#VILÁGOM

Egy tökéletesen elénekelt, ám tét nélküli Koldusopera

cukorka 2015. március 23., hétfő 15:18

Nagy túlzás-e Bodó Viktor legújabb vígszínházas rendezését színháztörténelmi jelentőségű eseménynek nevezni pusztán azért, mert a rendező éppen a közelmúltban oszlatta fel társulatát, a Szputnyik Hajózási Társaságot, akik a Vígszínház színészeivel karöltve most részesei az új előadásnak? Még nem találtuk meg erre a kérdésre a pontos választ, de azért megnéztük ezt a közös Koldusoperát és egyáltalán nem lett tőle olyan érzésünk, hogy ezeknek a srácoknak abba kéne hagyniuk a (közös) színházcsinálást. 

Miért ilyen igazságtalan az élet, amikor Brecht Koldusoperája például egyáltalán nem az? A Szputnyik színészeinek persze szép búcsú, de nem az van, hogy a nagy hal minden nyelven megeszi a kis halat? Vagy hogy pont az van?  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem túl távol Afrikától

hv 2015. március 23., hétfő 11:59

Hulej Emese Teleki Gézáról szóló könyve egy kalandos élettörténeten keresztül mesél háborúról, hazátlanságról, és rengeteg csimpánzról. Egy Teleki gróf Afrikában.

Az utóbbi időben roppant népszerűek azok a könyvek, amelyek arisztokratákkal, Erdéllyel, vagy egykori történelmi szereplők magánéletével foglalkoznak. A legutóbbi ilyen siker Marianne Szegedy-Maszák Csókolom a kezét című regényes családtörténete volt, amely apja, a háborúból való kiugrást előkészítő egykori diplomata, Szegedy-Maszák Aladár, és anyja Kornfeld Hanna bárónő történetét dolgozza fel. Hulej Emese Egy Teleki gróf Afrikában című könyve egyszerre szól erdélyi arisztokratákról és ismert, vagy éppen árnyékban maradó történelmi figurákról is, az antropológus és etológus ifjabb Teleki Géza életén keresztül, aki a könyv elkészültében még segített a szerzőnek, megjelenését azonban már nem érhette meg.

Rejtett szobák

Ifjabb Teleki Gézát elsősorban Afrika-kutatóként ismerik. A Teleki-családnak volt már köze az emberiség bölcsőjének is nevezett kontinenshez, a felfedező Teleki Samuról egy vulkánt is elneveztek. A könyv tele van anekdotikus, a Távol Afrikától vagy a Gorillák a ködben című filmekből ismerős, elképesztő jelenetekkel: banános poszterre rárontó majmok, csúszkáló elefántok a Ngorongoro-kráterben, oroszlánok és antilopok olykor kéretlen társasága.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Végre szelfizhet Mona Lisával! És ha akarja, meg is csöcsörészheti.

Dívány 2015. március 23., hétfő 09:25

Nehéz dolga van annak, aki múzeumban szelfizne a kiállított tárgyakkal: egyrészt sokszor alig lehet hozzájuk férni, másrészt a legtöbb helyen tiltják is a fotózást, harmadrészt pedig az új dilit, a szelfibotokat eleve csak a ruhatárig engedik be. A Fülöp-szigetek fővárosában erre a piaci résre mozdultak rá, így jött létre Manilán a világ első szelfimúzeuma, az Art In Island. Ami pedig a legjobb: nem egyszerűen reprókat szereztek be (hisz lássuk be, az azért unalmas volna), hanem teljesen újraértelmezték a szelfizés kereteit. Itt a látogatók akár be is léphetnek a képekbe - vagy azok lépnek ki közéjük, hajtás után kiderül, hogyan!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan lesz a Facebookból graffiti?

Edicsek 2015. március 22., vasárnap 14:07

A közösségi média világa már a graffiti világába is betört, persze az is csoda, hogy eddig kimaradt belőle. A Facebook-fal és a valóságos, testet öltött falak közti határvonal mosódik el iHeart falfirkáiban. A vancouveri graffitis munkái a virtuális világra és kapcsolatainkra reflektálnak, leginkább azt járják körbe, hogy a mai fiatalság hogyan alkalmazkodhat ehhez az új kommunikációs kultúrához. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghívó Salvador Dalí agyába

Steiner Kristóf 2015. március 21., szombat 15:50

Kétség sem férhet hozzá, hogy Salvador Dalí a huszadik század egyik legnagyobb művésze – emellett persze az egyik legnépszerűbb is. Álomszerű, szürreális képei, gyermeki fantáziát érett szexualitással ötvöző művei milliókat bűvölnek el – és nem csak a műgyűjtők, vagy a fanatikus múzeumbajárók között. Víziói bögréken, pólókon, noteszeken ékeskednek, olcsó poszterekként köszönnek vissza a legkülönfélébb lakásokban – ennek ellenére, vagy talán éppen ezért Dalí kiállításra látogatni korántsem jelent ismerős élményt. Húsz évvel a festő halála (és a berlini fal elbontása) után Berlin mintegy 1500 négyzetméteren adott otthont Dalí munkáinak egy olyan gyűjteménnyel, amely művészetének sokszínűségét is bemutatja, hiszen a rajzok és festmények mellett magazin címlapok, kollázsok és nyomatok is felsorakoznak. A berlini "Dalí - Die Ausstellung am Potsdamer Platz" kiállításon jártunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így ünneplik a víz világnapját a Magyar Színház művészei

bb 2015. március 21., szombat 15:13

A hetedik kerületi Pesti Magyar Színház művészei is rendkívül fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy mi mindent köszönhetünk a víznek, ezért a március 22.-én megrendezésre kerülő Víz Világnapja alkalmából egy privát fotómontázzsal készülnek az eseményre, melyen a színház elismert művészei mutatják be vízimádatukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rövid a szoknyád? Kurva vagy.

aa 2015. március 20., péntek 19:07

Bár már 2014 nyári kampány futott a kampány, valahogy csak most kapták fel jobban a családon belüli erőszak hatásait kegyetlen őszinteséggel kiemelő női jogi nonprofit szervezet, a Terre des Femmes figyelemfelkeltő hirdetését. A képeken nincsenek összevert arcok, mindössze a legkevésbé sem kihívó női lábat, bokát és lábfejet, valamint mellkast láthatunk rajtuk, mégis nagyon hatásosak: azt szemléltetkik, hogy általában hogyan és miről ítélik meg a nőket, illetve hogy milyen címkékkel ruházzák fel őket csupán a stílusuk és az öltözködésük alapján. A fotókat a hamburgi székhelyű Miami Ad School Europe készítette az 1981 óta működő svájci csapatnak - írja a designtaxi.com a Theresa Wlokka által kitalált és fotózott plakátokról.

Öltözködésünk által ítélnek meg mások.
Öltözködésünk által ítélnek meg mások.
Fotó: adsoftheworld.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen lenne a Star Wars, ha Quentin Tarantino rendezné

Edicsek 2015. március 20., péntek 16:49

Idén év végén tervezik bemutatni a Star Wars hetedik részét, The Force Awakens, azaz Az ébredő erő címmel. A Disney filmjét az a J.J. Abrams rendezte, aki a Lost és az Alias sorozatokat is, valamint az ő nevéhez kötődik a Misson Impossibe 5. folytatása. De milyen lenne az új Star Wars, ha mondjuk a Quentin Tarantino - Roberto Rodriguez rendezőpárost kérték volna fel rá?

Shahab Zargari a Youtube-on megmutatta milyen lenne egy ilyen film trailerje, mondjuk a Grindhouse szellemiségében. Ilyen:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szavaljon kávéért a Költészet Világnapján!

maze 2015. március 20., péntek 15:39

Magyarország idén először csatlakozott a Julius Meinl nemzetközi kezdeményezéséhez, így március 21-én szombaton, a Költészet Világnapján bárki verssel vagy idézettel fizethet kávéjáért, ha az akcióhoz csatlakozott éttermekben és kávézókban rendel.

„Harminckét éves lettem én – meglepetés e költemény csecse becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam” – írta József Attila: Születésnapomra című versében, és nem olyan meglepő módon éppen ez az idézet lett az egyik hívószava a Költészet Világnapja alkalmából indított, rendhagyó kezdeményezésének is. József Attila ugyan április 11-én született (a Magyar Költészet Napját ezért ekkor tartják), most szombaton azonban, a nemzetközileg ünnepelt Költészet Világnapján egy teljes napig minden idézet kávéházi fizetőeszközzé válik, és az sem kell, hogy közismert idézet legyen: akár saját verset is elfogadnak.

shutterstock 178893008

A felhíváshoz Magyarországon kívül a világ 23 másik országa is csatlakozott, így világszerte több mint 1100 kávézó, bár és étterem vesz részt benne, ahol ezen a napon a vendégek kávéjukat egy idézettel vagy verssel is kifizethetik. Annyira azért ne örüljünk ennek a nagy számnak, hiszen Budapesten például csak 10 kávéház csatlakozott egyelőre az akcióhoz (azaz 9, mert az egyik valójában már pilisszentiváni), de bízzunk benne, hogy ez a szám évről évre nőni fog. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Virágként kibomló selyemszobor-csillárt minden mennyezetre!

mzd 2015. március 19., csütörtök 18:15

Akadnak olyan virágok, amelyek (legtöbbször védekezésként, és hogy spóroljanak az erőforrásaikkal) éjszakára összezárják a szirmaikat. Ezt a folyamatot hívják niktinasztiának, és ez inspirálta a holland Studio Driftet is a Shylight névre hallgató világítótesteik megalkotása során. Amik tulajdonképp csak másodsorban világítótestek, valójában kinetikus szobrok, és elképesztően gyönyörűek lett, aki arra jár, a Rijksmuseumban meg is csodálhatja őket. Akiknek meg nem esik útba Amszterdam mostanság, azoknak hajtás után itt van róluk egy videó, amire érdemes kattintani.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A sajtófotó nem műalkotás, hanem az életed

mzd 2015. március 19., csütörtök 14:58

Péntektől látogatható a 2014-es év legemlékezetesebb pillanatait bemutató 33. Magyar Sajtófotó Kiállítás. Mivel kollégákról van szó, így a szokásosnál is nagyobb kedvvel mentem el a sajtótájékoztatóra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öltözködj európaiként, különben kiszúrnak

Glavanov Roxi 2015. március 19., csütörtök 11:40

Az Életrevalók rendezőpárosa, Olivier Nakache és Eric Toledano ismét egy nagyon aktuális társadalmi problémára összpontosító vígjáték/drámát rendeztek, ami közönségfilmként is legalább annyira jó, mint népszerű elődje. Mik az esélyei a szülőföldjét elhagyó bevándorlónak egy teljesen vadidegen országban? Miféle munkalehetőségekre számíthat és milyen egzisztenciális problémákba ütközhet? - ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget a Samba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gardenexpo, fürdők, skandináv- és animációs filmek jönnek a héten

Edicsek 2015. március 19., csütörtök 09:00

Ez a hét a moziban ülésről fog szólni, ugyanis jó kis heti premierek mellett animációs filmfesztivál, észt filmhét és skandináv filmnapok is jönnek. De berendezheti a kertjét, lesz megint Macaron Nap, nézhet tuningolt autókat, vagy elmehet fürdőbe. mármint ha épp nem sajtófotó kiállításon, vodkashow-n és Szent Patrik napi fesztiválon mulat épp. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Töpörödött öregasszony lett Nagy-Kálózy Eszter

etelka 2015. március 18., szerda 11:28

Két napja már Fehér Béla Kossuthkiflijétől hangos a sajtó, de ha még sem tudná miről van szó, ez az a filmsorozat, melyet Rudolf Péter rendezett, és igen sokat költött rá a közmédia. Szerepel benne egy rakat jó színész, köztük Nagy-Kálózy Eszter, akinek egy 70 éves hölgyet, Őzbői Thalvizer Karolát kell alakítania. A színésznőt persze maszkmester vette kezelésbe, hogy jó 20 évet öregítsen rajta, ami szerintünk igen jól sikerült.

 „Az operatőr, Kapitány Iván ötlete volt, hogy én alakítsam az idős grófnőt. Bár imádtam a karaktert, és egyes vonásaiban a púpossága dacára is rokonnak éreztem, de amikor a sorozat alapját adó Fehér Béla-művet olvastam, nem láttam magam a történetben. Először maszkpróbát csináltunk, aztán próbálni kezdtünk, s ez sokat segített. A sminkem két és fél óra alatt készült el, így a forgatás alatt minden nap reggel 4-kor keltünk. Az első alkalommal sem a férjem, Rudolf Péter, sem a stábtagok nem ismertek fel. Volt olyan nap, hogy 17 órán keresztül a maszkban kellett lennem, a sok alapozó és a műorr a nyári kánikulában bizony különösen kellemetlen volt, a legnehezebb számomra mégis a látványos műfogsor viselése volt” – meséli Nagy-Kálózy Eszter.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

"A Ráckertben is sok ilyen nyomta a sódert"

maze 2015. március 17., kedd 19:03

A Katona új bemutatója, az Oszlopos Simeon premierje betegség miatt csúszik. Ritkán történik ilyen, hogy félbe kell szakítani a próbát és eltolják a bemutató időpontját. Előfordult már hasonló az életedben?

Ilyen talán még soha nem volt, hogy csúszott vagy elmaradt volna egy bemutató, ezért ez most egy igen fura érzés. Olyan már történt, hogy beugrott valaki az egyik szerepre, akkor meg lehetett oldani, de ez most nem egy ilyen helyzet.

Mire használod a hirtelen jött szabadidőt?

Olyan jól adagolja az élet! Végre tudok a hétköznapi elmaradt dolgokkal foglalkozni. Sok energiát ad, hogy most jön a tavasz lehet, hogy ha télen jön egy ilyen leállás az nem tett volna jót.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ismerje meg a fából faragott dadaizmust!

bb 2015. március 17., kedd 16:56

Feltételezhetően a klasszikus felhúzhatós szerkezetek vagy éppen a gépipar egyik legkorábbi példája, a kakukkos óra ihlették meg a kortárs japán művészt, Kazuaki Haradát, akinek műveiben a fogaskerekeken kívül nemcsak a mechanika, de a hidraulika és a pneumatika témája is egyaránt felfedezhető. Bár mi nem keresnénk ilyen mélyértelmű dolgokat a háttérben, megelégszünk azzal is, hogy a játékos, de teljesen értelmetlen szerkezeten bármikor elmosolyodunk, ha ránézünk.

kazuaki-harada-hamlet.gif
Fotó: automaton.jugemcart.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Norvég családapa vicces vívódásait szeretnék látni a magyarok a moziban

Edicsek 2015. március 16., hétfő 17:08

Egy fanyar humorú norvég komédiát szavaztak be a magyar mozikba a Magyarhangya filmes közösség rendhagyó filmfesztiváljáról. Az elmúlt hónapokban zajlott Scope50 projekt egyszerre közönségszavazás, filmfesztivál és verseny is volt, amelyben idén a Berlinálén is díjazott norvég Ole Giæver filmje nyert, így tavasztól a magyar mozikba is érkezik az Out Of Nature című film - derült ki a Magyarhangya híréből. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bulgáriában is díjat nyert a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Divany.hu 2015. március 16., hétfő 15:08

Torino és Szibéria után Bulgáriában is díjat nyert az utóbbi évek egyik legnépszerűbb magyar filmje, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan. A Szófiában megrendezett nemzetközi filmfesztiválon a legjobb rendező díját vehette át Reisz Gábor, írja a HVG.

Távolról sincs vége, olvasson még »

49 filmet nézhet meg a Mediawave online filmfesztiválján!

aa 2015. március 16., hétfő 12:17

A Mediawave Fényírók Fesztiválja keretében idén már második alkalommal rendezik meg az Úton Online Filmfesztivált, ahol március 1. és április 28. között 49 filmet nézhetnek meg az érdeklődők kisjátékfilmek, animációs-, kísérleti táncfilmek valamint dokumentumfilmek kategóriában. A neten ingyenesen megnézhető alkotásokra szavazni is lehet, mellyel bejuttathathatja kedvenceit az április 28. és május 2. között megrendezésre kerülő "nagy" Mediawave filmes mezőnyébe. Az online filmversenyen részt vevő alkotásokra a klasszikus "legjobb film", "legjobb operatőr", "legjobb színész" kategóriák mellett a "legszebb út", "legnehezebb út" valamint "legfurcsább út" témakörökben lehet leadni a szavazatokat március 31-ig.

2015 onlinefilmfest fejlec hu(3)
Fotó: mediawavefestival.hu
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit csinál ezentúl vasárnaponként?

mzd 2015. március 15., vasárnap 09:03

Március 15-én a nemzeti ünnep miatt, ezt követően azonban párt atyuska ötlete nyomán már nem nyithatnak ki az üzletek vasárnap, szóval sokaknak hirtelen nagyon sok ideje felszabadul. Ha nem meccsre vagy misére járna bevásárlás helyett, és mondjuk épp kirándulni se jó az idő, kiváló alkalom lehet ez behozni sorozatnézési lemaradását. A Nielsen infógrafikája nemcsak ötletadásként jópofa, de hasznos is: megmutatja azt is, hogy mennyi időbe telne, ha egyhuzamban végignézné ("szaknyelven" ledarálná) az adott sorozatot. Ha csak a vasárnapot szánná rá, akkor a Sherlock lesz a nyerő – a mindössze 3 évaddal 14 óra alatt végezhet is, de a 24 órába belefér még a Különcök és stréberek (Freaks and Geeks) és a Kártyavár (House of Cards) is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A berlini zsidó múzeum mindannyiunkról mesél

Steiner Kristóf 2015. március 14., szombat 17:56

Az elmúlt néhány év során egyre több izraeli barátom és ismerősöm tekint Berlinre afféle “második otthonként” – pedig az egy emberöltővel idősebb generáció fejében és szívében a város, és összességében Németország még erősen összekapcsolódott a holokauszt borzalmaival. Ám míg egyes országok a második világháború során elkövetett gaztetteket egyszerűen áttestálják a német megszállásra, Németország, és különösen Berlin a teljes felelősségvállalást választotta. Rengeteg zsidót ismerek, akiknek a felmenőit Lengyelországban, vagy Magyarországon mészárolták le, és a trauma úgy megviselte a családot, hogy mai napig nem kívánnak az ősök szülőföldjére lépni, ám Németország évtizedek óta nagyon tudatosan dolgozik azon, hogy a világ minden csücskébe eljusson az üzenet: „tudjuk, hogy van, ami megbocsáthatatlan”.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Nabucco valójában két erős nő ókori csatája

hv 2015. március 13., péntek 14:54

Hat előadásból álló sorozatban mutatta be az Erkel Színház az újragondolt Nabuccót, Kesselyák Gergely rendezésében. Az összkép monumentális, de vegyes.

Korszerűen hagyományos

Az operabemutatók körüli hazai viták máig legfontosabb eleme a konzervatív és újszerű rendezések egymással ellen történő kijátszása, noha a világ (és az operák) boldogabbik felén ez a dilemma már régen nem ilyen éles szembeállításokon alapul. Túlzás nélkül állítható, hogy Verdi Nabuccója az operairodalom egyik legismertebb alkotása, amelynek híres betéteit még azok is felismernék, akik egyébként irtóznak a komolyzene minden formájától. A „Va, pensiero”, magyarul Rabszolgák Kórusa vagy Szabadságkórus című betétet a különféle szabadságharcok és mozgalmak is zászlójukra tűzték, a szövege ugyanis nem túl áthallásosan írja le a rabságban szenvedő, de új tavaszra vágyó és jövőbe néző nép szenvedését. Az új színrevitelben bemutatott Nabucco kettőssége abban rejlett, hogy mindenkinek tetszeni akart: a nagy tömegjelenetek, korhű jelmezek és ismert történelmi események felelevenítésével a hagyományos darabok kedvelőinek kedveztek, míg az absztrakt díszletekkel és modern vizuális világgal azokat is megpróbálta megfogni, akik nem feltétlenül a 19. századi operahagyomány másolatát akarják viszontlátni a színpadon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen a tánc egy számítógép szemével

mzd 2015. március 13., péntek 09:03

Arctalan, pontokból és vonalakból álló alakoknak tűnik az ember táncolás közben Maria Takeuchi és Frederico Phillips legújabb kísérleti, as-phyx-i-a című projektjében, amelyben egy hivatásos táncos mozgását rögzítették a Microsoft Kinectjének segítéségével.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menstruációs betétekkel a nemi erőszak ellen

Homoki R 2015. március 12., csütörtök 18:29

“Mi lenne, ha a férfiak annyira undorodnának a nemi erőszaktól, mint a menstruációtól?”

Ez a tweet adta az ötletet Elonë Kastratiának, hogy olyan intimbetétekre tűzött üzenetekkel ragassza tele lakóvárosát, a németországi Karlsruhet, amelyek a nemi erőszak és a nemek közötti egyenlőtlenség problémájára hívják fel a figyelmet. Kastratia tavaly szeptember óta kereste a megfelelő alkalmat terve megvalósítására, és úgy érezte, hogy az idei Nőnap tökéletes erre. “Azt akartam, hogy az emberek tisztában legyenek ezekkel a problémákkal, és provokálni akartam” - mondta el a The Huffington Postnak. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kirekesztés nem biciklitároló

Hermann Veronika 2015. március 12., csütörtök 17:39

Tudtad-e címmel indult ismeretterjesztő kampány, melynek célja, hogy aktuális, sokakat érintő társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet.

Tudtad-e?

A projektben részt vevő közel harminc civil szervezet karikatúrákkal illusztrált, egyszerű mondatok segítségével szeretne a mindennapi tudás részévé tenni olyan aktuális társadalmi és emberi jogi témákat, mint a menekültkérdés, a hajléktalanok helyzete, a fogyatékkal élők megítélése, vagy a szexuális kisebbségek ügye. A kampány nemcsak a fontos társadalmi kérdéseket, hanem azok jogi szabályozását és a hozzájuk kapcsolódó következményeket is átláthatóvá kívánja tenni. Március 2-ától 20 munkanapon át 20 egyszerű és közérthető „Tudtad-e?” mondattal, és egy-egy hozzájuk kapcsolódó, Merényi "grafitember" Dániel által készített illusztrációk segítségével hívják fel a társadalom figyelmét azokra a problémákra, amelyek megoldásától a mindenkori politikai hatalom általában látványosan elhatárolódik.

15 tudtade kicsi
Fotó: Grafitember / tudtade.blog.hu

A nem az nem

A kampányban eddig szó esett már a menekültekről, a börtönből szabadultakat sújtó ördögi csapdákról, vagy arról, hogy a hajléktalan emberek több mint ötödének van munkája, a nőnap kapcsán pedig két, a társadalmi nemi egyenlőtlenségeket bemutató üzenet is megjelent.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés