ZÖLD RÖVIDHÍR

Fricska a fogyasztás orrára

2011. május 9., hétfő 16:09

Tudatos Vásárlók Áruháza- Kiállítás okos fogyasztóknak. Ne hagyjuk otthon a kritikai- és humor érzékünket.

Kreativitás és humoros fogyasztáskritika jellemzi a Tudatos Vásárlók Egyesülete, és számos fiatal alkotócsoport,Cellux Csoport, Medence Csoport, 1000%, Kétfarkú Kutya Párt által létrehozott kiállítást, amely május 10-én, délután 6-kor nyílik a Gozsdu Udvarban. A 9-ig tartó megnyitó alatt a Posztérzelmi Ragadozók zenei aláfestésére ringatózhatnak a tudatos testek: ismerkedhetünk az alkotókkal, és a hasonlóan gondolkodó kritikus tömeggel. Ne feledjük, az újrahasznosítás szexi.

Elmerenghetünk az elektromos orrszőrvágó erényein, megcsodálhatjuk a trendi újrahasznosítók termékeit, jókat mosolyoghatunk a túlzott fogyasztás orrára nyomott fricskákon. Az alkotók sora garancia a gondolatébresztő és szórakoztató élményre, ami mindenkit okos vitorlaforgatásra ösztönöz az idők szelével szemben. A kiállítás június 30-áig ingyenesen megtekinthető de. 10 és du. 6 között.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta