ZÖLD RÖVIDHÍR

PET palackból készítenek Ms. Middletonnak esküvői ruhát

2011. március 7., hétfő 17:14

Újrahasznosított hulladékból készít esküvői ruhát Kate Middletonnak Michelle Brand dizájner.

A Manchaster Arndale bevásárlóközpont Kate Middleton esküvőjét használja föl ahhoz, hogy vásárlói környezettudatosságát erősítse - írja az Ecorazzi. A cég Middleton számára készít esküvői ruhát, méghozzá csupa újrahasznosított szemétből. Több száz műanyag palackot, nejlonzacskót és egyéb, általában eldobásra ítélt, igen környezetkárosító cuccot használnak fel az ünnepi ruha elkészítéséhez, a hozzávalókat pedig mind a bevásárlóközpont 240 boltjából tervezik beszerezni. A projektet Michelle Brand vezeti, aki magát tumbliján Ökológiai dizájnernek nevezi. A munkában Di Faukner ruhakészítő, és Janet Bezzant, a Manchesteri Metropolitan egyetem textil specialistája segít neki. A ruhát április 15-én mutatják be, úgyhogy ha Middleton kisasszony meggondolja magát, az esküvőig hátra levő két hétben még hozzá tudják igazítani.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta