A Mogyorómobil gyönyörű, és részben biodízel hajtja

20%-ban biodízel hajtja, a belső világítását ledek szolgáltatják, szélturbinával és napkollektorral egészül ki energia-háztartása, továbbá újrahasznosított alkatrészekkel.

A Planters-cég promóciós földimogyoró alakú járgánya zöldebbé vált: a Mogyorómobilt immár 20%-ban biodízel hajtja, a belső világítását ledek szolgáltatják, szélturbinával és napkollektorral egészül ki energia-háztartása, továbbá újrahasznosított alkatrészekkel, miközben egy 19.sz-i Pennsylvaniai farm fapadlója díszítik. A Zöld Oscar előparty-n debütált Los Angelesben, és egyenesen New Orleans felé veszi az utat. Pajtásai az Oscar Mayer Virslimobilja , és a Hershey Csókjárgánya.

nut

Feltűnő és, és, és szép

New Orleansban a négykerekű csoda csatlakozik a Planters turnéjához, amelynek során kihasználatlan telkeket is alakítanak pihenésre alkalmas területté, azokat természetesen sok földimogyoró alakú térelemmel benépesítve.

A Planters reklámkampányában, melynek a „Természetesen különleges” nevet adták, hangsúlyozza a környezettudatos tematikát, ennek is köszönhető a Mogyorómobil megújulása. A hasonló promóciós autók, és a Mogyorómobil gyártója, a Turtle Transit vezérigazgatója szerint ez a típusú reklám fogás igen sikeres manapság, hiszen a mobiltelefonokba szerelt fényképezőgépeknek köszönhetően sokan lekapják a feltűnő jelenséget.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek