ZÖLD RÖVIDHÍR

Se napelem, se áram nem kell a legújabb lámpáknak

2011. április 20., szerda 11:49

A Zen light névre keresztelt lámpával minden eddiginél többet spórolhatunk majd: saját maga által generált fénnyel világít.

A Zen light névre keresztelt lámpa megszabadíthat a dugóktól és kábelektől - számolt be a Yanko Design.

A Hangar Design számára Andrej Cverha által tervezett világítótesthez már külső energiaforrás sem kell, mert megtermeli saját magának az energiát. A trükk egy mágneses motor a lámpán belül: a mágnesek természetes úton képesek elég erőt termelni ahhoz, hogy a motor forogjon, és működtesse a fényt adó LED-diódákat. Még nem került gyártásba, de az ötlet remek, a külseje pedig inkább beillik szobornak, mint lámpának.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta