ZÖLD RÖVIDHÍR

Hibrid szuperkocsit gyárt a Jaguar és a F1 Williams

2011. május 6., péntek 13:35

C-X75 néven árlja a Jaguar és a F1 Williams közösen az új, hibrid csúcsmodellt, amiből mindössze 250 darabot építenek.

Egyszerre lesz vadállat és környezetbarát a Jaguar új csúcsmodellje, amit a F1 Willamsszel közösen fejleszt a cég - jelentette be ma a Jaguar.  A C-X75 hibrid kevesebb mint 99 gramm széndioxidot bocsát ki kilométerenként, kevesebb mint hat másodperc alatt gyorsul százra, a végsebesség pedig a 200 Km/h-t is meghaladja. A karbonszálas kasznit a benzinmotor mellett két erős elektromos motor hajtja, az induló ár hétszázezer font lesz, és akinek feltétlenül szüksége van egy ilyenre, jó lesz, ha siet, ugyanis limitált darabszámban készül: mindössze kétszázötvenet gyártanak belőle.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta