ZÖLD RÖVIDHÍR

A régi melltartódból hangszigetelő panel készülhet

2011. március 3., csütörtök 11:55

Az Intimissimi fehérnemű-cég zöld kampánnyal jelentkezett: a régi melltartókat beszámítják új vásárlásakor, és újrahasznosítják.

A magyar Intimissimi üzletek kirakatában is látható már a felhívás: ha beviszed régi, használt melltartódat, 1000 Ft értékben beszámítják egy új megvásárlásakor. Az így összegyűjtött melltartókból szigetelőanyag valamint hangszigetelő panelek készülnek. Az akció 2011. június 30-ig tart. További részletekről érdeklődj a boltokban.

Foto: OurFashion
Foto: OurFashion

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta