ZÖLD RÖVIDHÍR

A Mogyorómobil gyönyörű, és részben biodízel hajtja

2011. március 4., péntek 11:03

20%-ban biodízel hajtja, a belső világítását ledek szolgáltatják, szélturbinával és napkollektorral egészül ki energia-háztartása, továbbá újrahasznosított alkatrészekkel.

A Planters-cég promóciós földimogyoró alakú járgánya zöldebbé vált: a Mogyorómobilt immár 20%-ban biodízel hajtja, a belső világítását ledek szolgáltatják, szélturbinával és napkollektorral egészül ki energia-háztartása, továbbá újrahasznosított alkatrészekkel, miközben egy 19.sz-i Pennsylvaniai farm fapadlója díszítik. A Zöld Oscar előparty-n debütált Los Angelesben, és egyenesen New Orleans felé veszi az utat. Pajtásai az Oscar Mayer Virslimobilja , és a Hershey Csókjárgánya.

nut

Feltűnő és, és, és szép

New Orleansban a négykerekű csoda csatlakozik a Planters turnéjához, amelynek során kihasználatlan telkeket is alakítanak pihenésre alkalmas területté, azokat természetesen sok földimogyoró alakú térelemmel benépesítve.

A Planters reklámkampányában, melynek a „Természetesen különleges” nevet adták, hangsúlyozza a környezettudatos tematikát, ennek is köszönhető a Mogyorómobil megújulása. A hasonló promóciós autók, és a Mogyorómobil gyártója, a Turtle Transit vezérigazgatója szerint ez a típusú reklám fogás igen sikeres manapság, hiszen a mobiltelefonokba szerelt fényképezőgépeknek köszönhetően sokan lekapják a feltűnő jelenséget.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta