ZÖLD RÖVIDHÍR

Indul a Design Passage 2010

2010. november 5., péntek 15:34

Design Passage 2010 címmel egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás veszi kezdetét november 5-én a Király és Paulay Ede utcát összekötő Central Passage-ban.

„Használd okosan környezeted értékeit!” – sarkall mindenkit a Design Passage, design és öko-design kiállítás- és eseménysorozat a Király és Paulay Ede utcát összekötő Central Passage belterében.

A Design Passage igencsak színes programja a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merít ihletet. Az öko-tudatosság hirdetését felvállaló főszervezők ugyanakkor nem feledkeznek meg a közelmúltbéli vörösiszap-katasztrófa károsultjairól sem, hiszen akciót szerveznek a javukra, illetve a Marek Zoltán fotóművész által a katasztrófa sújtotta övezetben készített fotókból külön kiállítás nyílik.

Az egy hónapon át tartó eseménysorozat minden korosztály számára tartogat programokat: a környezetbarát közlekedési eszközök iránt érdeklődők tesztpályán tehetik próbára tudásukat,  a fiatalabbakat pedig Microsoft Kinect-videojátékok és öko-meseház várja.

Divat és zene minden mennyiségben

A kifutón felvonulnak a magyar divat- és formatervezők által újrahasznosított anyagokból megálmodott kollekciók, a munkába igyekvők pedig jógázhatnak is egyet a reggeli órákban az Anahita Jógacentrum jóvoltából. Esténként olyan zenekarok és dj-k garantálják a remek hangulatot, mint például DJ Cadik, a Magashegyi Underground, az Anna And The Barbies, vagy éppen az Irie Rocktrió.

Szerdánként és vasárnaponként mozi várja a látogatókat, a péntek és szombat a divat szerelmeseié. A designvásár hazai fiatal designerek munkáit mutatja be, de biopiac, illetve bor- és gasztronómiai fesztivál is helyet kapott a programban. A Design Passage tehát november 5-30-ig a VI. Király u. 8-10. és Paulay Ede u. 3. alatt várja az érdeklődőket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta