ZÖLD RÖVIDHÍR

Újrahasznosított estélyik versengenek fél Hollywood előtt

2011. február 1., kedd 12:30

A Global Green adománygyűjtő partiján mutatják be a nyertes újrahasznosított ruhakölteményt. A terveket szerdáig lehet beküldeni, a nevezési díj 75 dollár.

Az Oscar-díjátadó egyik előrendezvényén, a Global Green adománygyűjtő partiján mutathatja meg magát a nyertes tervező ruhakölteménye - írja a Red Carpet Green Dress. Csak lebomló, vagy újrahasznosított anyagokból - a gombok és strasszok esetében kivételt tesznek - készült ruhaneművel lehet nevezni a megmérettetésre. A bevételek a MUSE programon keresztül fenntartható iskolák működtetését szolgálják majd. Például a Good Morning iskoláét Thaiföldön, ahol a burmai népirtás elől menekülő családok gyermekei tanulnak. A vörös szőnyegen , és az ezen járó csillagfényben nemcsak a ruhára, hanem az újrahasznosítás szépségére is szeretnék felhívni a figyelmet. A ruhaterveket holnapi határidővel lehet beküldeni 75 dollár nevezési díj ellenében, az eseményt pedig február 23-án tartják.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta