#VILÁGOM

Zola Jesus, Tudósok, rövidfilmek, tánc és lomtalanítás jön a héten

Edicsek 2015. március 12., csütörtök 08:33

A héten kezdjen el rendet tenni a cuccai között, ugyanis hétvégén eladhatja megunt lomjait – vagy vehet újakat. 10 éves születésnapját ünnepli a Müpa, lesz Tudósok, Devin Towsend Project, Archive és Zola Jesus koncert is, de nézhet menő rövidfilmeket, és megtudhatja, mitől mirelit a mirelit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Végre online megnézhető Szabó Simon díjnyertes Fal rövidfilmje

mzd 2015. március 11., szerda 12:44

Úgy tűnik, március a kisfilmek hónapja lesz: nemrég írtuk meg, hogy elérhetővé vált az Oscar-díjas Whiplash alapjául szolgáló rövidfilm, most pedig Szabó Simon kisfilmje, a Fal került fel a Youtube-ra - ráadásul HD-ben. A film egy évvel ezelőtt díjat nyert a Tamperei Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválján, később pedig a Viktória, a zürichi expressz című magyar film kísérőfilmjeként vetítették a mozikban.

Lacira, a főhösre az utcán talál rá egy munkalehetőség, építkezésre hívják: egy fal felhúzásánál kell besegítenie, amely bérházakat vesz körbe. A film bemutatja az építés fázisait, a végén pedig a fiatal srácot kérik meg, hogy fejezze be a "művet". Ekkor jön el az első pillanat, hogy megnézi, mi is van a falon túl – amit pedig ott lát, új értelmet ad az egész filmnek.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Tankkal hódítják meg a könyvek Buenos Airest

Edicsek 2015. március 11., szerda 09:40

Raul Lemesoff argentin művészt a helyiek hajlamosak afféle környék bolondjaként emlegetni, mert mindig csinál valamit. Most éppen ingyenesen igénybevehető mozgó könyvátrat hozott létre, amihez egy 1979-es Ford Falcont alakított át – tankká. A Colossal beszámolója szerint a tankban 900 könyv fér el, Lemesoff ezzel járja Buenos Aires utcáit. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyerjen mozijegyet egy skandináv krimire!

Divany.hu 2015. március 9., hétfő 20:22

Egy roppant izgalmas dán krimi, Jussi Adler-Olsen Fácángyilkosok című filmjének premier előtti vetítésére nyerhetnek páros jegyeket, március 17-ére, este fél 9-kor a Puskin Moziba! 

Válaszoljon minél gyorsabban az alábbi 5 kérdésre, és csapjon le az ingyen mozizási lehetőségre!

1. Ki játszotta a szintén Jussi Adler-Olsen regényéből készült, Nyomtalanul című thriller női főszerepét?

2. Mikor mutatták be a Nyomtalanul című filmet Magyarországon?

3. Milyen bűnügyben nyomoz a Q-ügyosztály a Fácángyilkosok című filmben?

4. Ki fordította a Fácángyilkosok című regényt magyarra?

5. Egészítse ki Jussi Adler-Olsen alábbi regényének a címét: A ... - es betegnapló.


A megfejtést küldje el a facangyilkosok@gmail.com e-mail címre ma éjfélig.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Így lesz a villából zsiráf, a kalapácsból meg focista

Edicsek 2015. március 8., vasárnap 19:04

Cristoph Niemann grafikus hétköznap tárgyakat komponál bele a rajzaiba, így nyer teljesen más értelmet egy mandarin, egy tojás vagy egy cipő műalkotásaiban. Amikor dolgozik, akkor a New York Timesba és más lapokba publikál karikatúrákat, szabadidejében viszont olyan illusztrációkat készít, amelyekben szereti kreatívan felhasználni az őt körülvevő tárgyakat. Ezeket a "absztrakt vasárnap" cím alatt futó kis rajzait az Instagramján gyűjti, de már van belőlük egy albumra való, amit az Amazonon is meg lehet venni. Nézze meg milyen az, ha egy rendkívül kreatív illusztrátor csak úgy szórakozásból rajzolgat! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

All Is Full of Björk

hv 2015. március 8., vasárnap 11:11

Retrospektív életműkiállítás mindenki kedvenc izlandi énekesnőjéről március 8-tól a New York-i Museum of Modern Artban.

Táncos a sötétben

Björk neve évtizedek óta egyet jelent a furcsa, vizionárius hangzással, a határok átrendezésével, a letisztult minimál és a különc stílusok keveredésével. Björköt vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják, átmenet nem nagyon van. Amellett, hogy megváltoztatta a popkultúrát, saját magán kívül Izlandot is híressé tette. Az északi szigetország évek óta az egyik legmenőbb úti cél, Reykjavík pedig az egyik leghipszterebb és legkúlabb város lett. Március 8-án nyílik New Yorkban a Björk című kiállítás, amely az énekesnő több mint húsz éves pályafutásának bemutatója. A kiállításon láthatóak lesznek Björk eddigi, igen látványos életművének legfontosabb állomásai, a legkülönfélébb tárgyakkal és médiumokkal megmutatva az általa elmesélt történeteket. Jelmezek, videók, filmek, naplórészletek, hangszerek, és fotók is láthatók a Klaus Biesenbach (alias Herr Zeitgeist) főkurátor vezetésével megálmodott tárlaton, amely kronológiai sorrendben mutatja be Björk karrierjének igencsak változatos állomásait, az 1993-ban megjelent Debut című szólóalbumtól a 2015-ös Vulnicura című lemezig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Most a múzeumok diszkriminálják a pasikat

zezse 2015. március 8., vasárnap 09:16

Vasárnap Nemzetközi Nőnap, kedveskedni illik a nőknek, ezért sok budapesti és vidéki múzeum is felkínálja nekik a lehetőséget, hogy féláron vehessenek jegyet. 6 év alatt és 70 év felett persze továbbra sem kell fizetni - írja az MTI. Az ötletet az EMMI-nek köszönhetjük, ahogy oldalukon fogalmaznak: "A nők tartják össze a társadalmat, a nemzetet és a családokat, nap mint nap helytállnak az élet minden területén". Ha kíváncsi, hogy mely múzeumokba mehet ma olcsóbban, kattintson, majd nézze meg Excelben a listát.

Csirkehálóból készült acélszobrok, amiktől leesik az álla

mzd 2015. március 7., szombat 11:08

Kendra Haste nem mindennapi elfoglaltságot választott magának: galvanizált acélhálóból készít állatszobrokat, amelyek mérete csak attól függ, hogy kiállításokra szánják őket vagy privát gyűjteménybe. Haste a Royal College of Arton végzett és mint mondja, lenyűgöző számára, hogy egy olyan hétköznapi tárgy, mint például a csirkeháló, mi mindenre képes. "Az állatok tanulmányozásában engem leginkább az egyedi alkotások lelkének és karakterének azonosítása érdekel" – mesélt a művész a munkájáról. "Egy élő, 3 dimenziós tárgyat szeretnék létrehozni." 

Mi az a galvanizálás?

A galvanizálás – elektromos úton történő – tömör és sima fémbevonatok előállítása, a bevonó fém ionjait tartalmazó oldaltból, "fürdőből". Legtöbbször fémet vonnak be vékony fémréteggel, ritkább esetben műanyagot – olvasható a Wikipédián.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Zseniális plakát készült a családon belüli erőszak ellen

etelka 2015. március 6., péntek 11:53

Végre készült egy olyan reklám, melynél van értelme az arcfelismerő szoftvernek – adja hírül az Adweek. A plakáton egy sebes, véraláfutásos arcú nő látható, aki türelmesen pislog: egészen addig nem történik semmi, amíg valaki rá nem néz a plakátra – mert abban a pillanatban, hogy felkeltette valakinek az érdeklődését, azonnal elkezdenek gyógyulni a bántalmazott nő sebei. A Nemzetközi Nőnapra tervezett hirdetést a Women's Aid megrendelésére a WCRS ügynökség készítette, és a lényege az, hogy minél több ember pillant rá az áldozatra, annál gyorsabban gyógyulnak be a sebei.

A plakát azt szimbolizálja, hogy minél többet kommunikálunk a családon belüli erőszakról, minél kevesebben hunyunk szemet felette, annál gyorsabban javulhat a helyzet. A kampány március 5-én került hirdetőtáblákra Canary Wharfban, Kelet-London egyik kiterjedt bevásárló- és üzleti negyedében, de már a tervezési szakaszban megnyerte a 2014-es Art of Outdoor versenyen az interaktív hirdetésért járó díjat. Szavak helyett jöjjön a döbbenetes valóság, nézze meg a videót!

Ide fordulat, ha problémája van

Eszter Ambulancia - gyerekek számára
Telefon: 466-9872
Cím: 1525 Budapest, Pf.: 41.

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)
Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)
e-mail: okit@ncsszi.hu

Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) -Bántalmazott nők és gyerekek
 06-80/505-101
Hívható: este 18-22 óra között

Magyar Lelkielsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége(LESZ)- bárkinek  
116-123 -ingyenesen, minden hálózatról hívható 24 órában

Caritas Lelkisegély Szolgálat - mindenkinek
Telefon: 06-80/505-503
Hívható: este 6 és reggel 6 között
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Zsírkrétából ruhát? Miért ne!

mzd 2015. március 6., péntek 10:43

Érdekes projektet talált ki a Bloomingdale's amerikai luxus áruházlánc az új szezon kezdetére: divattervezőket kértek fel, hogy készítsenek olyan ruhákat, amelyek egyrészt a hagyományos zsírkréták gazdag színvilágát használják, másrészt konkrétan zsírkrétából is készülnek. A felkért tervezők közt akadtak, akik szinte az egész ruhát  "építették fel" ebből az alapanyagból, míg mások csupán a részletekhez (például a gallérhoz) használták fel őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Különleges borítót kapott Jim Davistől a 300. magyar Garfield magazin

Edicsek 2015. március 5., csütörtök 14:49

Ki ne ismerné Garfieldot, a kövér és lusta macskát, akinek képregénykalandjait már 25 éve lehet magyarul is olvasni? Ezzel amúgy majdnem élen járunk a világban, egyedül Finnországban jelenik meg régebb óta magazin formájában. Ráadásul most jelenik meg a magazin 300. száma is, amit különleges jubileummal ünnepelnek. A borítót Garfield szülőatyja, Jim Davis rajzolta, kifejezetten a magyar olvasók számára. Az ünnepi szám március 6-án jelenik majd meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fagyi, bor, nőnap, filmek és az utolsó vasárnapi bevásárlás várja a héten

Edicsek 2015. március 5., csütörtök 08:17

Ezen a hétvégén elmehet az első fagyifesztiválra, de akár borokat is kóstolhat, nézhet építészeti filmeket, legót, koalát és érdekes előadásokat is. Lesz nőnap szerte az országban, buli indiai stílusban és néhány jó koncert is, na meg bemutatják a filmet, amiben Tim Burton kilép a fantasy világából. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kanadai jegybank is Spock kapitány rajongója

mzd 2015. március 4., szerda 14:46

Február végén, 83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy, akit a legtöbben a Star Trek Spock kapitányaként ismertek. A színész akkora népszerűségnek örvend, hogy a rajongói azóta is a legkülönfélébb módokon emlékeznek meg róla. Ennek egyik része a pár napja indult, "Spocking" nevet kapott jelenség, amelyet az generált, hogy valaki rájött: a kanadai ötdollároson található Sir Wilfrid Laurier, az ország korábbi miniszterelnöke pár tollvonással meggyőzően rajzolható át dr. Spockká. Az eredeti felhívás a Design Canadától érkezett, akik meg is osztották a saját verziójukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit érne meg önnek egy 25 éven át forgatott dokumentumfilm Kurt Vonnegutról?

Edicsek 2015. március 4., szerda 09:21

Majdnem 8 éve már, hogy elhunyt Kurt Vonnegut, akit az egyik legjelentősebb XX-XXI. századi íróként tartanak számon. A Macskabölcső, Az ötös számú vágóhíd vagy a Bajnokok reggelije című könyveiért több generáció is rajongott és világszerte ismerik a nevét. Az amúgy zárkózott életet élő író életében nem nagyon szeretett kamera elé állni, de még ennek fényében is meglepő, hogy nem készült róla egy rendes dokumentumfilm, ami a teljesség igényével dolgozná fel munkásságát és életének nem mindennapi fordulatait. Most azonban elkészülhet az első, nem is akármilyen: filmrendező barátja 25 éven át, egészen halálig filmezte Vonnegutot, és most a Kickstarteren szeretne pénzt gyűjteni rá, hogy a hatalmas archív anyagból film lehessen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze csak, miből lett a Whiplash!

mzd 2015. március 3., kedd 13:48

Hosszú utat járt be a Whiplash az idei Oscar-gáláig, ahol több díjjal is jutalmazták. Damien Chazelle író-rendező már a kezdetekkor játékfilmnek szánta, azonban nem tudott elég pénzt összegyűjteni rá. Ezért elkészítette a lent látható 18 perces kisfilmet, amit aztán bemutattak a 2013-as Sundance filmfesztiválon. Innentől minden sínen volt, a Bold Films 3,3 millió dollárt adott, és a Whiplash a 2014-es Sundance-en már meg is nyerte a legjobb játékfilmnek járó díjat. 

A kisfilm most már mindenki számára elérhető, és igen, már ebben is J. K. Simmons alakítja a tanárt, aki a későbbi Oscar-díjas alkotást is sikerre vitte. Ha van szűk 20 perce, nézze meg, miből született az idei év egyik legnagyobb zenés filmje. Ha összehasonlítaná, annak a trailerét ide kattintva találja

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Távolról sincs vége, olvasson még »

Banksy dokumentumfilmet forgatott Gázáról

Edicsek 2015. március 3., kedd 10:49

Az angol graffiti művész, Banksy nem csak művei, hanem azok politikai üzenetei miatt is vált világhírűvé. Gyakran hívja fel aktuális politikai vagy éppen társadalmi problémákra a figyelmet, és élesen kritizálja a döntéshozókat. Nem egyszerű üzenetekkel, vagy szlogenekkel operál, hanem olyan képekkel, amihez nem kell mondani semmit, az üzenet egyértelmű mindenki számára. 

Most Gázába látogatott el, ahol a szétbombázott házak között készített egy rövid dokumentumfilmet az ott élők helyzetéről, mindezt azzal az iróniával, amit már képei során megszokhattunk tőle: az egész ugyanis egy utazási iroda reklámjára hajaz. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lásson velünk Csodákat!

Dívány 2015. március 2., hétfő 14:40

Ismét ingyen mozizhat a Dívánnyal, márciusi cirkós vetítésünk a Csodák című olasz-svájci-német filmdráma. A történet szerint "Gelsomina és három húga életében nagy változásokat hoz az idei nyár. Gelsomina egy furcsa, elzárt birodalom örököse, amelyet apja hozott létre, hogy megvédje családját a világvégétől. Ezen a különös nyáron azonban elkezdenek felbomlani a szigorú szabályok, amelyek eddig összetartották a családot. Az eddigi rend átalakulásának több oka van: megérkezik Martin, az ifjúsági rehabilitációs programban részt vevő német fiú, a helyi közösség pedig szerepet kap a Falusi csodák című televíziós vetélkedőben, amelynek műsorvezetője a titokzatos Milly Catena." 

A vetítés március 4-én szerdán, fél hétkor lesz, ezúton várunk rá minden érdeklődőt. Ha ingyen mozizna, mindössze annyi a dolga, hogy ír egy e-mailt a cirkofilm@cirkofilm.hu címre, a levél tárgya legyen Csodák. A szervezők az érkezés sorrendjében fogadják a jelentkezéseket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Berlin egész évben az egyik legmelegebb világváros

Steiner Kristóf 2015. március 1., vasárnap 13:31

Az utóbbi évtizedben Berlin afféle második aranykorát éli. Az 1920-as évek után, majd egy kerek évszázaddal ismét csodaországként gondolhatnak a városra a szabad(os) élet szerelmesei: a móka sosem ér véget, a város dugig van szórakozóhelyekkel, klubokkal, bárokkal, és a budapestiekhez hasonlóan a helyiek is odavannak a romos (lássuk be, baromi ronda szocreál) épületekből/ben kialakított kreatív terekért. Ahol pedig a művészet, a kreativitás, és a tolerancia a sokféleség iránt együtt tudja megvetni a lábát, ott előbb-utóbb óhatatlanul afféle „meleg-mennyország” kezdi felütni a fejét – igaz ez Londonra, Tel Avivra, és ahogy a 20-as 30-as években is, most (ismét) Berlinre is. Születésnapi néhány napos kiruccanásom alkalmából végigjártunk néhány híres, hírhedt, vagy épp most híressé/hírhedtté váló melegbarát helyet, és mindketten egyetértettünk abban, hogy nem utoljára utaztunk Berlinbe.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amire emlékszik a test

hv 2015. február 28., szombat 18:23

Nyugtalan nagyvárosi korrajz és egymásra találó testek a Tricks & Tracks folytatásában, Frenák Pál rutinból is szétrobbantja a Trafót.

Mire figyelsz?

1999-ben mutatták be a Frenák Pál Társulat Tricks & Tracks című darabját, amely már akkor is a korszellemet próbálta megidézni, miközben a test és a személyiség, az egyén és a közösség viszonyát boncolgatta. A tavaly márciusban a Trafóban bemutatott, majd most hétvégén, illetve legközelebb 2015. május 20-21-én ugyanitt játszott Tricks & Tracks 2. részben folytatása, részben pedig újragondolása az eredetinek. Vagy persze, ha úgy tetszik, egyik sem, hiszen magában is kiválóan érthető és élvezhető, nemcsak az átgondolt, minden mozdulatot helyére rakó koreográfiának, hanem a mérhetetlenül profi társulatnak is köszönhetően.

A rövid, nem egészen egy órás darabot heten táncolják, a felöltözöttség és a meztelenség különféle fokozataiban – a test ugyanis nemcsak egyértelműen ruhátlan, vagy egyértelműen felöltözött. Ez a kettősség csupán azért tűnhet első látásra egyértelműnek, mert a nyugati kultúrában kulturális értelemben csak a felöltözött test számít elfogadottnak. A meztelenség mindig jelez valamit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tessék, ezt csinálják a szuperhősök két világmentés közt

Edicsek 2015. február 28., szombat 11:29

A szuperhősök életéből általában csak annyit látunk, hogy megmentik a világot, vagy hatalmas csatákat vívnak a gonosszal. De mi van az unalmas hétköznapokkal, vagy mikor a nagy csaták után meg kell javítgatni az elszaggatott kosztümjeiket, esetleg rájuk fér egy kis frizuraigazítás? Nem először foglalkoztatják a művészeket a a szuperhősök mindennapjai, tavaly Andreas Englund festményeit mutattuk be, most egy indonéziai fényképész, Edy Hardjoe játssza el kamerája előtt akciófigurákkal a legbanálisabb hétköznapi élethelyzeteiket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Önnek is bejöttek az állatos magyar eurótervek? Meg is rendelheti őket

aa 2015. február 28., szombat 10:51

Futótűzként terjedt a közösségi oldalakon az elmúlt hetekben annak a mesterképzős magyar grafikusnak a diplomamunkája, aki megmutatta, hogy milyennek szeretné látni a magyar eurót, ha az lenne a fizetőeszközünk. Bernát Barbara ugyanis az elcsépelt híresember/épület vonalról leszakadva mert az öt eurósra fürge gyíkot, a tíz eurósra kerti pelét, a húsz eurósra dolmányos varjút, az ötven eurósra vörös rókát, míg a száz eurósra európai őzet képzelni, külön megbolondítva a koncepciót azzal, hogy UV-fény alatt az állatok csontváza is látszik.

A fiatal tervezőgrafikus a Díványnak elmondta, honnan jött a sorozat ötlete, és mik a tervei a jövőre nézve.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Neil Gaiman unalmában gerilladedikált a reptéren

Edicsek 2015. február 27., péntek 11:19

Neil Gaiman angol fantasy- képregény- és sci-fi regényíró, ha valakinek ez nem mond eleget, ő írta többek között a Sandman képregénysorozatot, de a Csillagpor, a Coraline vagy az Amerikai Istenek című regények is az ő nevéhez kötődnek (és ha ez nem volna elég, Amanda Palmer énekesnő férje).

Gaiman a napokban New Yorkban járt, a John F. Kennedy nemzetközi repülőtéren, ahol várakoznia kellett. Míg más ilyenkor kávézgatással vagy bambulással üti el az időt, Gaiman viszont jófejkedéssel: körülnézett a reptéri könyvesboltban, és titokban dedikálta a könyveit. De tényleg titokban: nem szólt senkinek, csak bement, aláírta legújabb novelláskötete, a Trigger Warning polcon talált darabjait, majd visszatette őket a többi közé. Nincsenek sehogy megjelölve, nem kerülnek többe, a könyvesbolt se tud róluk, egyszerűen csak arra várnak a reptéri könyvesboltban, hogy valaki megvásárolja őket. Gaiman azért adott egy tippet a rajongóinak, mikor mindezt csak úgy mellékesen elhintette a Facebook-oldalán. 

Utazás, konyha, Afrika, cseh filmek és Lamb a héten

Edicsek 2015. február 26., csütörtök 14:28

Ezen a héten nem győzi kapkodni a fejét: lesz mindenfajta kiállítás, utazás, konyha, sőt még biciklik között is válogathat vagy Afrikát is megismerheti jobban. A cseh és szlovák filmnapok mellet frankofón filmhét is lesz, meg egy csomó koncert: jön a Lamb, Jarboe, a Bad Manners, és játszik még egy rakat magyar zenekar. A filmekről vagy éppen Mundruczó Kornél színdarabjáról nem is beszélve. Na meg eljött a dömtő ideje, kiderül ki nyeri az Index dalversenyét. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

1,2 millióért megveheti Sid Vicious talán utolsó fotóját

Edicsek 2015. február 26., csütörtök 12:37

Sid Vicous a legendás Sex Pistols együttes basszusgitárosa, aki 1979-ben halt meg drogtúladagolásban. Vicious az egyik legvitatottabb zenész, leginkább azért mert úgy vált a világ egyik legismertebb basszusgitárosává, hogy nem igazán tudott játszani a hangszeren, viszont annál többet tett hozzá színpadi jelenlétével az élményhez. Most az eBayen árulnak róla egy fotót, ami nagy valószínűséggel a legutolsó, ami az 1979 februárjában bekövetkezett halála előtt készült róla. A fotón félmeztelenül térdel egy ágyon, kezében gitárral. A fénykép hátulján fekete filccel az áll "Nem valami jó kép rólam, de nincs másik". A kép datálását segítheti, hogy a gitár fején látható a kézzel odafirkált Sid '79 felirat, azaz legfeljebb két hónappal készülhetett a basszgitáros 1979 februári túladagolása előtt.

1
Fotó: ebay.com

Az eladó egy szintén kézzel írt eredetiségigazolást is mellékel a vásárláshoz, amelyben a fotó eredeti tulajdonosa tanúsítja, miszerint a kép és a hátán az írás teljesen eredeti, ő maga pedig Jock McDonaldtől vásárolta, aki a The Bollock Brothers nevű brit punkband menedzsere volt, és ilyen minőségében a 70-es években a Sex Pistolsszal és Viciousszel is sok időt töltött.  

Ha Vicious élne, valószínűleg egyáltalán nem tartaná punk dolognak ezt az egész netes árverést. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Madonna még egy óriási zakózásból is jól jön ki

Steiner Kristóf 2015. február 26., csütörtök 08:52

Azt szokás mondani, hogy Madonna mindig tudja, hogyan szolgáltasson híreket magáról, de a tegnapi Brit Awards után elkezdhetünk azon merengeni, hogy valójában a sors, a karma, vagy egyszerűen csak a jószerencse hordozza őt a tenyerén... és csapja a földhöz, hogy még jobban odafigyeljenek rá.

Madge a britek évente megrendezett zenei díjátadó gálájának fináléjaként lépett színpadra, hogy előadja napokon belül boltokba kerülő lemezének, a Rebel Heartnak első kislemezre másolt dalát, a Living For Love-ot. „A pillanat, amire mindannyian vártunk” – konferálták fel a popkirálynőt, aki drámai Armani köpenyben, két tucat minotaurusz-szarvat viselő táncos kíséretében lépett színpadra... azaz csak lépett volna, ha sikerül időben kikötnie a köpeny fűzőjét. Nem sikerült. A koreográfia szerint az egyik táncos elegánsan lehúzta volna a köpenyt Madonna válláról, ám az énekesnő a szalag fogságában azonnal elbotlott, és hanyadt esve a pódiumra vezető lépcsőkön akkorát zuhant a csípőcsontjára, hogy a mikrofon is kigurult a kezéből. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés