ZÖLD RÖVIDHÍR

Környezetbarát szexjátékokkal a zöldebb Földért

2011. április 18., hétfő 18:42

Egy nőbarát szexbolt és egy nonprofit zöld portál együttműködésének köszönhetően áprilisban még jót is teszel, ha környezetbarát óvszert vásárolsz.

A zöldebb világért küzdő Grist portált támogatja a világ egyik legszimpatikusabb szex shopja. Claire Cavanah és Rachel Venning üzletlánca, a Babeland azért jött létre, hogy kifejezetten nők számára készült szexuális játékok és eszközök is a piacra kerüljenek. Ha ez nem lenne elég, még környezetbarát termékeket is árulnak. Áprilisban az ezek eladásából befolyó pénz 10%-át a Gristnek ajánlották fel.

A Babeland "zöld" termékeihez csak test- és környezetbarát anyagokat használnak, a vibrátorok aksija újratölthető, és még vegán kondomot és síkosítót is kínálnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta