ZÖLD RÖVIDHÍR

Menjél piacra pénz nélkül!

2011. március 17., csütörtök 11:39

Pénz nem, csak portéka cserél gazdát vasárnap a Rohamban.

Az ingyen barterezés jegyében telik a vasárnap délután a Roham Bárban (Bp. VIII. Vas utca 16.). 20-án du. 3-tól várják a jó állapotú, használható tárgyakat, és az újító piacozókat. A hozott anyagért önkéntesek kuponokat adnak, melyekkel aztán beszerezhetjük a kiszemelt csereárut. 6-kor zárul a piac, és indul az "aki kapja, marja"- a megmaradt tárgyak szabadon elvihetőek. A szervezők szerint, ami ingyen van, még nem gagyi, ezért csak tiszta, ép árut fogadnak el. Bővebb információ a programról itt.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta