#VILÁGOM

Ugyanaz a ruha, ugyanaz a helyszín, negyven év korkülönbség

bb 2014. július 7., hétfő 19:01

Különös és megható koncepióval rukkolt elő a közelmúltban a német fotós, Nina Röder, aki családjának két női tagját is bevonta „Mutters Schuhe” (Anyáink cipői) néven futó munkájába. A színes képeken ugyanis a fotós mellett feltűnik még ötven éves anyja és hetven éves nagyanyja is, amiben még nem is lenne semmi meglepő, ha nem ugyanabban a ruhában, pózban és helyszínen lennének mindhárman lencsevégre kapva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Igenis lehet Magyarországon zsidónak lenni!"

Steiner Kristóf 2014. július 6., vasárnap 11:26

Eszter könyvére, a Barheszre már régóta kíváncsi voltam, tekintve hogy van egy-két közös pontja a pályánknak. Mindkettőnket elszakíthatatlan szálak fűznek Izraelhez, mindketten imádunk főzni, és mindketten élvezettel vetjük bele magunkat különféle önkifejezési módokba – legyen szó konyhaművészetről, írásról, vagy egy otthon csinosítgatásáról. Emellett a Barhesz – hasonlóan a saját könyveimhez – valahol önéletrajz is, emlékek, élmények gyűjteménye, amelyben feltűnnek az életünk különféle szakaszaiban komoly szerepet játszó hősök.Végül a sors úgy hozta, hogy Tel Avivban találkoztunk,ahol bizony még magyar könyvtár is van: Drory néven fut, és Givataim negyedben, egy magánlakásban bújik meg. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A neten keresi nagyapja múltját az unoka

bb 2014. július 5., szombat 13:21

Szerethető, múltidéző fotókra bukkantunk, melyeket Dave Tomkins töltött fel a közösségi oldalakra a közelmúltban. A Tomkins által nyilvánosságra hozott képeket még nagyapja, Stephen Clarke lőtte a negyvenes-ötvenes években, de a család nem is tudott róluk. Unokája - a papa hanyatló emlékezete miatt - a közösség segítségét kéri annak kiderítésére, vajon hol készülhettek a fotók.

A művészeti vezetőként dolgozó ausztrál származású Tomkins akkor bukkant rá a hangulatos fotókra, mikor nagyapja egy idősek otthonába költözött öt évvel ezelőtt. Az unoka korábban sosem hallott a második világháborúban a légierőnél szolgáló nagypapa hobbijáról, mivel az sosem említette a családnak, hogy valaha fotózással is foglalkozott volna, a diák mindeddig egy dobozban lapultak egy szekrény alján - írja a fastcodesign.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ön volt már cigarettázó író?

bb 2014. július 4., péntek 14:13

Vicces fotósorozatra lettek figyelmesek a jezebel.com szerkesztői, akiknek Molnár Szilvia Tumblr oldalán akadt meg a szemük a közelmúltban. A magyar lány „The Man, The Writer and His Cigarette” (A férfi, Az író és a cigarettáik ) néven futó anyaga ugyanis jól ismert cigarettázó írókat mutat be, elhíresült képeik mellett a jó humorérzékkel megáldott fotós látható, miközben éppen kedvenc füstölgő íróit utánozza.

Fotó: szilmolnar.tumblr.com
Fotó: szilmolnar.tumblr.com
Fotó: szilmolnar.tumblr.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ugrálóvár felfújható mellekkel? Létezik!

bb 2014. július 3., csütörtök 19:55

A New York egyik legmenőbb részén, a Fifth Avenue-n található Szexmúzeum egy újabb parádés húzással hívja fel legújabb kiállítására a figyelmet. A londoni székhelyű konceptuális művészpáros, Sam Bompas és Harry Parr ugyanis női mellekkel pakolta tele felnőtteknek tervezett ugrálóvárát, hegymászófalát pedig hatalmas falloszokkal aggatta tele.

A 2007 óta együttműködő duónak és a múzeum kreatív vezetőségének az volt a célja a kiállítással, hogy látogatóikat a figyelemfelkeltő tárgyakon keresztül fizikai, vizuális és szaglási élményekbe is bevonja, valamint kihívásra ösztönözze, mely lehetővé teszi számukra megmutassák erejüket és gyorsaságukat a többi látogató előtt is – írja a versenyszellemet erősítő projektről a nymag.com.

Felfújható mellek között ugrálhatunk New Yorkban
Felfújható mellek között ugrálhatunk New Yorkban
Fotó: museumofsex.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Keresse az igazit szexpartin, vagy vonuljon a Tilossal a Pride-on!

Divany.hu 2014. július 3., csütörtök 15:35

Július 3. Csütörtök

Még nem találta meg az igazit? Sebaj, ma megtörténhet a csoda, hiszen "nyár van, rövidek és feszesek a szoknyák és a nacik, kicsik a pólók (ha egyáltalán vannak), sok a fürdőruha, a vizes test, és úgy egyáltalán, szex van a levegőben is" - ezt nem mi mondjuk, hanem a Sex and Schluss im Hotel című parti szervezői, akik az Urimuriba várnak mindenkit, akik a csütörtöki bulit a szex jegyében rendezik.  "Ha ti is szeretitek, gyertek, legyetek merészek, és nem mellesleg... ismerkedjetek! Ha meg nem szeretitek, az a ti hibátok" - ennél jobban aligha lehetne összefoglalni...

10511159 501032976694770 4021878795310845063 n urimuri.png
Fotó: Facebook / URIMURI
Távolról sincs vége, olvasson még »

Liliom Julijának jól áll a kor!

cukorka 2014. július 2., szerda 19:42

Rettegtünk, mert igenis előítéleteink voltak. Nem azért, mintha jelen előadás főszereplői közül nem tartottuk volna szinte mindet tökéletesen alkalmasnak a zseniálisan megírt szerepeik eljátszására, inkább csak azért, mert halálunk, amikor ebben a túlburjánzó színésztársadalomban nem képesek úgy kiosztani a szerepeket, hogy mindenki a korának megfelelő karaktert játsszon. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pofára ejtette modelljeit az olasz fotós

bb 2014. július 1., kedd 13:52

Képzelje el a következő szituációt: gyalog rohan egy üzleti megbeszélésre, közben pedig egy fontos üzleti partnerrel egyezteti telefonon egy holnapi találkozó időpontját. Fél kézzel a határidőnaplója után kotorászik, amikor cipője sarka beakad a macskakőbe, ön pedig elveszíti az egyensúlyát – elkerülhetetlen, hogy a földön kössön ki. Mit véd először? A telefont vagy magát? 

Sandro Giordano olasz fotós a tárgyait védte, amikor tavaly nyáron biciklivel balesetet szenvedett, azóta csak részlegesen tudja használni a jobb kezét. Saját, és ismerőseinek élete ihlette fekete humorral átszőtt, meglehetősen morbid fotósorozatát, az instagramos fotókon a materialista világot és annak negatív oldalát figurázza ki pofára ejtett modelljeivel. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így festene Iggy Pop és a dalai láma összeverve

bb 2014. június 30., hétfő 15:09

Nemrég mutattuk be a kijevi származású, de Ausztriában élő Nikita Kadan munkáit, melyeket az ukrán rendőrség kínzási módszerei ihlettek. Ezúttal az Amnesty International belga szervezete készített egy figyelemfelkeltő kampánysorozatot a témában, amivel a durva és kíméletlen kínzásokra kívánják felhívni a figyelmet, írja a The Huffington Post a kor meghatározó ikonjaival készített hirdetésről.

Iggy Pop és a dalai láma összeverve
Iggy Pop és a dalai láma összeverve
Fotó: facebook.com/amnestyBE
Távolról sincs vége, olvasson még »

Vajdai Vilmos kutyák miatt vesztette el a reklámszüzességét

Dívány 2014. június 30., hétfő 11:38

Vajdai Vilmos, a TÁP Színház alapító igazgatója (meg színész, rendező és zenei dramaturg) nem az a tipikus reklámarc, ezért is kaptuk fel a fejünket, amikor megláttuk, hogy főszerepet vállalt a Herosz Happy Hours „Nálunk az állatok boldogok” elnevezésű adománygyűjtő kezdeményezésben. A Herosz Budapest Állatotthon jókedvű kutyáit bemutató kisfilmben testhezálló szerepben, rendezőként tűnik föl, aki megpróbálja az ebeket szomorúságra bírni – ám ez sehogy nem jön össze neki. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

150 fős házibulikat is tartottak a Kádár-korszak melegei

Gyulai Bence 2014. június 28., szombat 20:09

Idén őszre készülhet el a Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák című dokumentumfilm, amely egyfajta folytatása lesz az Eltitkolt évek című alkotásnak. Takács Mária rendező azt mutatta meg korábbi filmjében, hogy hogyan éltek a leszbikus nők a rendszerváltás előtt – a művet teljes egészében, ingyenes megnézheti az Indán. A második film forgatása három éve tart, és ha egyszer kész lesz, a Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák arról szól majd, hogy a Kádár-korszakban hogyan éltek a homoszexuális férfiak. Tényleg nagyon kevés hiányzik már csak a befejezéshez, de a projektnek további támogatásra van szüksége – akár ön is hozzájárulhat, hogy ez a kordokumentum elkészülhessen. Ha már most meggyőztük, kattintson ide, ha azonban még nem, akkor olvasson tovább! Takács Máriának e-mailben küldtem el 10 kérdést a témáról. Ő pedig mindet megválaszolta.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Festékes buli, éjszakai salsa és sok pihenés a héten

Dívány 2014. június 26., csütörtök 09:28

Június 26. Csütörtök

Ugyan már javában tart a Norvég Piknik, olyannyira, hogy nemsokára be is fejeződik, azért szólunk, hogy bőven akadnak még ott hasznos programok, meg aztán az is ritka, hogy egy szervezet el is magyarázza, mit miért csinál. A Norvég Civil Alapról hat nap alatt mutat be egy csomó szervezetet, amik olyan témákkal foglalkoznak kiemelten, mint a társadalmi igazságosság, a nemek közti egyenlőség, a jó kormányzás és átláthatóság, a megkülönböztetés és a társadalmi egyenlőtlenségek, a szegénység és a kirekesztés elleni fellépés.

Június 27. Péntek

Ha emberemlékezet óta nem bulizott egy jót, vagy ha igen, de szeretne újra, akkor pénteken este a Holi Peace Party-n van a helye, aminek a Barba Negra Track ad otthont. Aki véletlenül nem tudná, miről van szó, az se aggódjon, a Facebookon adnak információt: „A kezdeményezés Nepálból indult majd végigsöpört a világ nagyvárosaiban és több tízezer ember élte át ezt a fantasztikus felszabadító őrületet. [...] A Holi napján az emberek szárazfestéket és vizet visznek magukkal, színezett vízzel feltöltött vízipisztolyokat és festékes vízzel töltött lufikat. Kezdetét veszi a nagy csata, végeredményképp pedig mindenki a magasba vagy épp egymásra dobja a festéket és egy négyzetcentiméter sem marad festék nélkül!" – írják.. De pénteken örülnek a végzős momésok is annak, hogy már van a kezükben egy diploma, délután háromkor kezdődik a Diploma Piknik és Buli, este még zenélgetni is lehet velük.

Igazán elborultaknak pedig ott van az Egy éves a kicsi DZZS! – 2 napos bulika, ami ha csak feleolyan menő, mint amilyennek hangzani szeretne, már jól állunk.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért a Platonovért ölni kell

cukorka 2014. június 25., szerda 17:37

Hatalmas mázlija van a Radnóti Színháznak, ami egyben ékes bizonyítéka annak is, mennyire jót is tehet időnként a kényszer – itt például az, ami a Nemzeti Színházat érte. Arról van szó, hogy kölcsönkapták a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz átigazolt volt nemzetis László Zsoltot, és pont ráért Alföldi Róbert is, hogy megrendezze a Platonov –Apátlanul című előadást. 

Nagy reményekkel mentünk el megnézni, mert bizakodásra adott okot a rendező és a címszereplő neve, és szerencsére nem is kellett csalódnunk. A Platonov a 19. századi orosz író egyik legelső munkája, alig volt húsz, amikor írta, elképesztően hosszú, ráadásul igen nehéz húzni belőle. Alföldi szereti türelemre tanítani a közönséget, és Csehovot is szeretheti, mert az előadás három és fél órásra sikerült, mégsem feszeng közben a néző a nem túl kényelmes radnótis székeken. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyi optikai trükköt biztosan nem látott még klipben

bb 2014. június 24., kedd 18:12

Ahogy eddig, úgy most sem a bravúros zenei hangzásokkal vagy frappáns szövegeivel, hanem egy látványos videoklippel hívja fel magára a figyelmet a chicagói gyökerű banda, az OK Go. A The Writing's On The Wallban egymást érik az optikai trükkök, a színek, a végeredmény pedig olyan intenzív, hogy ne lepődjön meg, ha rátör önre a hányinger. A recept bevált, a klipet hamar felkapták, és mindenkihez eljutott, hogy az OK Go következő, Hungry Ghost című albuma október közepén kerül a boltokba.

A felejthető zenéjéről ismert banda, az Ok Go!
A felejthető zenéjéről ismert banda, az Ok Go!
Fotó: okgo.net
Távolról sincs vége, olvasson még »

Öreg kurvákat még elvisel a polgári ízlés, travikat már nem

hv 2014. június 24., kedd 09:01

Bánatos kurváim emlékezete

Egy „kurvagyerekek” számára fenntartott panzióban él Momo, a tizennégy éves arab fiú Rosa mamával, az egykori prostituálttal. Ők a főszereplői Romain Gary Émile Ajar álnéven írt, 1975-ben megjelent Előttem az élet című regényének. Témája, humora, és a koravén Momo szállóigeszerű mondatai miatt azonnal botránykönyv, és persze hatalmas siker lett. A zsidó Rosa és az arab fiú különös barátságának története meglepő módon Magyarországon is átment a szocialista cenzorokon, és mivel – zsidó-arab viszályok és transzvesztiták ide vagy oda – a szabad nyugatot jelképezte, elég sok példány fogyott belőle. Az etnikai konfliktusokban bővelkedő, nyomorgó párizsi árvákat, egykori és aktív kurtizánokat, kitaszítottakat és különcöket felvonultató történetből több feldolgozás született, az 1977-es, azonos című film megkapta a legjobb külföldi filmnek járó Oscar-díjat. Közel sem ennyire meggyőző, de nem érdektelen a Rózsavölgyi Szalonban májusban bemutatott kamaradrámai adaptáció, Alföldi Róbert rendezésében.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az Amadeus a kimaxolt közönségélmény maga

cukorka 2014. június 22., vasárnap 17:57

Szikszai Rémusz állította színpadra a Belvárosi Színházban Peter Shaffer Amadeus című darabját Keresztes Tamással a címszerepben. A Wolfgang Amadeus Mozart Bécsben töltött éveit feldolgozó színmű - ami Antonio Salieri szemszögéből mutatja be a zeneszerzőt és környezetét - híres arról, hogy könnyen elvihető groteszk irányba, rendező kérdése, hogy mennyire tud, mer vagy akar elszállni. Szikszai még az értelmezhető határon belül mozog, de folyamatosan szeretne kitörni belőle, pontosan nem tudni, miért nem sikerülhet ez neki. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Indiántánctól a pisiesőig: ilyen a hiteles Aerosmith-fesztiválhangulat

Sáfár Zsófia 2014. június 21., szombat 11:11

Sokak álma vált valóra a Download Festival záró estéjén, amikor a bostoni zenekar síri csendben a színpadra vonult. Még azok a rockerek is piszkosul jól érezték magukat, akik Steven Tylert egyszerű Mick Jagger-kópiának tekintik. Előítéletek ide vagy oda, azt azért bárki elismerheti: Tyler minden idők egyik legkarizmatikusabb rockénekese; most pedig bebizonyította, hogy az Aerosmith maga a minden flanc nélküli dög, a vadság és a kortalanság.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egyéjszakás kaland a múzeumban

pl 2014. június 20., péntek 15:44

Ami a Múzeumok Éjszakáján történik, azt nem kell szégyellnie otthon, sőt, ez az a kaland, amire családját is magával viheti. Idén június 21-én éjféltől 22. éjfélig tart a 2014-es Múzeumok Éjszakája, amihez már csaknem 500 múzeumot és kiállítóhelyet csatlakozott, melyek elképesztő mennyiségű és témájú programot kínálnak a 24 órára. Ez rengeteg, úgyhogy jó előre nekiálltunk átnézni és kimazsolázni a legjobbakat, hogy önt már ne temesse maga alá a bőség zavara. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még a Globe Színház is Budapesten lép fel a héten

Divany.hu 2014. június 19., csütörtök 09:21

Június 19. Csütörtök

Nyár van, és az ha nem is túl gyorsan, de erre az időjárás is ráébred, ami azért szerencse, mert nem mi fogjuk megkönnyíteni a mai csütörtökjét. Kezdésnek ajánljuk Bősze Ádám zenei antikváriumát, a Lecture: Dare to be wise-t, és szólunk, hogy a napokban nyílt Végh Sarolta ékszertervező és Szombat Éva fotográfus kiállítása, a Tükröm, Tükröm is. Nem meglepő módon a kiállítás "közös eleme a tükör, mint a szépség egy kelléke, melyet szokatlan módon használnak fel alkotásaik bemutatására. A szépséget keresik, ki-ki a maga eszközével. Az ékszertervező munkái Budapest épületeinek egy-egy szép részletét tükrözi(k), a fotográfus az élet alapvető kérdéseire reflektál munkáival." Nem mindig csak a bulizás.  

10418140 10152478990128320 3828762288631949258 n
Fotó: Szombat Éva / Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még »

Szabó Kimmel Tamás link alak, de küzd ellene

maze 2014. június 17., kedd 18:54

Mesélj kicsit a Bagoly és Cicáról, amit hamarosan bemutattok Balatonföldváron, az Orlai Produkció gondozásában.  

Valójában egy fiatal, sikertelen író és egy magát modellnek és színésznőnek valló szenvedélyes nő kapcsolatáról szól és elég viharos darab, igazi klasszikus, két szereplős, amerikai bulvárkomédia. (Akinek ez így ismerős valahonnan: a 70-es években Barbra Streisand és George Segal főszereplésével film is készült belőle - a szerk.) Pelsőczy Réka rendezi, aki nagyon odafigyel arra, hogy a könnyed felszín mögött mindketten mély, emberi tragédiákat játszunk el. Nagyon jók az alapszituációk is, de a bulvárkomédia jellege miatt nem árt, ha belerakjuk azt a kelet-európai pluszt, amit mi tudunk. A kettő ötvözete lesz, és ettől lesz nagyon jó! Nagyon bízom Rékában és Jordán Adéllal is fantasztikus játszani, így a Bagoly és Cicából nagyon jó előadás fog születni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tel Aviv Pride: fertő nincs, gyerekmegőrző van

Steiner Kristóf 2014. június 16., hétfő 13:04

„Ha felnézek bármelyik meleg társkereső oldalra, csak ismerősöket látok. Úgy tűnik, az összes budapesti meleg itt van” – mondta egy Magyarországról érkezett barátom, aki mintegy harmincezredmagával (ennyi turista érkezett idén) ellátogatott a Tel Aviv Pride-ra. Persze nem csak azokat mozgatta meg a nagy esemény, akik kimondottan a parádé és a köré szerveződő kulturális, kulináris és hedonisztikus eseménysorozat kedvéért érkeztek ide. Több, mint 130 000 ember vett részt a felvonuláson – ebből pedig 100 000 helyi, azaz az ország lakosságának közel 1.5%-a. Ez azért mégiscsak nagy szó, főként egy olyan országban, amelyet a rengetegen azonostanak vallási dogmákkal, vagy származásból, tradíciókból adódó konvenciókkal. És bár tény, hogy Izraelben sincs kolbászból a kerítés – a Tel Aviv-iaknál jóval tradícionálisabb eleveket való jeruzsálemiek például nem annyira kultiválják az évente megrendezett meleg, leszbikus, biszexuális, transzgender és queer felvonulást -, a Budapestről jól ismert kordonoknak, rendőri kíséretnek és ellentüntetőknek nyoma sincs. Izraelben még az olyan - egyébként Siófok méretű - városok, mint Eilat is megtartják a meleg büszkeség napját, akinek pedig nem tetszik a dolog, az egyszerűen csak távol marad.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi értelme telematricázni egy galériát?

Qrator 2014. június 16., hétfő 09:24

Rapid, pár napos kiállítást rendezett a kArton Galéria, hogy megünnepeljék a BKV rémálmát, a streetartos matricákat (stickereket). A Rákapcsolás Str33tArt Aid Fesztivál keretein belül pár táblára felcsaptak egy rakat matricát, mindezt kitették egy belvárosi galéria falára, és már meg is semmisült a matricázás szüzessége. A miértekre egy streetartossal kerestük a választ.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Selfie- és világbéke-tanfolyam Amanda Lepore-ral

Steiner Kristóf 2014. június 15., vasárnap 10:26

Amanda Lepore nem kimondottan az típus, akiről első ránézésre az jutna eszünkbe, hogy el kéne beszélgetni vele az élet nagy dolgairól. Az eredetileg férfi testbe született showgirl leginkább arról hírhedt, hogy valószínűleg több plasztikai műtéten esett át, mint Cher és Geronazzo Maria együttvéve. Ez pedig már önmagában olyasmi, amire az emberek 90%-a rásüti, hogy abnormális, de legalább is ijesztő viselkedésminta. Nem voltam hát nagyon meglepődve, amikor a Díványos szerkesztőmnek megemlítettem: a blogomnak köszönhetően lehetőségem nyílik találkozni a legendás, élő Barbie babával, ő pedig azt felelte, „Sok sikert hozzá, hogy kihozd belőle az emberi oldalát, másként nem tudom, hogy lesz belőle cikk.” A szerkesztőmnek igaza volt: egy sokadik „Amanda Lepore segge gumiból van” anyagnak nem sok értelme lett volna, ugyanakkor mindenképp szerettem volna találkozni a "transzszexuális Monroe"-val, és a Lindsay Lohantől lenyúlt Abodi Dóra felsőmet is fel akartam avatni. Ám amikor megérkeztem a Tel Avivi Gyémánt Tőzsde melletti Hotel Indigo tetőteraszára, ahol a Pride-ra érkező külföldi sztárvendégek koktéloztak, egyszeriben belém hasított a gondolat: elég egyetlen kérdést feltennem, hogy kiderüljön, ki is tulajdonképpen Amanda Lepore. (Drámai dobpergés!) 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mijazaki utolsó filmje az animék Kis hercege lett

Gyulai Bence 2014. június 14., szombat 17:14

Mijazaki Hajaót (angolos átírással Hayao Miyazaki) kicsit ciki nem ismerni, viszont nagyon ciki ismerni, de nem imádni. A japán rajzfilmes zseni tavaly szeptemberben jelentette be visszavonulását, a Szél támad az utolsó filmje, és nem elfogultságból mondjuk, de ez a remekmű kb. A kis herceg nagyságához mérhető. Gyereket is nyugodtan vigyen magával, szépnek, viccesnek és izgalmasnak fogják találni – ugyanúgy, mint A kis herceget. Az igazán kemény mondanivalót meg a gyerek úgyse fogja tudni kihallani belőle, legfeljebb egy kicsit megszeppen majd attól, hogy ön miért nem tud megszólalni pár percig a vége után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nemsokára megtudhat mindent, ami a Twin Peaksből kimaradt

bb 2014. június 13., péntek 15:31

Jövőre ünnepli 25.évfordulóját minden idők egyik legnépszerűbb tévés kultsorozata, a Twin Peaks, mellyel David Lynch és Mark Frost gyökereiben megváltoztatták a sorozatkészítést a kilencvenes évek elején. Az évforduló közeledtével várható volt, hogy napvilágot lát egy-két exkluzív anyag is a készítőktől, akik nem is restek életben tartani és gerjeszteni a sorozat körül kialakult mizériát.

A megrögzött Twin Peaks-függők persze találgatják, hogy vajon lesz-e valami abból az álomjelenetből, ami a film utolsó részében hangzott el Laura Palmer szájából: „Találkozunk 25 év múlva!” Azoknak, akik reménykednek a folytatásban, jó hír, hogy Mark Frost egy tavalyi interjújában eljátszott a gondolattal, és azt nyilatkozta, hogy szerinte is az álomjelenettől kellene folytatódnia a történetnek – írja a welcometotwinpeaks.com.

twin-peaks-blu-ray-coming-soon-march-2014-785x441
Fotó: welcometotwinpeaks.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés