#VILÁGOM

A Saul fia a kritikusok díját is elhozta

Lina 2016. január 18., hétfő 15:32

Egyre nagyobb a nemzetközi ováció a Saul fia körül: egy Golden Globe-díj és egy Oscar-jelölés után most elnyerte a Critics' Choice Awards, azaz a film- és televíziós kritikusok legfontosabb díját a legjobb idegennyelű film kategóriában. További győztesek a hajtás után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"A Giro d'Italián én is végigtekerem azt a három hetet"

Lina 2016. január 17., vasárnap 18:18

Nem lehet egyszerű dolguk mostanság a fotósoknak, tekintve, hogy ugyanarról a pillanatról gyakran egy civil sima telefonnal elkapott képe járja be a világot. Ezzel együtt még mindig vannak olyanok, akik nem hajolnak meg a hírverseny előtt és ragaszkodnak ahhoz, hogy fotóik maximális minőségben jelenjenek meg. Bálint Richárd, aki 19 éve fotóz sporteseményeket, pont ilyen: eddig összesen tíz fotóalbuma jelent meg, a legújabb nem is olyan rég, Giro d'Italia Face to Face címmel. Ebben a híres kerékpárverseny pillanatait örökítette meg úgy, hogy albuma egyben a rangos olasz verseny hivatalos évkönyve is lett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Piton professzor David Bowie után ment

Divany.hu 2016. január 14., csütörtök 15:12

Alig ocsúdhattunk fel a David Bowie halála okozta sokkból, máris újabb brit ikont vitt el a rák hatvankilenc évesen. Alan Rickman színész halálhíréről a család számolt be ma délelőtt, adta hírül a Guardian.

A londoni születésű színészt kisgyerekkorától vonzotta a színpad, a legnagyobb iskolákban sajátította el a színjátszás fortélyait, sokáig tagja volt a Royal Shakespeare Company-nak is. Rickman számára a világhírt minden kétséget kizáróan a Harry Potter sorozat Piton professzora hozta meg, de ha esetleg valaki elfelejtette volna, hogy ő volt a gonoszak (egyik legsármosabb) főgonosza a Drágán add az életed első részében, már 1988-ban is. 

Valószínűleg a rendezők is ekkor találták meg maguknak, amitől beindult a gépezet és Rickman megannyi negatív főhőst alakíthatott, egészen változatosan, óriási sikerrel. Ki ne emlékezne például az 1991-es Robin Hoodra, amiben Kevin Costner egyik legnagyobb ellenségét formálta meg? A gonosz nottinghami bíró szerepének megformálásáért elnyerte a Brit Filmakadémia díját a legjobb mellékszereplő kategóriában. Az 1995-ös Raszputyin című HBO-filmben is erősen hozta a címszereplő alakját, olyannyira, hogy Emmy-díj és Golden Globe-tulajdonos lett belőle. Utóbbit aztán megkapta mégegyszer, az Egy csoda teremtése című tévés minisorozatért 2004-ben.

 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Oscarra jelölték a Saul fiát

nemoszi 2016. január 14., csütörtök 14:42

Miután vasárnap a Saul fia megkapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat újabb sikert könyvelhet el a rendező, filmjét ugyanis Oscar díjra is jelölték a legjobb idegen nyelvű film kategóriában.

Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, mely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A film 2015-ben a Nemzetközi Filmkritikusok Szövetségének (FIPRESCI) díját is elvitte a 68. Cannes-i Filmfesztiválon. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség

Hermann Veronika 2016. január 14., csütörtök 14:22

A feminizmus – ellentétben azzal, amit Kövér László gondol – nem valami ellen, hanem valami mellett áll ki.

David Bowie meghalt, a Saul fia pedig Golden Globe-díjat nyert – másfél napja leginkább ezekre a hírekre gondolok. Aztán pedig arra, amit az ezekre adott reakciókról lehet olvasni: hogy a Saul fia egy újabb zsidós film, David Bowie meg amúgy is csak egy buzi volt. Hogy mi köze van ennek a jelenlegi, manipulációra és leegyszerűsítésekre alapuló társadalompolitikához? Elég sok. Honfitársaink ismét bebizonyították, hogy a kormány szimbolikus hadviselése milyen sikeres. Már nyáron, a menekültellenes kampány közepén arról suttogtak kormányközeli think tankek ismerői, hogyha kifullad a migráns-topik, jön majd a következő: a család.

Chant of the Ever Circling Skeletal Family

A család, amelyet ezúttal belső ellenségtől meg kell védeni: az önmagukat megvalósító nők, az őket támogató férfiak, a szinglihordák, és a Soros György által pénzelt idegenszívűek befolyásától. Arra azonban talán senki nem számított, hogy gyors egymásutánban ilyen nagyot megy majd Kövér László és Ákos is, legutóbb pediga KDNP ifjúsági tagozata által szervezett rendezvény verte ki a biztosítékot, ahol arról is vitázni kívántak, hogy legyen-e szingliadó, és államilag támogatott párkeresés. Ez azért is szomorú, mert abban a legtöbben egyetértünk, hogy család alapvetően szuper dolog, csak nem feltétlenül abban az egyetlen, üdvözítő formában, ahogyan azt ők erőltetik, és a hazai statisztikák sem ebbe az irányba mutatnak. A család ugyanis sokféle lehet – ahogyan az emberek is sokfélék, szerencsére.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rockmagyarok és amerikai amorál

Zappe László 2016. január 13., szerda 12:49

Szomjas György Betyárjátéka a Nemzetiben; Murray Schisgal Második nekifutása a Karinthy Színházban

Szemérmetlenül hazudik, aki azt meri állítani, hogy előítélet és elvárás nélkül, nyitott lélekkel megy színházba. Az előítélet, az elvárás nem tudatos elhatározás kérdése. Észrevétlenül, éppen ezért feltartóztathatatlanul lopózik belénk. Életünkben egyszer megyünk valóban tiszta lappal előadásra: először. Aztán már ahhoz mérünk. Tudatosan vagy tudat alatt – mindegy. És abban is kételkedem, hogy gyakorlott néző a színlapról meg tudja állapítani, mi vár rá. Néha persze így van, és fő vonalakban gyakran. De a meglepetés mindig ott lapul a pakliban. A kellemes és a kellemetlen is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Major Tom és Ziggy Stardust visszatért a csillagokba

Lina 2016. január 12., kedd 18:07

A 69. születésnapja, és egyben utolsó lemeze, a Blackstar premiere után mindössze két nappal, január 10-én elhunyt David Bowie-t nem véletlenül nevezték a pop kaméleonjának: legnagyobb erőssége mindig is az volt, hogy könnyedén találta fel újra és újra önmagát. Az elmúlt öt évtizedben koncepciózusan, nemcsak zenéjében, hanem külsejében és egyéniségében is képes volt gyökeres, sok esetben trendteremtő változásokra. A folytatásban összeszedtük a kivételes zenész híressé vált alteregóit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Life on Mars templomi orgonán is tökéletes

Edicsek 2016. január 12., kedd 11:19

David Bowie hétfői halálhíre az egész világot sokkolta: a legendás énekes alig pár napja ünnepelte 69. születésnapjátés hozta ki legújabb, Blackstar című lemezét, a család közleményéből azonban kiderült, már 18 hónapja küzdött a rákkal. Az internetet azóta elárasztották a Bowie életműve előtt tisztelgő képek, fotók, videók és idézetek. Hogy a zenész munkássága mekkora hatással volt a világra, mi sem bizonyítja jobban, mint ahogy az angliai Hertfordshire St. Albans templomának orgonistája lerótta tiszteletét: az egyik leghíresebb dal, a Life On Mars orgonaátiratával búcsúzott tőle. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Golden Globe - Díjat nyert a Saul fia

Dívány 2016. január 11., hétfő 09:45

A Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett – írja az MTI.

Fontos a Golden Globe-díj, –mert a világ figyelmét jelenti

A Saul fia a Mustang című francia, az El Club című chilei, a Legújabb testamentum című belga-francia-luxemburgi és a Miekkailija című finn-német-észt filmmel volt versenyben. A díjat átvéve Nemes Jeles László köszönetet mondott a stábnak, a producereknek, a Magyar Nemzeti Filmalapnak és a film amerikai forgalmazójának. "A holokauszt hosszú ideig absztrakció volt, számomra azonban inkább egy emberi arc. Ne felejtsük el ezt az arcot" – fogalmazott.

Fontos a Golden Globe-díj, mert a világ figyelmét jelenti – mondta az MTI-nek Nemes Jeles László Los Angelesből. "A holokauszt megmutatta, hogy meddig tud fajulni egy civilizált társadalomban a gonoszság, hogy az ember miként tud szörnyeteggé válni" – fogalmazott, hozzátéve, úgy látja, ez a veszély minden korban fennáll. "A jövőben is bekövetkezhet, ha nem figyelünk oda. Elfelejtettük az arcot, az egyes embert, amikor a holokausztot ábrázoljuk. Arra akartam emlékeztetni a nézőket, hogy ez bárkivel megtörténhet, bárki kerülhet ilyen helyzetbe".

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elhunyt David Bowie

Dívány 2016. január 11., hétfő 08:19

David Bowie 18 hónapja küzdött rákkal, január 10-én hunyt el – áll Bowie hivatalos Facebook oldalán.

A hír annyira meglepte a világot, hogy énekes fiának, Duncan Jonesnak ki kellett írnia, Twitterére, hogy sajnos tényleg igaz, Bowie 69. születésnapja után két nappal valóban távozott az élők sorából.

A mindig stílusos Bowie 29. albuma, a Blackstar épp pénteken jelent meg, 69. születésnapja alkalmából. Az énekes híresen diszkréten kezelte magánéletét, így azt sem tudták, csak a hozzá legközelebb állók, hogy súlyos betegséggel küzd. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

81 éves lenne Elvis, akit így éltek túl a dalai

Lina 2016. január 10., vasárnap 09:11

Január 8-án lett volna 81 éves a kultikon Elvis Presley, akinek zenéje nemcsak saját idejében volt meghatározó és műfajteremtő, de egész a mai napig hatással van a újabb generációs zenészek munkáira is. Össze is szedtük, mennyire - és az alábbi válogatásból kiderül, hogy Presley-t életműve és a zenére gyakorolt hatása alapján még 2016-ban, halála után közel 40 évvel is joggal nevezhetjük a világ egyik leghíresebb könnyűzenei előadójának.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit csinál ma éjszaka? Legyen ott Lemmy temetésén!

ermiz 2016. január 9., szombat 09:30

"Január 9-én a világ Ian Lemmy Kilmistert fogja ünnepelni" - írja Motörhead hivatalos Facebook oldalán. 

Ian Lemmy Kilmister, a Motörhead énekese december 29-én hunyt el, mindössze három nappal azután, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Temetése a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial temetőben lesz helyi idő szerint szombat délután három órakor (ami az időeltolódás miatt nálunk a szombat és vasárnap közti éjfélt jelenti). A család és a barátok, valamint a zenekar arra kérik a rajongókat, hogy a temetőbe ugyan ne jöjjenek ki mindannyian (bár a Sunset Boulevard-t már így is le kell majd zárni az érdeklődő tömegek miatt), de mivel szeretnék, ha mindenki, aki szerette Lemmyt, részt tudna venni a megemlékezésen, ezért online fogják közvetíteni a zenekar Youtube csatornáján az egészet. Szombaton éjfélkor tehát lehet izzítani a gépeket és csatlakozni a világszerte gyászoló/ünneplő rajongókhoz.

"Mindegy, hol vagy, legyél a haverjaiddal és kövessétek a temetést. Menj el egy kocsmába vagy a kedvenc klubodba, ahol van internet, és légy velünk, vagy egyszerűen csak ülj le a haverokkal és ünnepeld meg Lemmyt! Bármi is legyen a helyszín, biztosak vagyunk benne, hogy 9-én világszerte drága barátunkat és egy pótolhatatlan ikont ünnepelhetünk együtt!" – invitálja a rajongókat a zenekar. Mi azért kicsit reménykedünk valami ilyesmiben:

Felnőtt kifestőt, szexkalandokat és helyesírási szabályzatot vettek tavaly a magyarok

mzd 2016. január 8., péntek 18:19

Az év eleje a számvetések és összegző listák ideje, így volt ezzel a Líra Könyvkiadó is: a bolthálózatok éves eladási statisztikái alapján összegezték, hogy melyek voltak azok a könyvek, amelyek a legnépszerűbbek voltak az olvasók körében. Megmondjuk őszintén, azért értek minket meglepetések.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Önnek eszébe jutna a tejivást Lemmy Kilmisterrel reklámozni?

mzd 2016. január 8., péntek 15:26

December 6-án, alig pár héttel halála előtt forgatott egy reklámot Lemmy Kilmister az itthon teljesen ismeretlen, Finnországban viszont piacvezető tejtermék gyártónak, a Valionak. A kisfilm nem ismeretlen a finnek számára: az 1990-es években a Dairy Nutrition Council (Tejterméktanács) számára már készült egy hasonló - igaz, abban nem a rocklegenda szerepelt.

A videó egész rövid, de senki se tartson attól, hogy az amúgy whiskeyt (illetve az utóbbi időkben egészségügyi okokból már csak vodka-narancsot) fogyasztó Motörhead énekese tejbajusszal látható benne. Nem, Lemmy csak ennyit mond, ahogy kilép a bárból: "Soha nem ittam tejet - és soha nem is fogok. Seggfejek!" Ez - a hírek tudatában - sajnos most már teljesen más értelmet nyer, mintha pár héttel ezelőtt hozzák nyilvánosságra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

David Bowie új lemezzel ünnepli a 69. születésnapját

aa 2016. január 8., péntek 12:04

Hihetetlen, de zene és a popszakma világában sokszínűsége okán csak kaméleonként emlegetett David Bowie a napokban tölti be 69. életévét, ami annyit jelent, hogy már ötven éve diktálja a trendeket és van hatással kortársaira valamint az őt követő generáció tagjaira. Szerencsére a hatvanas-hetvenes és nyolcvanas évek irányzataira erős befolyással bíró zenésznek esze ágában sincsen visszavonulót fújni, sőt éppen a születése napján debütál 25. stúdióalbuma Blackstar címmel. A semmiből jött 2013-as Next Day című lemezt követő albumról a Rolling Stone magazinnak is csak annyi információja volt, hogy hét új dal lesz rajta hallható, melyeken leginkább a Krafwerk világát idéző elektronikus hangzás keveredik majd "jazzes" elemekkel, a készítők pedig ügyeltek rá, hogy ezúttal elkerüljék a rock & roll stílusjegyeit.

Bármit is jelentsen ez Bowie olvasatában, mi már nagyon várjuk az új albumot, amiről két új számhoz, a címadó Blackstarhoz, valamint a Lazarushoz már kijöttek a klipek is. Alább a címadó számé:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Emberszag mámorosan és józanul

Zappe László 2016. január 7., csütörtök 10:34

Ivan Viripajev: Részegek (Kamra); Szép Ernő: Emberszag (Szkéné)

Mindenekelőtt színészi bravúrokat láttam a Kamrában, a Részegek előadásában. Nem tudtam osztozni nézőtársaim jó részének mulatságában, akik hangos kacagással nyugtáztak minden tántorgást, bizonytalan gesztust vagy értelmetlennek tetsző beszédet. Az 1974-ben Irkutszkban született Ivan Viripajev darabja azonban korántsem kíván gúnyolódni a részegség fölött. Sőt. Olyan különleges, rendkívüli, emelkedett állapotnak szeretné mutatni, amikor az emberek nemcsak kifordulnak köznapi dolgaikból, de átkerülve egy másik dimenzióba, megvilágosodnak, őszinték lesznek, közelebb kerülnek egymáshoz és önmagukhoz is. Bevallják bűneiket, isteni sugallatokat hallanak, sőt magukat, de még egymást is képesek istennek képzelni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ők a feminizmus új arcai

Lina 2016. január 6., szerda 15:52

Míg itthon tavaly közéleti szereplőink kimaxolták a hímsoviniszta megnyilvánulásokat, addig a nemzetközi vonalon épp az ellenkezője történt: egyre több híresség emelte fel a hangját, ha gender kérdésről, esélyegyenlőségről, a nők jogainak érvényesítéséről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeket a magyar klipeket szerettük 2015-ben

Farkas Edina Lina 2016. január 5., kedd 20:56

Merítésünk során kihagytuk a zenecsatornák és zenetévék rongyosra játszott kedvenceit, inkább a kevésbé ismert, feltörekvő vagy rétegzenét játszó bandák munkáiból válogattunk. De ne aggódjon, találhat itt érdekességeket akkor is, ha a mainstreamet szereti, nem szabtunk szigorú műfaji határokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha valami, hát a humor nem ördögtől való

Farkas Edina Lina 2016. január 4., hétfő 14:55

,,Senkinek ne higgyük el, hogy az unalom komoly, a humor komolytalan” – mondja Cserna-Szabó András, akivel a legújabb Sömmi című kisregénye kapcsán beszélgettünk. A könyv boncolgatása során ellavíroztunk Cserna gyermekkorának helyszínére, a Dél-Alföldre is, ahol valaha az a bizonyos Rózsa Sándor randalírozott, akinek igaz története mára eggyé vált a legendákkal. A teljes interjúért kattintson a folytatásra!

Távolról sincs vége, olvasson még »

De most komolyan, hogyan lett Richardból Dick?!

bb 2016. január 3., vasárnap 13:08

Érdekes témának ment utána a Mentalfloss.com szerkesztősége, így a hajtás után megtudhatja, vajon miért és hogyan lett egyes angol keresztnevekből látszólag teljesen logikátlanul egy merőben más név rövidítésként, amiben még a kezdőbetűk se stimmelnek. Ha sose értette, miért becézik a Williamet Billnek, az Edwardot Tednek, vagy hogy hogyan lett a Margaretből egyszer csak Peggy, akkor feltétlenül kattintson!

giphy.gif
Fotó: giphy.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Shakespeare 74 halála egy képen

Edicsek 2016. január 3., vasárnap 08:53

William Shakespeare műveiben összesen 74 haláleset történt, most mindet megismerheti részletesebben egy diagramon, sőt egy külön darab is készül belőle, amit 2016 májusában mutatnak majd be. Tudta, hogy a legtöbb embert leszúrták? De a mérgezés és a lefejezés is igazán előkelő helyet vívott ki magának.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így látja a papírművész a madarakat

Dívány 2016. január 2., szombat 12:10

Jó, hát vannak kétségeink, ami a művészi értéket illeti, de az biztos, hogy elképesztően néz ki a végeredménye annak, hogy Calvin Nicholls papírművész szeret pepecselni.

Önnek kéne?

  • 15
    Rémes giccs
  • 98
    Azta, ez szuper!
  • 11
    Csak gratulálni tudok, erre időt pocsékolni!

Erre enged következtetni az a sorozat, amit mi a booooooom.com-on találtunk, és ami szimpla papírkivágásnak indul, a végeredménye pedig 3D-ben kiemelkedő, minden részletében kidolgozott papír-domborműveken mutatja be a művész által megálmodott szárnyasokat.

Nicholls weboldalán szívesen el is magyarázza alkotói módszerét: az eredeti kézrajzolta sablont óvatosan formálja, a dombormű-hatás eléréséhez szikét, ollókat, ragasztót használ, majd nagyon aprólékosan illeszti össze a darabkáit. Igen, az utolsó pihéig. Nem is csoda, hogy a legegyszerűbb (haha) darabok elkészítése is hetekig tart, a komplikáltabb képeken/szobrokon viszont évekig dolgozik. Ha kíváncsivá tettük, katt a fotóra, ott megnyílik a művész oldala további lélegzetelállítóan aprólékos művekkel! 

Igen, mindez papírból kivágva és ragasztva, az utolsó pihéig. Katt a többiért!
Igen, mindez papírból kivágva és ragasztva, az utolsó pihéig. Katt a többiért!
Fotó: calvinnicholls.com

Kik dugnak pókot a karácsonyfába?

Divany.hu 2015. december 31., csütörtök 12:28

Az orosz illusztrátor, Marie Muravski karöltve a londoni székhelyű ékszertervezővel, Vashival húsz kedves rajzban álmodta meg a világ furcsa vagy éppen bájos karácsonyi szokásait, írja a mymodernmet. Muravskinak köszönhetően a képek illusztrációk, amik azt hivatottak bemutatni, milyen vidáman élik meg az emberek a szerelmet és ünnepeiket a bolygónkon. 

Tudta például, hogy Ukrajnában sokan szimbolikusan egy pókot rejtenek a karácsonyfába, mert az szerencsét hoz? Úgy tartják, egyszer egy szegény özvegyasszony fáját csodálatos fonállal szőtte körbe egy pók, mert az nem engedhette meg magának, hogy díszeket vegyen. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lemmy Kilmister 70 évig kísérletezett a halhatatlansággal

Lina 2015. december 30., szerda 19:40

"Elegem van a kibaszott sorozatos 'Meg fogsz halni?' kérdésekből. Tényleg unalmas ez, mármint ez a kérdés. Jól vagyok. Megyek és kihozom magamból a maximumot. Vannak jó és rossz napjaim, de többnyire rendben vagyok. Az utolsó amerikai turné nagyon jól sikerült" - mondta a tegnap hajnalban végül mégiscsak elhunyt Motörhead-frontember, Lemmy Kilmister a Classic Rocknak, amikor a visszavonulásáról faggatták. Az élő rockandrollnak egészen hetven éves koráig sikerült pofán röhögnie a halált, ami nem kis teljesítmény, ha azt vesszük, hogy nemcsak a színpadon tolta a rock 'n' roll életérzést: híres volt ipari mennyiségű whiskey és mindenféle egyéb tudatmódosítószer fogyasztásáról és követhetetlen nőügyeiről egyaránt. De ezen kívül azért voltak más érdekességei is a zenésznek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ön szerint jó ötlet egy múzeum kizárólag nőknek?

bb 2015. december 30., szerda 17:21

Bár a megnyitó pontos időpontjáról még mindig nincs hír, de azért elég határozottan beszélt az orosz feminista punk csajzenekar, a Pussy Riot (kb. „puncilázadás”) egyik legaktívabb tagja, Maria Aljokhina a DazedDigital.com riporterének arról, hogy egy női múzeum megnyitásán dolgozik. Erre az ex-keleti blokk egyik legelső és legismertebb galériatulajdonosával, Marat Guelmannal közösen készül, akinek jelenleg Moszkvában és Kijevben is van kiállítóterme.

A Pussy Riot performansza a moszkvai Megváltó Krisztus-székesegyházban 2012. február 21-én.
A Pussy Riot performansza a moszkvai Megváltó Krisztus-székesegyházban 2012. február 21-én.
Fotó: facebook.com/artnetnews
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés