#VILÁGOM

Lassan őrül bele Dobó Kata Szervét szerelmébe

cukorka 2012. november 5., hétfő 11:38

plak
Fotó: pinceszinhaz.hu

A Libikóka című színdarabot ugyan még 2008-ban mutatta be a Pinceszínház, ám mivel szülés után ezzel tért vissza a színpadra Dobó Kata, érdemesnek találtunk elmenni rá. William Gibson eredetileg Ketten a hintán címmel írta meg a hatvanas évek elejénezt a kétszemélyes drámát, ami ízig-vérig színmű, érzelmek kavalkádjával a komédiától a tragédiáig. Verebes István Szervét Tiborral és Dobó Katával álmodta meg a művet, amit együtt is fordítottak újra, használva a régi változatot.

Az előadás kellemes szórakozás a maga nyolcvan percében, ami pont a lélektani határ mind a témából, mind a kivitelezésből. Nehéz is másfél órán keresztül fenntartani az érdeklődést, de Szervét Tibor annyira erősen indít az esetlen, zavart és nyomorult Jerry szerepében, hogy az idő igen gyorsan telik. Mindeközben Dobó Kata Gittelt alakítva játszik a színész alá, ekkor még inkább csak egy lány a sok a közül, ami feltehetően a rendező szándéka is volt, igaz, talán túlságosan is semmilyenre formálta a huszonkilenc éves, munkanélküli táncosnőt. Ettől persze könnyebben válik az ő szerelmük emberivé, viszont annyira Jerry-központúvá helyezi a drámát, hogy igen nehéz észrevenni, amikor a dolog már nem róla, hanem Gittelről szól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jeruzsálem még Rudolf Péternek sem az ígéret földje

cukorka 2012. november 3., szombat 12:15

Rögtön az elején szögezzük le: a Centrál Színházban bemutatott, Az ígéret földje című darabnak a világon semmi köze nincsen se Ken Follett azonos című regényéhez, de még csak Andrzej Wajda méltán nagy sikerű filmjéhez se. Ezt eredetileg Jerusalem címen írta meg egy bizonyos Jez Butterworth, elsősorban talán azért, mert szeret káromkodni, és úgy gondolta, ebben a furcsa huszonegyedik században ezeknek majd ennyi bőven elég lesz.

azigeretfoldje2
Fotó: Szilágyi Lenke / Centrál Színház
Távolról sincs vége, olvasson még »

Bátorság és félelem Feldmárral és az 53 magyar játékfilm

maze 2012. november 1., csütörtök 10:18

Ha letudtuk a tököket és a temetőket, jöhet a Tiger Lillies, Sven Weisemann és Debussy.

5 tökös buli Halloween éjszakájára!

maze 2012. október 31., szerda 16:23

Menjen hullámvasutazni, de vigyen magával tököt, azt a Vörösmarty térre is viheti. Aztán irány az éjszaka.

Megfordul az idő a Maladypében

maze 2012. október 30., kedd 12:50

Képzőművészeti előadássorozatot indít a Maladype Bázis, Orosz István grafikusművész ma a az anamorfózisokról, a melankóliáról és a 34-es számról, valamint M. C. Escherről beszél.

Két koncertet is ad a Carbonfools az A38-on

maze 2012. október 25., csütörtök 15:38

Két héttel a fellépés előtt elővételben elkelt az összes belépőjegy a The Carbonfools november 8-i lemezbemutató koncertjére a budapesti A38-on. Az óriási érdeklődés miatt a zenekar másnap este, november 9-én ismét az állóhajó fedélzetére lép. A szervezők azt ígérik, hogy a fiúk különleges díszlettel, fénytechnikával és koncepcióval készülnek mindkét estére, a számokat például komponált intrókkal kötik össze, így a rajongók egyetlen nagy koncertshow részesei lesznek. A zenekar a Carbonsweet című stúdióalbum legtöbb új dalát előadja a dupla lemezbemutatón. Köztük lesz a Birthday című vadonatúj szerzemény is, amelynek élő dalpremierjét október 20-án az X-Faktor című műsorban tartotta a zenekar. A dalhoz rövidesen videóklipet is forgatnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek nem Keane, nézzen horrorfilmet vagy töklámpásokat!

maze 2012. október 25., csütörtök 14:41

Bond jön a mozikba, Cézanne is ellátogat a Szépművészetibe, de Trace Bundy és a Holmes Brothers is pengeti a héten.

A Thália Színház megette a Mikroszkópot

maze 2012. október 25., csütörtök 13:53

Van új nevük, társulatuk, bemutatójuk.

Ha bejött önnek a Csokoládé, ezt a filmet is imádni fogja!

LS 2012. október 25., csütörtök 10:06

Vannak dolgok, amikhez a franciák nagyon jól értenek. A boron, a sajton és a főzésen kívül tökéletes szórakoztató filmeket is képesek gyártani. Nem pakolják ugyan tele pucér bombázókkal, sőt, néha még túl ütős történet sincs, de a dolog így is működik.

Christian Vincent filmje, az Ízek palotája Francois Mitterrand egykori francia elnök személyi szakácsnőjének a palotában töltött éveit meséli el. Hortense nem fiatal, nem is túl szép, de megvan benne az a franciás sikk, amit minden nő irigyel. A périgord-i asszonyért egy nap fekete autó érkezik, hogy az Elysée-palotába vigye. Itt kiderül, hogy az elnök másra sem vágyik, mint gyerekkora ízeire, francia módra. A jóasszony tehát nekilát, és persze elbűvöli az elnököt – sikerét viszont nem nézi jó szemmel a konyha igazi ura, a Chef de Cuisine, aki megpróbál keresztbe tenni, ahol tud.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szavazzon kedvenc ötvenhatos hősére!

maze 2012. október 23., kedd 10:06

Ki a kedvenc ötvenhatos főhőse?

 • 147
  Fenyő Iván
 • 101
  Csányi Sándor
 • 21
  Fancsikai Péter
 • 7
  Bárnai Péter
 • 3
  Czecző Sándor
 • 39
  Bács ferenc
 • 63
  Mácsai Pál
 • 2
  Kasvinszky Attila
 • 5
  Tóth Attila
 • 238
  Garas Dezső

Körbenéztünk, milyen a felhozatal háborús hősök terén a magyar filmművészetben, és azonnal látszott, nagy mázlink van, amiért a honi filmművészet előszeretettel veszi elő a témát. Ha feldolgozásuk hagy is maguk után kívánnivalót, azt azért összeségében el lehet róluk mondani, hogy igyekeznek vonzó színészeket válogatni történeteikbe, még ha legtöbbször nem a romantikus szál dominál is alkotásaikban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szereti Budapestet Frenák Pál monoklis francia múzsája

maze 2012. október 22., hétfő 12:08

Marie-Julie Debeaulieu táncosnő Frenák Pál koreográfus egyik, ha lehet ilyet mondani múzsája annyit tartózkodik városunkban, hogy már szinte második otthonaként tekint Budapestre. Kíváncsiak voltunk, vajon mi vezérel egy francia táncosnőt, hogy élete egyik felét pont hazánk fővárosában töltse, de hamar kiderült, hogy az ok egyszerű, és Frenák Pálnak hívják. "Mindig személyes találkozások alapján választok a munkák között, és Palival rögtön egymásra találtunk" - mesélte lapunknak. "Három év alatt volt időm kialakítani a kapcsolatokat, és meg is kedveltem az embereket, pedig tudom, hogy itt most nem egyszerű a helyzet. Örülök neki, hogy itt dolgozhatok, azokkal az emberekkel, akikkel, mert nagyon sokat adnak nekem."

Távolról sincs vége, olvasson még »

Marozsán Erika még hányni is csak szexin tud

maze 2012. október 21., vasárnap 17:04

Az HBO Magyarország október 22-én kódolatlan napon mutatja be Mácsai Pál főszereplésével a Terápia című sorozatot, ennek örömére nagy csinnadrattát rendeztek a RAM Colusseumban. A bemutatóra meghívottak a honi filmes világ krémjéből (ha van még ilyen) kerültek ki, ezért aztán kicsit úgy éreztük magunkat, mintha egy rövid, ám komolyan megtámogatott filmszemlén lennénk, ahol csak a Terápiát vetítik.

Az HBO ad a külsőségekre, náluk aztán nem érheti szó a ház elejét, nagyon profi szervezésben mutattak be egy nagyon profi sorozatot. Az persze nem volt szép tőlük, hogy a meghívót csak részletesen átfutók (jelen esetben szinte mindenki) már hét órára oda lettek rendelve, és ehhez képest is nagyon sokat csúszott a kezdés, de soha nagyobb baj premieren ne történjen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Karafiáth Orsolya mellével promózza új könyvét

zezse 2012. október 20., szombat 18:40

Az író-, költő- és bulvárcelebnő, aki parókáival dobja fel kinézetét, újabb könyvet írt. Legújabb műve, a Kicsi Lili főhőse Lia, aki 14 éves korától keveredik leszbikus kalandokba. Saját vallomása szerint Karafiáth az önmagunkkal való szembenézésről szeretett volna könyvet írni, a felismerésekről, "melyek lehetnek nagyon vidámak és szomorúak is". A nem megszokott formákat választó szerző könyvét filmtrailerben mutatja be, ahol a film minden szereplőjét önmaga játssza.

Az exhibicionista Karafiáth egyébként lelkes híve a polgárpukkasztásnak, és nem is csinálja rosszul, hisz az ő nevét más magyar költőnőkhöz képest meglehetősen sokan ismerik. Ha ehhez az kell, hogy Marjai Judit meztelenül, vagy döglött hallal a kezében fotózza, vagy hogy parókában ossza az észt a tévében, akkor azt is bevállalja. Ha nem haknizik, akkor musicalt ír, énekel, vagy épp forgat.

Ha kíváncsi a könyvre, akkor menjen október 25-én a Toldiba este 7-re. Karafiáth Orsolyával Lévai Balázs fog beszélgetni. A regényből Für Anikó olvas fel.

Keressük a legjobb budapesti színházat!

maze 2012. október 19., péntek 19:35

Több mint 350 budapesti színház van, ön hova jár? A Katonába, Nemzetibe? Netán Centrálos, vagy jobban szereti az Örkény társulatát? Szavazzon!

A Szabadság napja előtt lazítson Mick Harvey-val

maze 2012. október 19., péntek 08:44

Az ünnepi hosszú hétvége nem az év legerősebb programját adja, de azért el lehet lenni.

Ne keressétek a jóembert, csak Eszenyi Enikő az!

cukorka 2012. október 18., csütörtök 12:42

Nem véletlen a kétértelmű cím, történt ugyanis, hogy a Vígszínház bemutatta Bertolt Brecht Jóember keresünk című darabját, Michal Dočekal, cseh rendező megálmodásában. Ahogy ők saját ajánlójukban írják, az előadás látvány- és hangzásvilágában valamint játékstílusában új utakat keres, merész formákat követ, ami rendben is volna, ha nem állítgatná folyton úton útfélen mindenki ezt. Persze jelen esetben inkább csak a hagyományos színházi normákhoz szokott finnyás közönség számára készülhetett ez a figyelmeztető felhívás, ami mellesleg annak hangzásvilágára igaz is, mert a darab tényleg zseniálisan van hangszerelve.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Játékfilm bajba jutott mentősökről

MTI 2012. október 16., kedd 13:39

Bodzsár Márk kedden fogott első játékfimjének, az Isteni műszaknak felvételeibe, adta hírül az MTI. A negyvenkét napon át tartó forgatás a mentősök mindennapjait készül feldolgozni. A Magyar Nemzeti Filmalap tájékoztatása szerint a filmet a szervezet összesen 206,5 millió forinttal támogatja, amelyből 1,5 millió forint a forgatókönyv-fejlesztési és 205 millió forint a filmgyártási támogatás. "A jövőre mozikba kerülő történet főhőse Milán, aki a délszláv háborúból menekülve belecsöppen a temetkezési bizniszbe, amikor mentős asszisztensként kezd dolgozni Magyarországon" - olvasható a filmalap közleményében. A mozifilm főszerepeiben Ötvös András, Keresztes Tamás és Rába Roland lesz látható, továbbá Zsótér Sándor, Nagy Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Jordán Adél, Lázár Kati, Láng Annamária, Trill Zsolt és Stork Natasa is feltűnik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Schilling Árpád ma Párizsban ül premiert

MTI 2012. október 16., kedd 13:39

Noéplanete (Noé-planéta) címmel szerda este mutatja be Schilling Árpád legújabb rendezését a párizsi Chaillot színház (Théatre National de Chaillot). Az Eiffel-toronyra néző, Chaillot-palota 1200 férőhelyes termére készülő színházi produkciót a magyar rendező franciaországi visszatéréseként harangozta be a francia sajtó. A Schilling Árpád által vezetett Krétakör Színház több mint egy évtizeden át rendszeresen vendégszerepelt a társulat külföldi karrierjét a kezdetektől felkaroló párizsi MC 93 Bobigny kulturális központban, a csapat négy évvel ezelőtti feloszlatása óta azonban először dolgozik a rendező francia színházban.

A francia nyelvű előadást Schilling Árpád az MTI-nek adott interjújában műfajilag és tartalmilag is az elmúlt négy év összefoglalásának nevezte. Esztétikailag a cirkusz, a film és a zene keveredése lesz a produkció, amelyben a színpadi játékkal párhuzamosan a háttérben végig látható egy különleges helyszíneken, előre leforgatott film. Tartalmilag pedig a kiszolgáltatottság, a szegénység, s azon belül is kiemelten a romák és az emigránsok helyzete kerül a középpontba.

Az előadásban a rendező által írt fikciós történet keveredik majd a valósággal, miután a színészek mellett három civil szereplő is játszik a Noéplanete-ben, akikkel a nézők majd beszélgethetnek. Egyikük egy cigány származású magyar munkásfiú, és két olyan Franciaországban élő roma fiatal is színpadra lép, akik a szüleikkel hét évvel ezelőtt gyerekként érkeztek Romániából, és most a kitoloncolás fenyegeti őket. "Az európai emigráns közösségek közül a romák vannak a legsúlyosabb és leglehetetlenebb helyzetben, mert annak ellenére, hogy uniós állampolgárok, egyik tagállamban sem látják őket szívesen" - hangsúlyozta a rendező.

Az előadás alapvetően arra a kérdésre keresi a választ, hogy a zsidó-keresztény kultúrkörben mit jelentenek pontosan azok a fogalmak, hogy megmentés, feláldozás, kiválasztás, szolidaritás, illetve hogy milyen eszközökkel, kik és hogyan választják ki azokat, akiket meg akarnak menteni vagy be akarnak fogadni. Schilling Árpád elmondta, hogy az elmúlt négy év kísérleti és pedagógia munkái után ismét a történetmesélés és a kreatív munka érdekli elsősorban. Kész színdarabot azonban nem akart színpadra állítani, ezért maga írta meg a Noéplanete-ben elhangzó szövegeket, ő állította össze az előadás alapkoncepcióját és a színpadtervet is ő készítette, ami alapján a díszletet Ágh Márton tervezte. "Nagyon nagy kihívás lesz számomra és a közönség számára is, hogy egy teljesen újfajta dolog született, de úgy éreztem, most ennek jött el az ideje" - hangsúlyozta a rendező. Az elmúlt négy évben elsősorban vidékfejlesztő programokban készült projektjei a rendező saját bevallása szerint nem voltak elég szórakoztatók és tömörek a nagyközönség számára. A Noéplanete-ben viszont olyan pörgős dramaturgiát és esztétikai keretet próbált teremteni, hogy a nézők élvezzék azokat az interaktív helyzeteket, amelyeken keresztül megtapasztalhatják a szereplők sorsát.

Az előadás tartalmában magán viseli mindannak a nyomát, amit a rendező az elmúlt években csinált, de erős megszerkesztettséggel most minden pontos helyet és értelmet nyer. "Az kell, hogy azt érezze az ezerfős közönség az elejétől a végéig, hogy jó kezekben van, nem fog elúszni az idő, nincs szöszmötölés a hátsó sarokban, hanem egy teljes előadást lát" - fogalmazott Schilling Árpád.

A produkcióban a civil szereplőkön kívül 13 fiatal francia színész és cirkuszművész működik közre, akiket egy castingon választott ki Schilling Árpád. A szereplőválogatásra több mint háromszázan jelentkeztek Franciaország és Svájc különböző színiiskoláiból. A Néoplanete Párizsban október 17. és 26. között tíz alkalommal látható, majd franciaországi turnéra indul. Az előadás a Krétakör, a Chaillot színház, a párizsi Compagnie des Petites Heures, a genfi Comédie színház és a Montpellier-i Printemps des comédiens nevű fesztivál koprodukciójában készült.

Az angyalok diktálták, mit írjak

ermiz 2012. október 12., péntek 11:08

Salinger Richárd néhány éve robbant be a köztudatba, amikor megírta az Apám beájulna című könyvét, melyből Sas Tamás rendezett filmet, és amiből leginkább csak Csősz Boglárka melleire emlékeznek a nézők. A szerző ezután teljes pálfordulással az ösztönök szintjéről a felsőbb hatalmak felé vette az irányt, és egy boszorkány erőteljes közreműködésével megírta az Omyno – A visszatérés képlete című könyvét, mely akkora siker lett, hogy úgy érezte, vagy csak az égi hangok mondták ezt, hogy meg kell írnia a folytatását.Az Omyno 2. – A beavatás képlete a héten jelenik meg. Ebből az alkalomból beszélgettünk arról, hogyan is válik valaki ezoterikus szerzővé.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Felextrázott cirkuszfilm, vagy az unalom hangja?

maze , LS 2012. október 11., csütörtök 14:25

Amúgy megnézi az Aglaját?

 • 100
  Igen
 • 80
  Nem
 • 49
  Letöltöm

Elmentünk, megnéztük Deák Krisztina Aglaja című filmjét, mert végre forgalmazóra talált, így a héten bemutatják a mozikban is. Ha más nem is, véleményünk biztos van, azt pedig most ön döntheti el, hogy jót vagy rosszat szeretne-e inkább olvasni a rendezőnő legújabb filmjéről, amiben Ónodi Eszter játssza az egyik főszerepet. Ha szépet szeretne olvasni a filmről, kattintson az Alapból Szeretem feliratra, ha inkább a lehúzás érdekli, akkor olvassa az Alapból Utálom-ot.

És, hogy miről szól a film?

Cirkuszosnak lenni Romániában Ceausescu ideje alatt nem volt jó. Ez igen hamar kiderült Deák Krisztina új filmjéből melynek forgatókönyvírója és rendezője egyben. A film Aglajáról szól, egy cirkuszban született kislányról, aki tehetelenül sodródik az életben, az egyetlen állandóság az életében a rettegés. A család felismerve az élet nehézségeit, nyugatra szökik, hogy Németországban kezdjen új életet. A cirkuszba azonban csak a bohócként dolgozó papát szerződtetik le, így Sabina (Ónodi Eszter), a Román Állami Cirkusz sztárja munka nélkül marad. Így míg Tandarica (Bogdán Zsolt) papa pénzt keres és a nőket kergeti, addig a korábbi sztár csirkét pucol, és igen boldogtalan. Aztán fordul a kocka, és mégis fellépési lehetőséget kap. Az Acélhajú nő című számával fellépő Sabina minden este a hajánál fogva lóg a manézs felett, miközben lánya lentről figyeli, vajon leesik-e a mama?

AGLAJA - Az életük egy hajszálon múlik

  Bemutató: 2012. október 11. színes, magyar-lengyel-román koprodukciós játékfilm, 110 perc, 2012

rendező: Deák Krisztina
operatőr: Máthé Tibor
producer: Muhi András, Ewa Puszczynska, Tudor Giurgiu
jelmez: Szakács Györgyi
díszlet: Stork Csaba
vágó: Tuza-Ritter Bernadett
hang: Kovács György
zene: Zbigniew Preisner

Szereplők: Ónodi Eszter, Bogdán Zsolt, Jávor Babett, Móga Piroska, Kamarás Iván,
Jordán Adél, Lázár Kati, Bálint András, Kovács Gergely, Keresztes Tamás, Börcsök
Enikő, Solténszky Ráhel, Molnár Piroska

Aglaja, avagy a haj hangja

maze 2012. október 11., csütörtök 14:24

Cirkuszfilmet csinálni Fellini Útonja óta nem egyszerű feladat, mégis, akiket vonz ez a téma, azok nyugodtan üljenek be Deák Krisztina legújabb filmjére, az Aglajára. A halállal és fájdalommal teli izgalmas cirkuszéletről ez esetben Aglaja Veterani írt önéletrajzi regényt, de nem tudta feldolgozni a vele történteket és öngyilkos lett 2002-ben. Most e könyv alapján álmodta meg az Aglaja nagyjából pontos forgatókönyvét a rendezőnő.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Cirkuszfilm, kis extrával

LS 2012. október 11., csütörtök 14:24

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kulturált fürdőzést és David Lynch múzsáját kívánjuk a hétre

maze 2012. október 11., csütörtök 13:07

A Heti Kimenőben Chrysta Bell, a Finn Filmnapok szaunával, egy 1983-as műkincsrablás a Szépművészetiben, és hétfőn még az Országos Étterem Hét is elkezdődik.

Érfelvágás ellen olvasson hűtlen költőkről!

maze 2012. október 10., szerda 12:38

Nyáry Krisztián titkokat árul el Babitsról, Adyról vagy épp Petőfiről, a többi októberben ajánlott regény viszont mások lelkében kutatgat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

De hisz' ezek pesti angyalok!

cukorka 2012. október 6., szombat 18:22

Ezek nem angyalok, ezek csak angyalok akarnak lenni, olyan gyolcspendelyes-sztaniolglóriásak. Pedig életük csak állandó vergődés a hazugságok és árulások pocsolyájában, és még ha lehetnének, akkor sem lennének inkább se angyalok, se próféták, csak kerüljenek ki ebből a valahogy mégis megnyugtató bizonytalanságot sugárzó centrifugából végre. Számunkra ez volt a felismerés Andrei Şerbannak a Nemzetiben rendezett Angyalok Amerikában című darabjából.

Valójában arról van szó, hogy a nemzet színházának élén (alighanem) utolsó évadát töltő igazgató, Alföldi Róbert még szeretett volna valami nagyot durrantani. Tudjuk, hogy szereti a botrányt, amit ügyesen használ is, így most elővett egy durva társadalomkritikával ellátott, múlt század végi, mégis igen aktuális darabot, rááadásul olyat, ami melegekről, meg az AIDS-ről szól. Mindezt megspékelte egy nagy nevű, valóban gondolkodó rendezővel, felütötte az egészet egy parádés szereposztással (köztük az ittas vezetés miatt börtönviselt, és viszonylag frissen szabadult Stohl Andrással), és már lehet is miről cikkezni.

Pedig Tony Kushner Angyalok Amerikában című, Pulitzer-díjas drámája valójában két külön színmű, a Közeleg az ezredforduló és a Peresztrojka. Különlegessége, hogy most, nálunk mutatják be a világon először egyben, mármint színpadon, hiszen az HBO a kétezres évek elején minisorozatot forgatott belőle, többek között Al Pacino főszereplésével. A Közeleg az ezredfordulóban a szerző Reagan elnöksége idején vizsgálja az országot, amikor az AIDS fénykorát élte, és olyan faji, vallási, politikai és társadalmi kérdéseket feszeget, amiket nekünk még azóta sem sikerült megoldanunk. A Peresztrojka Tony-díjas színdarab, az első rész folytatása, kicsit talán laposabb mű, de továbbra is a megváltáshoz keresik útjukat benne a szereplők – kinek hogyan sikerül.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés