#VILÁGOM

Online is nézheti már Shakespeare színházának előadásait

aa 2014. november 21., péntek 17:00

Szuper ötlettel állt elő a világ egyik legismertebb színháza,a londoni Globe vezetősége, akiknek kezdeményezését remélhetőleg más társulatok is követik majd a jövőben. A William Shakespeare és színésztársulata által 1599-ben épített színház nemrég online boltot nyitott weboldalán Globe Player néven, ahonnan a világ bármely pontjáról, megfizethető áron kikölcsönözhetjük vagy megvásárolhatjuk a színházban bemutatott angol nyelvű komédiákat és tragédiákat.

10653632 10152920628530774 8289434649941043565 n
Fotó: globeplayer.tv
Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy infarktussal kiborult kapuzárási bili

cukorka 2014. november 21., péntek 16:28

Idén egyszer már lemondtunk a francia vígjátékokról, aztán mikor láttuk az Egy szerelem története: a nő című filmet, akkor elment a kedvünk a romantikus történetektől is. Mégis adtunk egy utolsó esélyt a műfajnak a Barátok, szerelmek, barbecue című film formájában, és azt kell írjam, nem bántuk meg, mert az előzmények ellenére végre jól szórakoztunk. 

Mondjuk, ennél több nem is történt. A sztori szerint az ötvenéves, családos, mégis őrülten (franciásan) szexi Antoine (Lambert Wilson, aki például a Mátrix - Újratöltve című filmben egyáltalán nem volt szexi), akinek eddig barátai, a barbecue partijaik és a huszonéves lányok körül forogtak a gondolatai, egy infarktusból felébredve úgy dönt, hogy a csajokat leszámítva ezután is ezek körül a dolgok körül fognak forogni a gondolatai, csak úgy, hogy közben nyugdíjazza magát, bagózik, többet piál és mindenkinek megmondja a magáét. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amerikai szörfösök, orosz balett és zsidó filmfesztivál várja a héten

Divany.hu 2014. november 20., csütörtök 11:39

A héten Budapestre látogat a Beach Boys, felép a Klaxons, pénteken pedig alig győz majd válogatni az alteros programok közül. De megnézheti a Moszkvai Balettet is, vagy azt, milyen filmeket csinálnak a zsidók. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Engedély nélkül is ki lehet állni – vagy megbüntetnek, vagy nem"

Sáfár Zsófia 2014. november 19., szerda 17:51

Nem bírom az utcazenészeket. Hangosan és erőszakosan koldulnak - ütötte meg a fülem ez a jellegzetes negatív sztereotípia Swansea belvárosában nézelődve, ahol épp az aktuális kedvencem, egy nagydarab, fekete szaxofonos srác fújta a Beat It-et. A sétálóutcán gyakran megfordul egy törékeny, elképesztően jó hangú lány, Jemma is a gitárjával, és egyre több kezdő utcazenészt látni, akik szorgalmasan gyakorolnak a hidegben, hogy az adventi vásár idejére megedződjenek és többórás repertoárral állhassanak ki szórakoztatni a nagyérdeműt – és természetesen pénzt kereshessenek ebből. Mert van, aki jóformán csak ebből él, akár egyhelyben, akár vándorolva. De vajon mitől függ, hogy jól keresnek-e az utca muzsikusai, és mi minden nehezíti meg a dolgukat? Hazai és külföldi (utca)zenészeket kérdeztünk személyes élményeikről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Taroltak a magyar prostik Los Angelesben!

Divany.hu 2014. november 17., hétfő 18:05

A 14. alkalommal megrendezett Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválról a Viktória – A zürichi expressz (kritikánk itt) a legjobb filmnek járó megosztott fődíjat és legjobb női főszereplő díját hozta haza. Az idén november 14-től 20-ig tartó eseménysorozat célja, hogy az amerikai közönség – és természetesen a helyi magyar lakosság – számára is bemutassa, lehetőség szerint az alkotók jelenlétében a legfrissebb magyar filmtermést. 

 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Vegyen eredeti kéziratot konzervért az Írók Boltjában!

Sáfár Zsófia 2014. november 17., hétfő 12:12

"Szélmalomálom" - áll egy sárga papíron 2014. november 10-ei keltezéssel. Lejegyezte: Csukás István, ára 3 darab minőségi konzerv. "Boldog lehet/ aki ehet!" - Juhász Ferenc kétsorosa 30 kiló rizsért és egy tábla csokiért eladó. Az Írók Boltjában mától december 6-ig lisztért, rizsért, száraztésztáért és konzervekért lehet a Vegyen egy jó szót! című jótékonysági akcióban résztvevő 59 író, költő, színész, rendező és történész kézírásos szavait vagy mondatait megvásárolni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

11 látványos film, aminek értelme is van

bb 2014. november 16., vasárnap 15:02

Mikor a „vizuálisan lenyűgöző" filmek jönnek szóba, ezek alatt általában olyanokat értünk, melyek főként pusztán a látványra mennek rá anélkül, hogy lenne mögöttük bármilyen valódi tartalom vagy jelentős mondanivaló. Pedig az elmúlt években szép számmal születtek olyan kasszasikerek, amikben szerencsésen találkozott egymással a pazar látványvilág és a jó történet. A TasteofCinema.com szerkesztői összeállítottak egy listát arról, hogy melyek voltak az elmúlt évek legkiemelkedőbb alkotásai, azok, amelyekben a rendezők, operatőrök, színészek és jelmeztervezők közös kreatív munkájának köszönhetően valóban tartalmas történetek kaptak pazar látványvilágot. A magazin listáján felbuzdulva mi is készítettünk egy összeállítást az elmúlt évek legjobban fotózott filmjeiből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"A fotóim alapján simán gondolhatnak leszbikusnak"

Gyulai Bence 2014. november 15., szombat 10:12

A fotózás valamiért még mindig elsősorban férfiszakmának számít, ezért nagyon örültünk, hogy Londonban lehetőségünk nyílt beszélgetni Julia Fullerton-Battennel, aki a világ meglehetősen kevés híres női fotósa közül az egyik legfelkapottabb mostanában. Köszönheti ezt a címet részben annak, hogy ő fényképezhette a 2015-ös Campari-naptárat Eva Green színésznővel. A kiadvány fotóit itt tekintheti meg, alább a színfalak mögött készült képeket láthat Fullerton-Battenről és a számára kiválasztott múzsáról, az Álmodozókból, a Sin Cityből és a Casino Royale-ból ismert Eva Greenről. Fullerton-Batten volt az első női fotós, akit erre a munkára kiválasztottak, nézzük, milyen volt számára most kicsit mást csinálni, mint amiről saját személyes projektjei szólnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A lakótelep, ahol lakom veled

hv 2014. november 14., péntek 14:28

Hipszter tumblis közérzeti kiállítás lakótelepről, esztétika szakról, korrupt politikusokról. Lajhárok és a hétköznapok nyomasztó színei a Godot Galériában Mondik Noémitől és Kovács Orsitól.

Osztályon felüli elmeosztály

November 15-ig látható a Godot Galériában Mondik Noémi és Kovács „Tinemezeketarobotokatkeresitek” Orsi kiállítása, Itt élni nem rossz és itt élni nem jó címmel. Szerencsére a képek az interneten is elérhetők, úgyhogy aki lemaradna róla, annak sem kell szomorkodnia. Közös a két fiatal alkotóban, hogy egyrészt mindketten a magyar internetes, közelebbről mikroblogger szubkultúra sztárjai, másrészt pedig alkotásaikat a Paint nevű programmal hozzák létre, egyszerűen megfejthető képi világot teremtve. A kiállítás címe már önmagában elég depresszív, sőt, posványos állampárti időket idézően lemondó: a "nem rossz" és a "nem jó" együtt a semmilyen. Pedig ezekből a képekből épp nem a semmilyenség, hanem a kimaxolt irónia sugárzik, ami azt csomagolja hipszterköntösbe, hogy itt élni inkább elég szar, mint bármi más.

Portréfestést vállalok

Mondik Noémi, a kispesti lakótelep paintes krónikása leharcolt metrókocsikba, szebb napokat látott nénik táskájába, életveszélyes óvodai játszóterekre, szürke házrengetegekbe, aluljárókba, hajléktalanok szakállába, és kutyaszaros járdaszélekre viszi nézőjét, az egészet az irónia és az intellektuális giccs ékes aranyfelhőjébe vonva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hajdu Szabolcs példaképe Cassavetes, de nem a filmjei miatt

bznyufy 2014. november 13., csütörtök 15:22

Egy filmes közönségtalálkozó alkalmával mi mást is várhatnánk, mint hogy végre megismerhessük azt az embert és filmrendezőt, akinek a filmjeit szeretjük (vagy legalább hallottunk róluk, láttunk már valamelyiket), de még nem néztünk a szemébe, nem tehettünk fel neki kérdéseket. Az elmúlt hétvégén két estén keresztül vetítették Hajdu Szabolcs filmjeit a Toldi moziban, az egyik este ő maga is megjelent egy közönségtalálkozón.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Délibábból nem lesz kultfilm

LS 2014. november 13., csütörtök 14:39

Hajdu Szabolcs az utóbbi időben annyira meghatározó alakja lett a magyar filmművészetnek, hogy restrospektív vetítést is rendeztek a filmjeiből, mintegy felvezetni a csütörtökön debütáló Délibábot. Ennyiben ki is merült a reklámkampány, mert talán a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlannak is nagyobb sajtója volt, mint Hajdu új filmjének. Az ok talán a Filmalappal való feszült kapcsolatában keresendő, talán csak elfogyott a pénz, mindenesetre ennyire halkan kevés magyar film kerül a mozikba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Izlandi zenék, orchideák és kockák a hétre

Divany.hu 2014. november 13., csütörtök 12:53

Ezen a hétvégén disznótoros és orchidea kiállítás várja, de jön a Stereo MC's vagy a Triggerfinger is, lesznek jó filmek, szerdán pedig beveszik a várost az izlandiak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mészáros Béla akkor is színész lenne, ha nem lenne színész

maze 2014. november 11., kedd 20:53

A Katona József Színház tagjának öt premierje lesz, de azért kiőrültködheti magát a Jurányi Színpadán is. A Marsra csak öregen menne, amikor már úgyis mindegy, most annak örül, ami van, például, hogy skizo fiút játszhatott a neten, amivel felhívhatta a figyelmet a betegségre.

Mesélj nekünk erről a skizofrén fiúról, amit egy kampányként forgattál, hogy ezzel felhívd a figyelmet a betegségre. Minket kicsit megosztott a szerkesztőségben, hogy bár nagyon jól játszottad a szerepet, ez valahol átverés azokkal szemben, akik nem ismernek téged, mint színészt, hiszen igaznak érzik az egészet.

A Hullámvasút - egy kicsit skizo fiú naplója egy felvilágosító videó volt azért, hogy megismertessük a betegséget, és megmondom őszintén, eszembe se jutott, hogy így is elsülhet. Engem inkább a színházba járók ismernek, tehát még mondták is, hogy ne lepődjek meg, ha esetleg megkérdezik, hogy jobban vagyok-e. Sőt, volt két olyan ismerősöm, akivel régen nem beszéltem és rám írtak, hogy ezt most csak játszottam ugye? Az oldalukon amúgy kiderül, hogy a Katona József Színház színészeként kértek fel erre. Arra gondoltam, hogy ez egy tök jó dolog, és egy csomó kollégám is kiáll jó ügyekért, így nekem ez nagyon szimpatikus volt. 

Lesz folytatása?

Ezt a blogot valójában egy lány írta, most összejöttem benne Lillával, és elbúcsúzott a nevemben.

A Jurányi Inkubátorházban mutatjátok be a 40! avagy Véges élet című (kritikánk itt) darabot, hogy kerültél ide a jó meleg Katona fészekből?

Bánki Gergő hívott fel augusztus végén azzal, hogy lenne-e kedvem csinálni ezt a negyvenes évei felé tartó emberek problémáit körüljáró darabot, és örültem neki, mert a meleg Katona fészekből - ahogy említetted - valóban jó néha kiszakadni és másokkal is dolgozni.

A színlapon az áll, hogy ti írtátok, rendeztétek és adjátok elő. Hogy kell ezt elképzelni?

Nagyon izgalmas volt, hogy a munkamódszer hasonlított ahhoz, amit nyáron csinálunk minden évben a régi főiskolai osztályommal. De emellett valahogy mégis más, mert Gergőt, mint valami csapatkapitányt - most így a foci az eszembe jutott - kell elképzelni, mert ő találta ki ezt az egészet, a helyet is ő szerezte, a jelenetek nagyobb részét ő írta. De a Laci (Keszég László - szerk.) is nagyon sokat tudott segíteni, hiszen ő rendező. Meg aztán mi is segítettünk Angélával (Stefanovics - a szerk.), van benne zene és a koreográfiákat is mi csináltuk. Azokat igazából én, mert kitaláltuk, hogy a csapatban én vagyok a koreográfus. Ez persze vicc. Amúgy egy másfél órás kabarés ökörködés az egész!

Érteni fogjuk azért?

Azt a részét, amit én koreografáltam? Nem... Persze, hogy érthető lesz, amúgy inkább humoros jelenetekből fog állni. Megpróbáltuk összerakni, és szerintem jó lett. Mivel mindenki mindenfelé játszik, sajnos nem nagyon lehetett egyeztetni a darabot, ezért például november-decemberben is csak egyszer fogjuk játszani. A bemutatót is kénytelenek vagyunk este tízkor kezdeni emiatt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Szabadesés főszerepéért díjazták Molnár Piroskát

Dívány 2014. november 10., hétfő 13:44

A hétvégén véget ért 24. Cottbusi Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb színésznőnek járó elismerést Molnár Piroska nyerte el a Szabadesés főszerepéért. A Szabadesés (kritikánk a filmről itt) korábban három díjat nyert a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon, és szeptemberi magyar mozibemutatója óta már több mint 9000 néző látta itthon is – áll az eredményről kiküldött sajtóközleményben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Állatként támadnak fel az elszáradt falevelek

bb 2014. november 9., vasárnap 11:51

Gyerekesek számára az ősz a szép falevelek gyűjtögetésének időszaka, amikből aztán képeket lehet ragasztani. Kellő kézügyességgel és rátermettséggel viszont más lehetőségünk is akad: például mi is létrehozhatunk olyan vagy hasonló formákat, mint amilyenekkel a szabadúszó illusztrátor, Maeda Baku is kísérletezik. A japán nagyvárosból, Szapporóból származó művész ugyanis csodálatos, de egyszerű állati szobrokat készít száraz magnólia levelekből – írja a mesterien kivágott formákról a laughingsquid.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mesefilmekkel lesznek tele a mozik jövőre

bb 2014. november 7., péntek 17:28

Az elmúlt évek statisztikái alapján leginkább látványeffektekkel felturbózott, közismert mesefilmekkel lehetett bevonzani a filmmániás közönséget a mozikba. A Swide.com előrejelzései szerint a karácsonyi szezonban és a 2015-ös évben sem maradunk 3D-ben elkészített szuperprodukciók nélkül, melyek ezúttal is hemzsegni fognak az A-listás színészektől és színésznőktől. Összegyűjtöttük a legígéretesebb feldolgozásokat. Íme!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Hiperkarma új lemeze majdnem jó, de

Qrator 2014. november 6., csütörtök 16:09

11 évvel a második album, az Amondó - valamint hosszú, drogoktól súlyosbított évek - után Bérczesi Róbert és a Hiperkarma végre összehozta a harmadik albumát, ami a rájuk jellemző dalszövegek ismeretében nem meglepő módon szóviccet kapott címként. A Konyharegényre 12 számot pakoltak fel, és első hallgatásra elég tömény lett: mint egy nagy adag, zsíros brassói, amit boldogan belapátol az ember, de aztán megülheti a gyomrát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a filmrajongók hete lesz

Dívány 2014. november 6., csütörtök 14:47

Ezen a  héten teljes gőzzel beindult az őszi mozibajárós szezon, minden sarkon tematikus filmnapok: mehet olasz és koreai filmhétre, lesz Hajdú Szabolcs retrospektív és még dokufilmfesztivál is, diavetítésről nem is beszélve . Aki az állóképekre szavaz, annak fotókiállítást ajánlunk, akit meg hagyjunk már a képekkel, azt elküldjük koncertekre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme, az élet sötét oldala Legóból

aa 2014. november 5., szerda 10:33

Az előző, nagy sikerre való tekintettel folytatja megkezdett sorozatát a New York-i származású grafikus- tervező, Mike Doyle, aki 2013-ban debütált Beautiful Lego című munkájával a piacon. Az új, 325 oldalas album ezúttal az élet sötét oldalát kívánja megismertetni a legórajongókkal, akik olyan hátborzongató robotokat és egyéb látványosságokat találnak építőkockákból kirakva, mint Lino Martins fehér bogara,Jason Alleman futurisztikus városa, vagy Kosmas Santosa ijesztő gyárkéménye – írja a 140 ismert Lego-művész legjobb munkáit összefoglaló albumról a ThisisColossal.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Én szeretem a kalandokat!" - elhunyt Margitai Ági

maze 2014. november 4., kedd 12:37

A család rövid közleményben tudatta az MTI-vel, hogy Margitai Ági, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művész rövid, súlyos betegség után november 4-én otthonában, szerettei körében elhunyt. 

A színésznő 1958-ban végezte el a főiskolát, osztálytársa volt Törőcsik Marinak és Bodrogi Gyulának is, tanárai pedig Básti Lajos, Gellért Endre, Várkonyi Zoltán voltak. Közel ötven filmben szerepelt, és több mint ötven évig játszott színpadon; nem véletlenül írták róla, hogy "mindig megújulásra képes tehetsége, szakmai alázata, varázslatos nőiessége és kifogyhatatlan energiái közel hatvan éven át szolgálták a magyar színház- és filmművészetet”.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kitalálja, mitől volt botrányos ez a reklám?

Gyulai Bence 2014. november 4., kedd 11:13

Meghívást kaptunk a Campari 2015-ös naptárának november 5-i bemutatójára, ahol ott lesz Eva Green is, úgyhogy izgalmamban stréber tanuló módjára előtanulmánynak elmentem aCampari Múzeumba. Mondjuk, nekem ez nem volt különösebben nagy túra, tekintve, hogy Milánóban pár metrómegállóra lakom tőle.

Hétköznap délután volt, úgyhogy én egyedül voltam egy csoport, egy bácsi magyarázta a látnivalókat, kizárólag nekem. Az egykori gyárépületben azonban nem az ital gyártásának érdekességeit mutatják be, hanem művészeti, illetve designkiállításról van szó, ezért is hívják a múzeumot hivatalosan galériának, azaz Galleria Camparinak. Művészi színvonalú Campari-reklámok láthatók benne az elmúlt több mint száz évből: tárgyak, képek és filmek, olyan alkotóktól, mint a futurizmus egyik legnagyobb alakja, Fortunato Depero, vagy a különösebb bemutatást nem is igénylő Federico Fellini. A sok különlegességből az egyik legérdekesebb a fenti plakát, ami annak idején két dolog miatt is botránykőnek számított. Első pillantásra nem igazán egyértelmű, mikkel lehetett a baj, de máris mondom, mit magyarázott róla a tárlatvezető.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar animációs klip a UK Music Video Awards legjobbjai közt

Divany.hu 2014. november 4., kedd 10:15

A világ idei hat legjobb alkotása közé került Simon Balázs, a BKF friss diplomás animációs tervező-rendezőjének Re című animációs kisfilmje Londonban, az UK Music Video Awards fesztiválon. Simon Balázs klipje Londonban a Best Animation in a Video kategóriában versenyez. A Nils Frahm Re című dalához készült animációs film versenytársai a Coldplay, a Metronomy, a James, a Savages és a Throne klipjei. Az eredményhirdetés november 10-én lesz Londonban, Simon Balázs is részt vesz a ceremónián, áll a BKF sajtóközleményében.

„A klip világát leginkább személyes élményeim inspirálták, a koncepció egy norvégiai utazás során fogalmazódott meg bennem. Hosszában autóztuk át az országot, számos esetben szigetről szigetre kompoztunk át" - mondta Simon a film elkészülésének hátteréről. "Ez egy nagyon különleges hely, egyedi hangulattal. Mintha a világ végén járna az ember, s ahogyan halad, egyre több a víz, és egyre kevesebb a szárazföld alatta. Térképen nézve persze mindez logikusnak tűnik, de élőben hihetetlen élmény, tele szabadsággal, izgalommal."

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt a Kvartettet nők irányítják

cukorka 2014. november 3., hétfő 14:46

Spiró György Kvartett című színművét a Pesti Színház tűzte műsorra, így nem sokkal a felújított Ünnep (kritikánk a darabról itt) után megint Hegedűs D. Géza főszereplésével nézhettünk meg egy drámát, ezúttal Marton László rendezésében. A rendező személye itt abban a minősítésben is fontos, hogy meglepően friss tudott lenni, a Kvartett ugyanis él. Még úgyis él, hogy Kern András rutinból főszereplője az egésznek, és úgyis él, hogy Hegedűs D. tényleg egyre érezhetőbben fárad.

A Kvartett nem sokkal a rendszerváltozás után játszódik, szereplője egy teljesen átlagos proli család, ahová megérkezik az ötvenhatos menekült (Kern András), hogy megköszönje, amikor a családfő (Hegedűs D. Géza) megmentette az életét, csakhogy az öreg hithű kommunistaként nem ismeri, vagy nem akarja megismerni. Felesége (Börcsök Enikő) beengedi ugyan, de egy pillanatra sem hiszi el, hogy nem biztosítási ügynök, mígnem megérkezik lányuk (Péter Kata), az egyetlen, aki már felismeri a gazdag nemrokonban az anyagi hasznot, de hiába; a kudarc génjeikbe van kódolva. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nincs jó film macska nélkül és kész

bb 2014. november 2., vasárnap 13:19

A macskákat közismerten nehéz bármire is rábírni, ha épp ők maguk nem úgy gondolják a dolgot, aki pedig jutalomfalattal trükkökre próbálná betanítani őket, valószínűleg megsemmisülne a megvető tekintetek súlya alatt. Ennek ellenére a legismertebb filmesek közt is akadtak olyan elszántak, akik nekiveselkedtek a lehetetlennek, és valahogy sikerült is nekik. Így lehetséges, hogy valódi ikonikus filmekben is akad jópár olyan macska karakter, akik simán lehetnének Lassie vagy Benji riválisai a díjkiosztókon. A TheInterriBang.com szerkesztői összeszedték a filmtörténet legismertebb macskáit. Íme!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Negyvenesen édes a véges élet

cukorka 2014. november 2., vasárnap 08:41

Nem tudtunk szabadulni a 40! avagy Véges élet című előadás este tizes premierjén a gondolattól, hogy tök jó érzés együtt megöregedni egy generációval. Hogy milyen komoly lehetett ugyanez a felismerés bizonyos korokban, és hogy milyen szabadságot ad az, hogy most már nincs adott forma, amire fel kell húzni az adott színdarabot, hanem a szerzők/színészek/alkotók bármit megtehetnek. És hogy a huszadik század elején vajon mondjuk A testőr című Molnár Ferenc drámával lázadtak az idő múlása ellen?

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés