#VILÁGOM

Hogy lehet jó egy sorozat, amiben a főhősnő ronda, kövér, és túl sokat szexel?!

Steiner Kristóf 2014. május 2., péntek 10:05

Nemrég egy magazin felkérésére készítettem egy összeállítást, amelyben az elmúlt tíz év legforróbb tévés szexjeleneteit idéztük fel. Az HBO saját gyártású sorozata, aGirls(magyarul Csajok) című sorozat feltétlen tisztelőjeként evidensnek tartottam, hogy a főhősnő megannyi bizarr és naturalista aktusa közül minimum egy bekerül a szórásba. Nem kicsit döbbentett meg, amikor a szerkesztőm elárulta, a sorozat „nem jött be Magyarországon”, és „az olvasók nem szeretik” Hannah-t, a főhősnőt. Az információ annyira meglepett, hogy rögtönzött közvéleménykutatásba kezdtem a magyar weben, eredetileg azzal a céllal, hogy bebizonyítsam: márpedig a Csajok nálunk is nyilván ugyanolyan menő, mint bárhol máshol a világban. Ám hosszas kutatómunka után megdöbbenve tapasztaltam, a szerkesztőnek igaza volt: a magyar nők számtalan fórumon egyenesen gusztustalannak, idegesítőnek, és élvezhetetlennek bélyegzik meg a Girlst – azt a sorozatot, amelyet a Vogue főszerkesztőnője, Anna Wintour „az új Szex és New Yorknak” nevezett, a magazin címlapja pedig a televíziós komédia királynőjének kiáltotta ki a polihisztor főhősnőt, Lena Dunhamet. Mindezt annak dacára, hogy a lány alkata valóban cseppet sem emlékeztet a klasszikus Vogue modellekére.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csákányi Esztert tényleg szeretik az istenek

cukorka 2014. május 2., péntek 07:56

Csákányi Eszter Spinozában bemutatott önálló estjét látva teljesen evidens volt, hogy cikkünk címe nem lehet más, mint hogy a művésznőt szeretik az istenek – csak utána vettük észre, hogy dehát az előadás címe is éppen ez. Elég valószínű hát, hogy Csákányi Esztert valamiért tényleg szeretik az istenek, és az is, hogy ez nemcsak egyedül neki tűnt fel. Az Akit az istenek szeretnek c. önálló est egy másfél órás, zenés elmélkedés azokról a női dolgokról, amik Csákányit foglalkoztatják, és fogják a kor előrehaladtával egyre jobban. 

6M6C2592
Fotó: Takács Attila
Távolról sincs vége, olvasson még »

Barokk bringások, szevasztok!

Dívány 2014. május 1., csütörtök 09:06

Miért éppen barokk?

Biciklizni Budapesten már egy jó ideje elég menő – ezt jól jelzi a bringás mozgalmak, blogok, szervezetek terjedése, és azok a rendezvények is, amelyek a biciklizést a divattal, a stílussal, vagy a kultúrával kötik össze. Ilyen volt április 26-án, szombaton este a Budapesti Fesztiválzenekar, a Néprajzi Múzeum és a Hungarian Cycle Chic közös estje, amelyen két, egymáshoz (eddig) nem túl szorosan kötődő fogalmat, a biciklizést és a barokkot kapcsolták össze, a Néprajzi Múzeumban látható Bicikliváros Szabadka-Budapest című kiállítás, és a Budapesti Fesztiválzenekar Midnight Music elnevezésű éjszakai koncertsorozata révén. A negyedévente megrendezett éjféli koncertekre főleg fiatalokat várnak, hogy megmutassák a komolyzene kötetlenebb oldalát és azt, hogy lehet koncertre járni frakk és estélyi ruha nélkül is. A BFZ közismerten szívén viseli a budapesti bringás kultúrát, ezért a koncertre biciklivel érkezők kedvezményt kapnak. A szervezők szerint innen jött az ötlet, hogy az áprilisi éjszakai zenét összekössék a Néprajzi Múzeumban éppen látható Bicikliváros című kiállítással, és ha már úgyis mindenki szeret biciklizni, a kiállítás és a barokk koncert között legyen a múzeum aulájában egy barokk jelmezes-biciklis fotózás a stílusos bringások blogja, a Hungarian Cycle Chic szervezésében.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kocsmajálistól Peter Gabrielig

Dívány 2014. május 1., csütörtök 08:26

Május 1. Csütörtök

Már megint itt van a majális, menjenek a szabadba és ne foglalkozzanak azzal, hogy a meteorológia szoros emberfogásban a kereskedelmi tévékkel napok óta próbálja bemagyarázni, hogy szar idő lesz. Még ha ne adj isten igazuk is lenne, akkor is elég egy meleg pulcsi, egy gumicsizma és egy esőkabát (gyengébb idegrendszerűeknek esernyő), és már lehet is vonulni sörvirslizni a szabadba, és persze örülni a sok új munkahelynek, ami nincs. Itt is van rögtön a Kocsmajális a Dürerparkban, ami egy szabadtéri főzőverseny a Városliget mellett, az RCKO.fm allstarz tolják a zenét, a kocsmák főznek, az emberek mulatnak, és a cukorkák nem mérgezettek. Különben tök mindegy, mit csinál, elég kimennie valami nagyobb térre és emlékeztetni fogják rá, hogy ma buli van. Az Akváriumban például a Quimby lép fel, a Budapest Park meg egyenesen Emir Kusturicát hozza el nekünk estére. Aki tesz erre az egészre, annak meg ott van a Toldi és a Bitches With Issues

Az előző évi kocsmajális
Az előző évi kocsmajális
Fotó: Facebook / Kocsmajális
Távolról sincs vége, olvasson még »

Keserü Ilonával jön a majális Füredre

Divany.hu 2014. április 30., szerda 14:21

Május 1-én, csütörtökön délelőtt 11-kor nyílik Balatonfüreden, a Vaszary Villa Galériában Keserü Ilona kortárs festőművésznő, Az idő színtere című kiállítása a Szépművészeti Múzeum munkatársainak közreműködésével. A tárlat festményeken, papírmunkákon, objekteken és fotókon, mintegy ötven alkotáson keresztül, kisebb egységekre bontva, mutatja be az alkotó festészeti tematikáit, a 60-as évek szabad gesztusokra alapozott, dinamikus festményeitől a sírköveken át, egészen a lenvászon domborításokig, amelyeket Keserü Ilona legegyedibb és legeredetibb művészi megoldásai között tartanak számon.

b72f05a13b1ac0c5450ca1eea8a84bd8 XL
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kultúrcunami mosta el a komáromi erődöt

bh 2014. április 29., kedd 13:09

A szervezők ugyan nem ígérnek könnyed szórakozást, de hát nem is azért megy az ember a Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválra, vagy új nevén Együttlétre, hogy könnyeden borozgasson, hanem elgondolkoztató, és maradandó élményekért. A komáromi Monostori Erődben ebből idén is lesz bőven.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sokkolnak és nevettetnek a Toiletpaper fotóművészei, és ez bejött nekik

bb 2014. április 27., vasárnap 14:53

Az elmúlt pár szezon Kenzo kampányaiért felelős Maurizio Cattelant és Pierpaolo Ferrarit, azaz a Toilletpaper fotóspárosát nem kell bemutatni a fotóművészet iránt érdeklődőknek. Az olasz duó jól ismert arról, hogy szeretik egyszerre tiszteletlen és találó kritikával illetni a populáris kultúrát, a történelmet, illetve a vallási témákat, de tréfás szobraik és installációik is gúnyosságról árulkodnak.

Dazed & Confused szerkesztője a legújabb, Dakis Joannou Radical Designnak tervezett kollekciója alapján készült 1968: Radical Italian Design néven futó projectjük apropóján beszélgetett a párossal. Az egyszerre ijesztően szürrealista és bájosan retro stílusú ikonikus bútorokról és tárgyakról lőtt képsorozat könyv formájában az amazon.com-on szerezhetőek be 54.23 dollárért (11.839 forintért). Nézze meg , hogyan látja a világot a narratív és kétértelmű képeiről ismert fotóspáros!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hallgasson zenét Murakami Haruki regényeihez!

bb 2014. április 25., péntek 13:43

Aki ismeri korunk egyik legmenőbb japán írója, Haruki Murakami regényeit, annak egészen biztos szemet szúrt az író zene iránti rajongása, ami szinte az összes művének egyik meghatározó vezérfonala. Kapta már elő a laptopot, amikor olvasás közben újabb zenemű címe említődött a történetben? Nincs egyedül: Murakami zenei utalásai már többeket megihlettek, aminek köszönhetően rengeteg, általa inspirált tracklist található a világhálón. Mint például a haruki-music.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pierce Brosnan még mindig a sárm maga

LS 2014. április 24., csütörtök 16:48

Szeretem az olyan filmeket, amik nem akarnak többnek látszani, mint amik. A Százkarátos szerelem pontosan ilyen: egy habkönnyű vígjáték, aminek a poénjait már akkor elfelejtettük, amikor kimegyünk a moziból, de az megmarad, hogy tök jól szórakoztunk másfél órán keresztül.

A sztori teljesen életszerűtlen, épp ezért jó. Van egy öregedő exfeleség (Emma Thompson), aki egyetemi tanárként dolgozik, és épp most nőttek fel a gyerekei. Tartozik hozzá egy exférj (Pierce Brosnan), aki épp a 25 éves korosztályban keresi az igazit, miközben nyugdíjas napjait tervezi. Ám jön a gonosz (és magyar származású!!) befektető, aki tönkreteszi a céget, ahol Richard (Brosnan) dolgozott. Ha nincs pénz, nincs golfozás, és a gyerekek tandíja is veszélybe kerül, így a volt házaspár összefog, hogy egy ördögi tervet kieszelve szerezze vissza az évtizedek alatt összekuporgatott vagyont.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hangzatos bulik a tavaszimádók hetén!

Dívány 2014. április 24., csütörtök 09:01

Április 24. Csütörtök

Aki kíváncsi rá, mit is jelenthet, hogy "A szemét és a természet az én papírom", az nézzen el ma Herczeg Zoltán The Road1 című kiállítására a Nagymező utcai Pizzicába. "Minden egyes kép egy meditáció a megvilágosodás felé tartó út pillanataiból" – írja műveiről Herczeg, a kiállítás pedig ezekből a hangulatokból táplálkozik. Tökjó.  

10246253 1497765913778742 7506706858610851164 n
Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindig ott rontjuk el, hogy beleszeretünk a Gonoszba

bh 2014. április 23., szerda 16:16

Ha valaki az elmúlt 50 év valamelyikében született, már ismeri a betűket és nem egy dobozban él azóta – tehát mondjuk olvasta Bulgakov Mester és Margaritáját –, annak teljesen egyértelmű, hogy a) a gonosz mindig vonzó, b) általában emberi alakban csinál hülyét mindenkiből c) ebbe sokan belehalnak. Nagyjából ezt gondolja a világról Alex van Warmerdam rendező is, akinek groteszk thrillerjében egy csavargó költözteti be magát – és aztán hű kisegítő személyzetét is - egy tökéletes család otthonába, hogy aztán meginduljon a sötét komédiába ágyazott események sora.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kartonból épült meg a Vasember pontos mása

bb 2014. április 21., hétfő 12:14

Egy húsz éves tajvani művésznek, Xhongkai Xiangnak annyira megtetszett a Marvel Comics Vasember-képregényei alapján forgatott 2008-as szuperhős film, hogy úgy döntött összedob magának is egy hasonló jelmezt. Csak az övé kartonból készült..

Xiang nem aprózta el művét, mindössze egy teljes évig tervezte és építette az eredetivel megegyező méretű Vasemberét és annak aprólékosan kidolgozott páncélzatát.-írja a laughingsquid.com. Természetesen a kisfiús külsejű robotépítőnek nem ez volt az első ilyen jellegű munkája, a kartonból összerakott Vasember előtt már saját szórakoztatására megépítette többek között Alient valamint a Transformersből ismert kitalált autobot karaktert, Optimusz fővezért is.

cardboard-iron-man
Fotó: Stan Winston School of Character Arts
Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lesz ütős rákellenes kampány egy popslágerből

bh 2014. április 19., szombat 10:33

Amikor a Divinyls énekesnője, Chrissy Amphlett megtudta, hogy végstádiumú mellrákban szenved, egy utolsó vállalkozásba fogott: átalakítani 1990-es „I Touch Myself” című dalukat egy, a nőket rákmegelőzésre buzdító kampánnyá, írja a Huffingtonpost. Elég hatásosra sikerült.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ősztől meleg pasik fenekét nyomják a levelekre Finnországban

bb 2014. április 18., péntek 12:02

Azon senki sem lepődik meg, ha az Egyesült Államokban bélyegre nyomják az egyik legismertebb melegjogi aktivista, Harvey Milk arcképét, aki egyben az első, homoszexualitását nyíltan felvállaló polgármester volt az USA-ban.

Azt viszont mindeddig nehéz volt elképzelni, hogy hasonlóképpen nyíltan állnak a témához a korántsem ennyire toleráns Finnországban, ahol egyelőre még elég távoli álom melegek számára a házasság legalizálása, a nemváltoztatást pedig csak akkor ismerik el hivatalosan, ha már a megfelelő műtéteken is átesett a delikvens. Ennek tudatában valóban merésznek tűnik, hogy idén szeptemberben a Finn posta, az Itella Posti Oy piacra dob egy bélyegívet a meleg pornográfia egyik legbefolyásosabb illusztrátorának, a finn Touko Laaksonen – művésznevén Tom of Finland – homoerotikus rajzaival  – írja a slate.com.

TFsheet 34574
Fotó: Tom of Finland
Távolról sincs vége, olvasson még »

Véget ért a száz év magány: elhunyt Gabriel Garcia Márquez

Divany.hu 2014. április 17., csütörtök 22:40

Hosszú betegség után Mexikóban elhunyt a 87 éves Gabriel Garcia Márquez kolumbiai író - számolt be róla a BBC. A Nobel-díjas szerzőt március végén szállították kórházba, tüdő- és szövődményes húgyúti fertőzéssel, ám családja akkor még abban reménykedett, hamarosan kiengedik. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még farsangozhat is idén húsvétkor!

Divany.hu 2014. április 17., csütörtök 10:18

Április 17. Csütörtök

Túl hosszúnak azért nem neveznénk ezt a hétvégét, de mégsem kell dolgozni menni majd hétfőn, ami azért jobb a semminél. Lesz ajánlónk arra is, hova lehet menni nyulat simogatni (szinte bárhova), de előbb beszéljünk a bulikról! Ha óvatosabban kíván belehúzni a hétvégébe, akkor az inspiráló tematikával jelentkezőInspiráló Designelméletet válassza: Sikersztorik hőseivel beszélgetnek, olyan hazai tervezőket látnak vendégül, akik a magyar közönség meghódításán túl a külföldi piacon is elismertek. Ma este a Fogas Házban Szépvölgyi Viki képviseli a LOFFICE-t az IDE kerekasztalbeszélgetésen.

10150552 710205339002039 474011526 n
Fotó: Facebook / Inspiráló Designelmélet
Távolról sincs vége, olvasson még »

Vak ruház világtalant

maze 2014. április 16., szerda 10:13

A Megruházlak című Viasat 3-as tévéműsor a héten indult, és a kezdeti sokk után egész kellemes perceket is okozott. Az első sokkot is leginkább a Viasat 3 fejesei okozták, akik ennyi év után sem jöttek rá, hogy az oké, hogy dekoratív biodíszlet Horváth Éva, de a szerep, amit folyamatosan rákényszerítenek (lásd még Éden Hotel, meg minden, ami közte volt) a lehető legtávolabb áll tőle. Valakinek csak el kéne magyaráznia neki, hogy mi az a természetesség, és a rendezőt itt szeretnénk megkérni, hogy semmiképp se adja neki feladatként (de lehetőleg a szerencsétlen játékosoknak se), hogy kameráról-kamerára kapkodja a fejét, mint valami kommersz teleshop reklámban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megismeri ezeket a lemezborítókat?

bb 2014. április 15., kedd 14:56

Sokakat megihletett már az évek során ikonikussá vált pop, rock vagy rap lemezborítók újraértelmezése, de ilyen kézenfekvő ötlete, mint a Harvezt néven ismertté vált művésznek, még egészen biztos, hogy senkinek nem támadt a témában. Legalábbis nem valósította meg azt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme, az ezerarcú nő

bb 2014. április 14., hétfő 15:17

Valószínűleg a Halloween és a farsang a kedvenc időszaka annak a San Franciscó-i sminkmesternek, aki valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva már több, mint egy éve minden egyes áldott nap kitalál magának valami teljesen új karaktert, ami elsősorban aznapi sminkjében nyilvánul meg a leglátványosabban.

A megszállottnak (és időmilliomosnak) tűnő, Hannah Concannon nemcsak magának szerez örömet a végeredménnyel, le is fotózza azt, hogy az általa létrehozott és szerkesztett rajongói oldalon illetve az Instagramon bárki gyönyörködhessen és inspirálódhasson műveiben – írja a bolditalic.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az idei Titanic mindegyik filmje túlmutat saját magán

ut 2014. április 13., vasárnap 14:10

Női rendező filmje nyerte az idei Hullámtörők-díjat a Titanic Filmfesztiválon, a bolgár Maya Vitkova Viktoria című filmjét szavazta meg a háromtagú szakmai zsűri a legjobbnak. Szász János, a zsűri elnöke az április 12-i záróünnepségen azt mondta, elképesztő női színészi alakítást látott egy lélegzetelállító, egyéni hangon elmondott történetben. A rendezőnő videófelvételen köszönte meg a nyolcezer euróval járó díjat, és elmondta, hogy kilenc éven át készült a filmje, amit a saját gyerekének érez. Mellesleg épp húsvétra takarított otthon – ezt is hozzátette. A filmet többek közt a Sundance-en is bemutatták.

A zsűri rendhagyó módon különdíjat is hirdetett a versenyfilmek szekcióban, mint kiderült, nehezen tudtak választani, így a filmfesztivál szervezőivel egyeztetve plusz egy filmet kiemeltek. A nehéz döntés feltehetően amiatt is lehetett, hogy az idei Titanicra színesebb, tartalmasabb programot állítottak össze a szervezők, mint eddig bármikor. Horváth György, a programigazgató elmondta, feszesebb az idei program, figyeltek arra, hogy sok nagyon jó filmet mutassanak be. A zsűri különdíját az izlandi Lovak és emberek kapta, a filmet a klasszikus orosz drámákhoz hasonlította a zsűri, úgy jellemzték, hogy felemelő és fájdalmas, ahogy az izlandi emberek mindennapjait elmondja.

A közönség szerint a Titanicon egy dokumentumfilm volt a legjobb: Az optimisták című film a közönségszavazatok alapján 4,8 átlagot kapott. 66 és 98 év közötti nők röplabdacsapatát mutatja be.

A 21. Titanic Filmfesztiválon egy diákokból álló zsűri is választott, a MOME, a SZFE, a BKF és az ELTE hallgató közül kikerült döntnökök a rasszizmusról szóló Oroszlánszív című filmet találták a legjobbnak. A diákzsűri tagjai azt értékelték különösen, hogy a kemény témát kedves humorral oldja fel a film, emiatt páratlan.

"Mindegyik film merész volt, és ki akart valamit fejezni. Mindegyik film túlmutat saját magán" – mondta a záróünnepségen Szász János rendező, aki szavaival az idei Titanic filmfesztivált hűen jellemezte. A fesztivál egyetlen hibája – már amennyiben hibaként felróható –, hogy a sorbanállás jellemzi, a nagy érdeklődés miatt. A filmfesztivál április 12-én zárult Jim Jarmusch Halhatatlan szeretők című vámpíros filmjével.

Kartondomborművekkel a világ jobbításáért

bb 2014. április 12., szombat 14:52

A kortárs művészeknél az újrahasznosítás témája legalább annyira felkapott, mint a divatvilágban a telt karcsú és korosodó modellek foglalkoztatása, így természetesen ez a hét sem telt el olyan művész nélkül, aki ne látott volna fantáziát ennek feldolgozásában.

Ezúttal a Teheránból Göteborgba, majd onnan Texasba települt művész, Ali Golzad hívta fel magára és újrahasznosított kartonból készült igencsak részletes kidolgozású munkáira a szakma figyelmét. A digitális és újrahasznosított művészetre szakosodott Golzad saját állítása szerint az elmúlt tíz évben autodidakta módon sajátította el a grafikai tervezést, miközben igyekezett arra fókuszálni, hogy új megvilágításba helyezze a hétköznapi tárgyakat valamint valami értelmeset hozzon ki a kiselejtezett anyagokból – írja a laughingsquid.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem csak Madonna szerint menő a hónaljszőr!

Divany.hu 2014. április 11., péntek 17:51

Ben Hopper londoni fotós 2007-ben látott neki Természetes szépség címre hallgató fotósorozatának, amiben azt hivatott bemutatni, hogy mit tett a társadalomra gyakorolt agymosás a szépségiparral. A Huffington Post a napokban közölte első sorozatát, amit modellekről, tervezőkről, színésznőkről és a barátairól készített, a női szépséget hónaljszőr-villantáson keresztül bemutatva, hogy ellene menjen a sztereotípiának, miszerint a két dolog kizárja egymást.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindannyiunk magánélete belefér egyetlen órába

cukorka 2014. április 10., csütörtök 16:07

Megint a Jurányi, mert úgy tűnik, valamiért bírjuk - leginkább talán azért, mert elég színes a repertoár. Most éppen a Scallabouche Theatre Magánélet című színházi kísérletén jártunk, ami Noel Coward drámája alapján készült. A Scallabouche Theatre-t még 1998-ban hozta létre Alexis Latham brit színész-rendező, aki közel húsz éve él Magyarországon. Most Fullajtár Andreával és Gyergye Krisztiánnal állítottak színpadra egy párkapcsolatokat boncolgató színművet, félig magyarul-félig angolul, de ez senkit se ijesszen el, mert az előadás - hadd lőjük le a poént - zseniális. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szonettező Senától John Mayallig

Dívány 2014. április 10., csütörtök 08:56

Április 10. Csütörtök

Már április van, és még mindig nincs új hobbija? No, akkor szólunk, hogy Kötöde van a Dzzsben minden csütörtökön. Sosem késő elkezdeni, ha van türelme az ilyesmihez, ha meg annyira nincs, akkor nézegessen borcímkéket a Bálnában. A "Cégér – Jó bornak tervezz címkét" alkotói pályázat hivatalos eredményhirdetése és kiállításmegnyitója nem meglepő módon borkóstolót is magában rejt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azért utazunk, hogy boldogabbak lehessünk

gr 2014. április 9., szerda 17:17

Április huszonötödikéig (előzetes regisztráció után) tekinthető meg Kóti Réka kiállítása, a The Idea Of Flow a Brody Studiosban. Az analóg technikával alkotó fényképész szándéka szerint "a boldogság keresését és az utazás misztériumát dolgozza fel a Londonban, Berlinben, Párizsban és Athénban készült képeken és videofelvételeken". A főként divatfotóiról ismert Kóti az elvágyódást és a belső emberi értékeket hangsúlyozza, a sorozatot májusban Berlinbe is továbbviszi. 

A Brody Studios ideális helyszín a kiállításhoz.
A Brody Studios ideális helyszín a kiállításhoz.
Fotó: Szécsi István /Dívány
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés