák, melyek alapanyaga az olajoshordó. A tervező direkt olyan hordókat választott, melyek kiállták az időjárás, a hosszú, tengerentúli hajóutak megpróbáltatásait, egyszóval: ütöttek-kopottak. De pont a rozsda, a karcolások és egyéb sérülések adják a bútorok egyediségét, néhány darabon pedig ott virít néhány jól ismert logó is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta