Ingyen belépő és óriásbicikli a Bringaexpón

A Hungexpo Budapesti Vásárcsarnok területén március 3-6-ig megrendezett Bringaexpo nyitónapján az általános iskolás felső tagozatos diákok ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, ahol egy hatalmas, vasból és drótból készült kerékpár is látható lesz.

A tavasz közeledtével egyre többen pattannak kerékpárra, hogy hódoljanak ennek az egyszerre egészséges és felszabadító sporttevékenységnek, vagy ha úgy tetszik, a közlekedés egyik legpraktikusabb és legkellemesebb formájának.

A PORT.hu Bringaexpo kiállítás ezt a hullámot meglovagolva várja március 3. és 6. között a bringa szerelmeseit: a tavalyi hatalmas érdeklődésre való tekintettel a felső tagozatos diákok a csütörtöki nyitónapon 10-18 óráig előzetes regisztráció után ingyenesen látogathatják a rendezvényt. Az ingyenes belépőjegy mellé minden diák egy kerékpáros kulacsot is kap ajándékba, a kísérőtanárok között pedig 4, egyenként 50 ezer forint értékű kerékpárt sorsolnak ki. Ráadásul a belépőjeggyel a Hungexpón azonos időben zajló Utazás 2011 kiállítás is megtekinthető.

Idén összesen 54 cég több mint 100 márkát állít ki, amelyek között számos, Magyarországon teljesen új, az idei évben megjelenő márka is megtalálható lesz. És ha még ez sem lenne elég, az expo idején egy hatalmas, vasból és drótból készült, 4,5 méter hosszú és 3 méter magas, 100 kilós biciklióriást is megcsodálhat a közönség. Előregisztrációra itt van lehetőség.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek