#VILÁGOM

4+1 könyvújdonság fiatal magyaroktól az őszre

Lina 2015. szeptember 13., vasárnap 13:15

Ősszel rengeteg könyvújdonságra számíthatunk, így a bőség zavarával küzdve arra jutottunk, ezúttal azokra a hazai kortárs alkotókra fókuszálunk, akiknek szeptember-október tájékán jelennek meg legújabb munkáik. A teljesség igénye nélkül alább néhány nagyon várt friss olvasnivaló változatos műfajban, fiatal magyar tehetségektől!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Múzeum lesz Gaudí első megépült házából

bb 2015. szeptember 12., szombat 19:30

Múzeumként nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a barcelonai Casa Vicens, amit Antonio Gaudí 30 éves korában tervezett – számol be az 1883-1889 között felhúzott épületről az archdaily.com. A katalán építész első megépült házát 2005-ben nyilvánította a Világörökség részévé az UNESCO, de az ingatlan a Herrero-Jover család kezében maradt, ők még az eredeti tulajdonos, Manuel Vicens i Montaner özvegyétől vásárolták meg 1899-ben. A szerencsés család harmadik generációs tagja végül 2007-ben mégis úgy döntött, hogy rábólint a 35 millió eurós ajánlatra és megválik az ingatlantól az Altadicion ingatlanügynökség javára. Innen 2014-ben a Mora Banc Group tulajdonába került, bár arról  márnem tudni, hogy ők végül mekkora összegért szerezték meg az egyébként jó állapotban lévő épületet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Így fotózzon stílusosan péniszt!

Dívány 2015. szeptember 12., szombat 19:30

Farkat fotózni valamiért trendi, nem véletlen, hogy egyre több fiatal férfi szokott feltölteni képet a péniszéről a társkeresőkre, hogy ajiba küldözgetik a fotókat a csajaiknak vagy hogy idén már meg lehetett rendezni az ország első online farokszépségversenyét. De mint mindent, a farokfotózást is lehet művészi szinten űzni, legalábbis Soraya Doolbaz iráni származású New Yorki-i fotós így gondolja. (A Doolbaz egyébként művésznév, a jelentése "játékok péniszekkel", és a fotósnő azért vette fel ehhez a projektjéhez, mert "hátha még csinálok mást is az életben a farokfotókon kívül".) 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Okostelefonos bolyongás a Palotanegyedben

LS 2015. szeptember 11., péntek 16:57

Városi kalandtúra? Elrejtett helyek megkeresése? Ismerjük meg Budapestet? Jól hangzik, főleg ha a végén kávé is jár a megfáradt túrázónak. Hogy miről is beszélek?

Arról, hogy a 100 szóban Budapest meghirdetett egy játékot, amihez egy applikáció kell csak, meg értelemszerűen egy okostelefon. A Sighter nevű alkalmazás abban segít, hogy felfedezzük a várost, és megismerjük rejtett zugait. A feladat rém egyszerű:  be kell kapcsolni a GPS-t, és elindulni, a program pedig mutatja a teendőket. A motiváció egy jó kávé a Lumenben, meg a játék maga, bár ez utóbbi az, amin még lenne mit fejleszteni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kortárs művészet nem az ufóknak, hanem a budapestieknek szól

mzd 2015. szeptember 11., péntek 14:47

A tavalyi év sikereire való tekintettel idén ismét, szeptember 12-13-án rendezik meg a Gallery Weekend Budapest nevű hazai kortárs képzőművészeti fesztivált – írja az Artportal. Az esemény célja az, hogy megmutatassa a mindenki számára átélhető, megközelíthető és izgalmas a kortárs művészetet: mert a galériák nem a földönkívülieknek, hanem a városlakóknak dolgoznak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Larry Clark most meleg escortozó tinikkel sokkolna – ha tudna

etelka 2015. szeptember 10., csütörtök 21:03

Szégyentelenül rossz film lett a Szégyentelenek. Nem kertelek, Lary Clark újra benépesítette a filmvásznat tinédzserekkel, drogokkal és szexszel, majd ebből kreált valamit, amiről úgy gondolta, hogy újra ő lesz a megmondóember, aki megmutatja, milyenek is a mai kamaszok. Ami amúgy egyszer már bejött neki a Kölykökben - de ezúttal önmagától koppintva sem sikerült.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még odaér: Fábián Juli koncerten bulizhat ebédidőben!

etelka 2015. szeptember 10., csütörtök 11:41

Rendhagyó időpontban, ebédidőben lép fel Fábián Juli & Zoohacker Remake Orchestra szeptember 10-én, csütörtökön 12.30-kor a budapesti Corvin Plazában. A koncert az Orbit Lunch Beat sorozat része, amely az unalmas munkahelyi menza helyett élőzenével várja azokat, akik szívesen táncolnának egyet délben a kollégáikkal, vagy a barátaikkal. A két hónapon át tartó esemény lényege, hogy egyhangú menzahangulatot feldobják egy kis tánccal. A zenét nem cd-ről nyomják, hanem rendhagyó módon élőben adják elő népszerű magyar zenészek.

Az ötlet Svédországból származik, a Molly Ränge öt éve egy stockholmi mélygarázsban rendezte meg az első ilyen bulit 14 vendégnek. Egy évvel később már 600-an táncoltak ebédidőben, és a Lunch Beat azóta meghódította a világot az Amerikai Egyesült Államoktól a Távol-Keletig. Budapesten 2012- ben egy Huba utcai irodaházban volt az első kísérlet. A felszabadult hangulatról általában DJ- k gondoskodnak, míg a 2015-ös budapesti Orbit Lunch Beat újítása, hogy minden héten élő koncerteket tartanak ebédidőben.

Az Orbit Lunch Beat második állomásán, szeptember 10-én, csütörtökön 12.30-tól  Fábián Juli & Zoohacker Remake Orhestra gondoskodik koncertezik a Corvin Plaza tetőteraszán.

A szervezők felhívják a figyelmet néhány alapszabályra, amit illik komolyan venni. A legfontosabb, hogy aki túl fáradt a tánchoz vagy a munkáról akar beszélgetni, az inkább menjen máshová ebédelni! Ez az egyórás ebédszünet a kikapcsolódásról szól. A tapasztalatok szerint a Lunch Beat olcsó és hatékony módszer a munkahelyi stressz ellen és a csapatépítésre. A zene, a mozgás és a jó társaság pozitív hatással vannak a munkavállalókra, hiszen felfrissülve, új ötletekkel ülnek vissza az íróasztalaikhoz. A jókedvű, motivált dolgozók pedig gazdaságilag is kimutatható hasznot hoznak a cégeknek – mondta Balázs Szilvia, az Orbit Lunch Beat egyik szervezője.

A Lunch Beat alapvetően nonprofit szerveződés. A résztvevőknek csak annyi belépődíjat kell fizetniük, amit minden országban egy átlagos menza ebéd árához igazítanak. Az Orbit Lunch Beat 900 forintos belépődíja tartalmazza egy szendvics és egy üdítő árát, a koncertért nem kell külön fizetni. Belépők a helyszínen kaphatóak a koncertek előtt déltől. 

További koncertek

Aki lemaradt, az menjen szeptember 17-én a New Level Empirere a Dob utcai Ellátóházban, vagy szeptember 24-én a The Biebersre az Instantban, netán október 1-jén pedig a Honeybeastre a Gozsdu Sky Terracera. A Budapest Bár október 6-án, kedden lép fel ebédidőben az Ellátóházban, de a sorozat utolsó két állomása újra csütörtökre esik: a Kállay-Saunders Band október 8-án a Dorottya Udvarban, míg az Animal Cannibals október 15-én a Westend City Center B2 parkolójában táncoltatja meg az ebédelő közönséget.

Gryllus Dorkát Erdélyben is megdugják

cukorka 2015. szeptember 9., szerda 15:41

Mátyássy Áron (Utolsó idők, Átok) Víkend című filmjének sajtóbemutatóján elmondta, életének egy hetedét erre az új magyar thrillerre áldozta, ami leginkább az erdélyi rengetegben játszódik, és három ember kálváriáját hivatott bemutatni 100 percben. A jó thriller fő ismérve számunkra az, ha nyomasztó, ezt Mátyássy alkotása viszonylag sikeresen abszolválta, a felhős erdélyi rengeteg és Győri Márk operatőr felvételei ugyanis már eleve megadják az alaphangulatot, de ennyi még azért nem lenne elég a sikerhez. Ezért aztán lett története is a Víkendnek, a probléma csak az, hogy nem túl erős. És nem is túl gyenge. Ezt most azért tesszük rögtön hozzá, mert távolról sem állítjuk, hogy nincs végiggondolva a sztori, valami mégis hiányzik belőle ahhoz, hogy kezünket a szívünkre téve mondhassuk: izgultunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Budán lesz az ideiglenes Örökmozgó

Dívány 2015. szeptember 9., szerda 11:29

A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (MaNDA) honlapján arról tájékoztatta filmbarát nézőit, hogy addig is, amíg nem találnak új otthont az Örökmozgó Filmmúzeum számára, filmklubjaikkal a Budakeszi úton és a Barabás villában várnak mindenkit. A MaNDÁ-t is csak augusztus 7-én értesítették, hogy Óvári Gyula, a Budapest Film Zrt. vezetője nem a MaNDA végső ajánlatát terjesztette cégük igazgatótanácsa elé, így a mozi a továbbiakban nem működhet az eredeti helyszínen. 

A MaNDA egyelőre nem találta meg az Örökmozgó Filmmúzeum végleges helyszínét, de szerencsére a filmrajongóknak nem kell a továbbiakban sem nélkülözniük a jó magyar filmeket, mivel a mozit üzemeltető Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet számára különösen fontos, hogy a magyar filmkultúra kiemelkedő alkotásai a nyári műsorszünet után továbbra is nyilvánosan elérhetőek legyenek. Így úgy döntöttek, hogy szeptembertől ideiglenesen két helyszínen is vetítéseket rendeznek, napi rendszerességgel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

De mi köze a West Side Storynak a menekültekhez?

maze 2015. szeptember 8., kedd 15:05

Az Erkel Színház komolyan veszi, hogy idén Shakespeare Évadot tart, és ez nemcsak abból látszik, hogy 32 premiert fognak ülni a 2015-16-os évben az Operaházzal karöltve, hanem abból is, hogy Shakespeare-kötődésű színművel kezdik a szeptembert. De nem ám holmi Rómeó és Júliával, hanem megdöbbentő módon egy a fenti dráma alapján íródott, ámde musicalként elhíresült művel, Bernstein West Side Story-jával indítanak szeptember tizenegyedikén.

Ókovács Szilveszter főigazgató az évadnyitó sajtótájékoztatón elmondta, a híres mű színpadra állítása a műfajából adódóan ugyan úttörő vállalkozás, ám a West Side Story egy nagyon összetett mű, egy fiatalos darab sok tánccal, amit bonyolultsága és az évek egy komoly huszadik századi zeneművé érlelt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rendesen rettegtünk, de legalább nem pisiltünk be

Becca 2015. szeptember 7., hétfő 20:43

Amikor végeztünk a Zip Cityben a konténerkúszással, szóba került, hogy több hasonló programot kellene bemutatnunk a Díványon és mivel a Horror Háza (Nightmare in Budapest) új helyszínre költözött, úgy döntöttünk elmegyünk egy kicsit rettegni is az aktív pihenés után. Beszámoló a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fliegauf Bence kisfilmmel tiszteleg a menekülteket segítők előtt

mzd 2015. szeptember 7., hétfő 15:48

Arról, hogy a magyar és a nemzetközi politika hogyan kellene kezelje a kialakult menekülthelyzetet, órákon át lehetne vitatkozni. Egy dolog viszont minden kétséget kizáróan helyes és elismerésre méltó: az, ahogyan - a magyar kormánnyal ellentétben - a civil szféra azonnal megmozdult, és pár nap alatt komplett ellátórendszert épített ki a szükséget szenvedők megsegítésére.

Előttük szeretne tisztelegni Fliegauf Bence filmrendező is, aki a Facebookon tett közzé egy felhívást – ebből kiderül, klipet készítenének az önkéntesek (vagy a róluk készült) videófelvételeiből. "Mint látjátok, a sokszor zavaros kormányintézkedések példátlanul rossz képet festenek Magyarországról. Ezzel nincs baj: tükörbe kell nézni. Ugyanakkor önkéntesek ezrei dolgoznak a menekültekkel" - írja felhívásában a rendező, aki Magyarországnak ezt az arcát szeretné megmutatni. "Ha van olyan videótok a telefonotokban, amit szívesen néztek, mutattok a barátaitoknak, és úgy gondoljátok, kifejezi a történteket, kérlek küldjétek el!"

Sziasztok! Ha van olyan videótok a telefonotokban, amit szivesen néztek, mutattok a barátaitoknak, és úgy gondoljátok...

Posted by Bence Fliegauf on Saturday, 5 September 2015
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Lehet, hogy Lemmy Kilmister visszavett a bulizásból, de nem volt ez mindig így!

bb 2015. szeptember 6., vasárnap 17:14

„Úgy tűnik, hogy elpusztíthatatlan vagyok. Nagyon elegem van belőle, hogy vissza kell venni a dohányzásból és az alkoholfogyasztásból, vagy bármi másból. Biztos vagyok benne, hogy így vagy úgy, de valahogy meghalok majd. Senkinek nem ajánlom, hogy megöregedjen, ennél rosszabb nem történhet az emberrel” – nyilatkozta pár napja a Motörhead 69 éves frontembere a Kerrang magazinnak, miután légzési nehézségekre és hátfájásra panaszkodva mindössze négy dalt sikerült eljátszaniuk a Salt Lake Cityben tartott koncertjükön, majd a turnészervező töröltette a zenekar következő koncertjét is. Ez azért nem akadályozta meg Los Angeles városátt, hogy kitüntessék a zenekart, melynek tagjai közül ugyan csak Lemmy él a városban, viszont idén 40 éve már, hogy ők az Ászok Ászai. Annyira, hogy a napokban ki is adtak egy újabb lemezt: a Bad Magic a 22. stúdióalbumuk az 1977-ben megjelent első óta. 

Erős hete volt tehát a Motörheadnek, úgyhogy alább összeszedtünk párat a zenekar és az ő legendás frontemberük munkásságát végigkísérő fotókból. Nézze, mi fért közel 70 évbe!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Látott már jógázó pink játékkatonákat?

mzd 2015. szeptember 6., vasárnap 11:15

Ha valakinek egy párpontos listát kéne írnia arról, hogy mi a háborús életforma ellentéte, szinte biztos, hogy helyet kapna rajta a jóga: az izmok és az elme ellazítása olyan "luxus", amit egy katona soha nem adhatna meg magának. Talán ezért is olyan érdekes a G.I. Joes helyett viccesen Yoga Joes című ötlete is, ahol Dan Abramson műanyag játékkatonák formájában ezt a két életformát ötvözte.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Leoplod Bloom azt üzeni, mindnyájunknak hősnek kell lenni

Lina 2015. szeptember 5., szombat 18:09

Szeptember negyedikén, a Bálna futurisztikus épületében idén már harmadik alkalommal osztotta ki a nemzetközi zsűri a kortárs magyar képzőművészet Leopold Bloom Díját. A szerencsés nyertes a szakmai elismerésen túl 10 0000 eurós segítséggel építheti tovább a karrierjét. A részletekért erre tessék!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha Hugleikur Dagsson Ámorának nyila eltalálja, abba ön belehal

Lina 2015. szeptember 5., szombat 07:40

Szereti ön a South Park humorát? Ha igen, akkor értékelni fogja az izlandi Hugleikur Dagsson szarkasztikus rajzait is, amelyek nemcsak hazájában, de világszerte sikert aratnak. Jó, lehet, hogy az első könyvénél volt némi döbbenet meg felháborodás, de a felocsúdás után tényleg fél Izland elszaladt a könyvesboltokba, hogy beszerezzen magának egy példányt. És azóta már a fél világ, Magyarországot is beleértve.

Tény, Dagsson nem finomkodik, amikor karikatúráival reflektál az emberi természet gyengeségeire, globális, társadalmi és vallási kérdésekre. Igazi fekete humorral, leplezetlen cinizmussal és tűpontosan domborítja ki a civilizáció visszásságait. A filmkritikusként, és drámaíróként is dolgozó karikaturista 2006-ban adta ki első lapozgatós kiskönyvét Should You Be Laughing at This? címmel (ami nálunk is megjelent Ööö....nevetnem kéne ezen? címmel). Azóta groteszk rajzaiból minden évben kijön egy újabb gyűjteménnyel könyv formájában, Tumblr oldalán pedig folyamatosan csepegteti a karikatúrákat. A galériában a (szerintünk) legjobbak, hogy önnek is legyen nevetnivalója egy-egy borúsabb napon – ha pedig nagyon bejön önnek az irónia, akár vásárolhat is itt a művésztől!

9 kötet, 3 nyelv - Nyelvtanulás és irodalom egy helyen

Steiner Kristóf 2015. szeptember 4., péntek 21:16

Tisztán emlékszem, amikor kisgimisként életemben először olvastam eredeti nyelvű könyvet. Jane Austen "Lady Susan"-je volt a kiválasztott, és bár úgy képzeltem, hogy a Balaton partján heverészve szofisztikált könnyedséggel teszem majd magamévá, valójában minden mondat után szótáraznom kellett, így a vékonyka kötetet egy egész nyáron át olvastam. Erről az emlékről jutott eszembe: össze kellene szedni néhány olyan olvasmányt, amelyek nem elveszik az önbizalmat, hanem meghozzák a kedvet a nyeltanuláshoz - ehhez pedig a nyelvtanulás blogger-királyának segítségét kértem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Újabb fricska az Instagram-fotósoknak - ezúttal Barbie-tól

mzd 2015. szeptember 4., péntek 17:27

Habfürdőből kilógó lábak, trendi kávé melletti újságolvasás, napszemüvegen keresztül fotózott táj: mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki annyira egyedi képeket tölt fel, hogy folyton azt kérdezi magától, "Nem láttam már én ezt a fotót valahol?!". Ezt a jelenséget figurázza ki Socality Barbie is, akire a Wired oldalán bukkantunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudjuk, mit fog megnézni a Színházak Éjszakáján, és hogy mit nem

maze 2015. szeptember 4., péntek 09:42

Idén szeptember 19-én 25 budapesti színház 63 helyszínen várja a Színházak Éjszakája résztvevőit. Ez a szám a napokban még eggyel több volt, ám időközben kiderült, hogy a Budapest Bábszínház az augusztusi esőzés okozta károk miatt nem tud részt venni az eseményen, szóval náluk ezen a napon sajna semmit nem fog látni. A színházban jelenleg is tart még a kárfelmérés, a honlapon arról írnak, hogy a március 20-21-i hétvégén, a gyermekszínházi és a bábszínházi világnaphoz kapcsolódóan nagyszabású rendezvénysorozattal készülnek kárpótólni közönségüket.

Ez a sajnálatos esemény nem változtat azon, hogy szeptember 19-én idén is több száz interaktív, rendhagyó és különleges produkció lesz a Színházak Éjszakája keretében egyetlen karszalaggal látogatható. 

Színház.hu ismertetése szerint az évadnyitó eseménysorozat az új bemutatókra szeretné felhívni a figyelmet, átfogó képet kíván adni arról, milyen előadásokra számíthat a közönség az idei szezonban. Küldetése, hogy népszerűsítse a színházba járást azáltal, hogy néhány órára betekintést enged a kulisszák mögé. Ugyanis szeptember 19-én a teátrumok nemcsak a nézőtereken várják a közönséget, a színpadi produkciók mellett kínálnak programot az előcsarnokaikban, próbatermeikben, padlásaikon, udvaraikon, sőt, az igazgatói irodákba is be lehet majd tekinteni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi ezekre az új sorozatokra leszünk libabőrösek!

Lina 2015. szeptember 3., csütörtök 11:47

A tévécsatornákon elkezdtek debütálni az őszi sorozatújdonságok, mi pedig kiválasztottuk közülük azt az ötöt, amire várhatóan jó lesz borzongani az őszi estéken, sőt, akár már ma este. Politikai drámáért, zombikért és fűnyírós gyilkolásért erre tessék!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Evős, ivós, futós programok várják a héten. Meg kamionok.

Edicsek 2015. szeptember 3., csütörtök 09:31

A héten nem csak a Food Truck Show-n ehet, de lesz sörös és boros hétvégi program is, futhat a Városligetben, de leszállópályán is, és kamionokat is láthat versenyezni, de moziba is mehet, akár egész éjszakára és akkor még a koncertekről nem is beszéltünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kiderült a rejtély: ez a világ kedvenc Agatha Christie-regénye

mzd 2015. szeptember 2., szerda 16:03

Bő négy hónappal ezelőtt bukkantunk rá a World's Favourite Christie (A világ kedvenc Christie-je) oldalba, ahol arra kérték az olvasókat, mondják el, melyik a kedvenc regényük az írónőtől. Ezen felbuzdulva mi is megszavaztattuk önöket Facebook-oldalunkon, ahol kiderült: önök bizony a Tíz kicsi négert kedvelik leginkább. A BBC pedig nemrég közölte a világméretű voksolás végeredményét is: úgy tűnik, a magyarok ízlése rezonál a Föld többi részével, ugyanis nemzetközi szinten is ez a regény végzett az első helyen.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Disney hősnők jó csajok, a hősök pedig dögös pasik lennének az életben is

Edicsek 2015. szeptember 2., szerda 09:07

A címbeli kijelentés valódiságát egy finn művésznek köszönhetően állíthatjuk ennyire magabiztosan. Jirka Väätäinen ugyanis digitális alkotásaiban azt mutatta meg, milyenek lennének a Disney filmek szereplői a való életben, hús-vér emberekként. 

Fotó: Jirka Väätäinen
Távolról sincs vége, olvasson még »

"Az ő életük éppen olyan fontos, mint bármelyikünké"

Steiner Kristóf 2015. szeptember 1., kedd 13:54

Salamon Sára öt évvel ezelőtt költözött Tel Avivba – ma fotósként dolgozik, a munkájával pedig igyekszik olyasmiről mesélni, ami egyszerre érdekes és tanulságos mindkét otthonában: Magyarországon és Izraelben. Manapság, amikor a magyar hatóságok drótkerítésekkel és határvadászokkal igyekeznek megállítani a menekülthullámot, az aluljárókban összezsúfolt családok és gyerekek pedig jobbára cask a civil szervezetekre számíthatnak, különösen megosztó és aktuális témát választott. Ilyen egy magyar fotóművész diplomakiállítása Izraelben – szudáni menekültekről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

De mit keres a mosogatógép a múzeumban?

Steiner Kristóf 2015. augusztus 29., szombat 15:46

Tündérmesék márpedig megeshetnek a valóságban is - ám sárkányokkal harcolni és királylányokat kiszabadítani ma már nem garantálja a happy endet. Ennek az újkori mesének a főhőse épp olyan kalandos utat járt be, mint a legkisebb királyfi, vagy Babszem Jankó. Igal Ahouvi egy középosztály-beli izraeli család gyermekeként határozott úgy: saját kis birodalmat alapít. A vagyon és a hatalom azonban nem volt elég motiváció: olyasmivel (is) akart foglalkozni, amivel nem csak anyagilag, de szellemileg is visszaadhat valamit a világnak, cserébe az elért sikerekért.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés