ZÖLD RÖVIDHÍR

Kate Middleton és William herceg fair trade gyűrűt fog hordani

2011. február 28., hétfő 15:56

A királyi család ékszereit készítő cég a bányászok kizsákmányolása helyett kizárólag méltányos eljárással termelt aranyat vesz, így fair trade ékszer kerül az ifjú pár ujjára.

William herceg és Kate Middleton közelgő frigye újszerűbbnek igérkezik, mint azt megszokhattuk az angol királyi család köreiben. Az április 29-ei szertartáson mellőzik a Diana és Károly herceg egybekelésére jellemző pompát, és vendégeiktől a költséges ajándékok helyett inkább adományokat várnak jótékonysági szervezetek számára.

Így nem meglepő, ha a jeggyűrű is fair trade aranyból készül. A Garrard, a királyi család ékszereit 1843 óta készítő cég-  20 másik céggel egyetemben - a bányászok kizsákmányolása helyett kizárólag méltányos eljárással termelt aranyat vesz - írja az Ecorazzi. A jelenlegi, Middleton újján díszelgő gyűrű még Diana számára készült, egy másik kor szülötte: a 18-karátos zafír és gyémánt csoda inkább pompájával tüntet. Kevésbé a zöld gondolatnak, és inkább a stílusbeli visszafogottságnak szólhat, hogy a hercegi jegyespár hintó helyett autón fogja megközelíteni az esküvő helyszínét. Sokan remélik, hogy a szertartás más elemei is tükrözik majd a párra jellemző modern szemléletet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta