#VILÁGOM

Látta már Marie Curie-t vagy Einsteint utcai harc közben?

aa 2016. március 2., szerda 17:49

A Sao-Paulo-i illusztrátor, Diego Sanchez nemrég rukkolt elő 'Filosofighters' névű játékával, melyben olyan világhírű filozófusokkal utcai harcolhatunk, mint például Platón, Rousseau, Marx, Nietzsche vagy Sartre. Sanchez szerencsére tovább gondolta szellemes ötletét és elkészítette 'Science Combat' néven futó sorozatát , amelyben hét olyan neves tudóst látott el szuperképességekkel, akiknek felfedezései és találmányai a filozófusokhoz hasonlóan megváltoztatták a világot – hívja fel a szellemesen humoros sorozatra a figyelmet a theverge.com.

Stephen Hawking
Stephen Hawking
Fotó: Diego Sanches
Távolról sincs vége, olvasson még »

46 filmet nézhet meg ingyen a Mediawave online fesztiválján

aa 2016. március 2., szerda 17:41

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Mediawave Úton Online Filmfesztivált, melyen március 1. és április 27. között összesen 46 filmet nézhetnek meg ingyen az érdeklődők, a különböző kategóriákba sorolt alkotásokra pedig a tavalyihoz hasonlóan, március 31-ig lehet leadni a szavazatokat. A közönségszavazatok alapján bekerülő filmeket pedig az április 27-én kezdődő Mediawave fesztiválprogramjába is beemelik. 

12806245 10153433941893317 8968463899697912238 n
Fotó: mediawavefestival.hu
Távolról sincs vége, olvasson még »

Hazatért a Saul fia!

Dívány 2016. március 2., szerda 14:56

Óriási ováció fogadta Nemes Jeles Lászlót a Toldi moziban ma kora délután rendezett sajtótájékoztatón. A sajtómunkásokkal telt mozi következő felhördülése az a pillanat volt, amikor Nemes Jeles kitette az asztalra az Oscart (ami elmondása szerint nagyon nehéz, majd’ 4 kiló), majd Sipos Gábor, producer az Independent Spirit Awards-ot, és végül Zányi Tamás, hangmérnök Golden Reel díja is az asztalra került. 

Rögtön az elején a forgalmazó nevében Böszörményi Gábor száraz tényként közölte, a Saul fia a mozikban átlépte a 180 ezres nézőszámot, így lett az elmúlt öt év legsikeresebb magyar filmje, de természetesen ők továbbra is azon dolgoznak, hogy minél tovább legyen műsoron. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Iggy Pop meztelen teste műtárgy lett

araya 2016. március 2., szerda 11:24

Iggy Popról szóló vándorkiállítás készül, de mivel róla van szó, van egy kis csavar az egészben. A kiállítás képein ő lesz látható, meztelenül. Ehhez február 21-én állt, illetve - a képek tanúsága szerint - feküdt modellt a New York-i Művészeti Akadémián. 21, 19-80 év közötti művész készített róla rajzot egy elég rendhagyó óra keretében. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Aztán premier plánban kitépik a bordáit

Kiszler Máté 2016. március 1., kedd 13:34

Erősen nyit a Vikingek 4. évada: az első epizódban a bajszos harcosnak számszeríjjal átlövik a torkát, majd a szőke amazon késsel levágja a haldokló férfiasságát. Ez utóbbit nem mutatja a kamera, de minden hímnemű néző garantáltan felszisszen majd a jelenet láttán. Persze a History Channel 2013-ban indult sorozatát nemcsak a nyers brutalitás hitelesíti, hanem minden, amiért a Vikingeket szeretjük: a korhű díszletek, a történet, és a remekül kidolgozott figurák. A 4. évad első két része már látható, igaz, még csak angolul, ami senkit se riasszon el: ez csak hozzáad az élményhez. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rajzoljon, és megnyílnak ön előtt a kulisszák!

mzd 2016. március 1., kedd 10:42

Érdekes divatpályázatra bukkantunk a Budapesti Operettszínház honlapján: a Marie Antoinette előadáshoz kapcsolódóan bárki beküldheti a francia királyné által inspirált művét – legyen szó rajzról, skiccről, vagy akár egy kész ruháról is. A legjobb pályaműveket az intézmény feltölti a Facebook-oldalára, ahol aztán megindulhat a harc, ugyanis a zsűri által kiválasztott győztes mellett születik majd egy (legtöbb lájkot kapó) közönségdíjas is - nyereményük pedig a 2-2 jegy mellett az, hogy bejárhatják a kulisszákat, ellátogathatnak a jelmeztárba és találkozhatnak a darab szereplőivel is.

Ha kedvet kapott, kezdjen alkotni: egy hónap van hátra, ugyanis március 30-ig fogadják a pályaműveket. Ha érdeklik a részletek, ide kattintva tájékozódhat.

Oscart ért a Saul fia

Lina 2016. február 29., hétfő 07:41

Nemes Jeles László, a Saul fia rendezője, éjjel átvette a  legjobb külföldi filmért járó aranyszobrot, ezzel 35 év után újra magyar film került az Oscar-díjas alkotások listájára, De nem csak neki örülhettünk, végre Leonardo DiCaprio is kitört a jelöltek sorából, és hazavitte legjobb férfifőszerepért járó díjat. Az idősödő Sylvester Stallone  elismerés nélkül maradt, ezzel szemben a Mad Max - A harag útja pofátlanul tarolt, de mondjuk a részleteket a folytatásban.

Nem kattantam rá a Click-re

Becca 2016. február 28., vasárnap 18:49

Click” címmel fut egy viszonylag új darab a Bethlen Téri Színházban, amit Ujszászi Dorottya rendezett és koreografált. A Közép-Európa Táncszínház repertoárjában ő az első olyan fiatal koreográfus, akinek a munkája beépül a Bethlen Színház műsorába, az Ifjú Koreográfusok Fóruma tehetséggondozó programjuk keretein belül.

Közép-Európa Táncszínház

A Közép-Európa Táncszínház nagy múltra tekint vissza: Magyarország elsőként alakult táncszínháza, mely a független kortárs táncegyüttesek között a legismertebbek közé tartozik hazánkban és külföldön egyaránt. Ahogy ezt nevében is hirdeti, vállalja egy adott földrajzi régióhoz való kötődést, ebben határozza meg önmagát. Programszerűen kutatja és értelmezi ennek a régiónak mozgásvilágában kódolt sorsát.

 

„Nem biztos, hogy boldog, aki párkapcsolatban él, illetve nem biztos, hogy magányos, aki egyedül van" - mondja a darab szlogenje, és mivel ezzel csak egyetérteni tudok, kíváncsi lettem rá. Amit a színház honlapján találtam róla, csak még kíváncsibbá tett. Természetesen a szerelemé a központi szerep az egyórás előadásban, mindezt azonban nem egyszerűben táncban, de rögtön a consla nevű, kontaktimprovizációra és salsa-alapokra épülő kortárs táncban összefoglalva. És ki az, akit ne csigázna fel egy kis latin-amerikai zene tánccal kombinálva, meg a hozzá annyira jól passzoló szenvedés?! Ha önt igen, akkor csalódni fog: ahhoz, hogy ez az egész jól átérezhető legyen, hitelesnek is kell lennie. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kálmán Olga Álomországa támpontokat ad, végkövetkeztetést nem

Farkas Edina Lina 2016. február 28., vasárnap 16:35

A köztévéből az ATV csatornájára került Egyenes beszéd című műsor riportere, Kálmán Olga legutóbb írásra adta a fejét, könyvével pedig nem kisebb témát, mint a menekültválságot járja körbe. Hogy a könyv hiánypótló, az tagadhatatlan, a menekültkrízis mentén felvetődött kérdéskörök a mai napig megválaszolatlanok, nemcsak nálunk Magyarországon, hanem szerte Európában egyaránt. Bár Kálmán Álomországa elsőként reagál a felmerülő kérdésekre, válaszokat nem ígér, és persze nem is tudna adni, a szerző maga is leírja, hogy a végkövetkeztetést az olvasóra bízza. A könyv célja, hogy rámutasson: a menekültkrízist nem lehet anélkül vizsgálni, hogy ne ismernénk komplexitásának a főbb rétegeit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Vígszínházban is megnézheti a Saul fiát

Divany.hu 2016. február 27., szombat 16:46

Nem, nem arról van szó, hogy máris elkészült volna a film színpadi változata, hanem arról, hogy a Vígszínház olyan büszke arra, hogy a film az Oscar-díj közelébe került, hogy a díjátadót követő estén, azaz február 29-én este nyolc órától mozivá avanzsálódik Budapest legszebb színháza, és levetíti Nemes Jeles László filmjét. Az ittlakunk.hu adta hírül, hogy aznap este nyolckor, egységesen 1500 forintért bárki beülhet a filmre, és ha beigazolódnak a várakozások, akkor már együtt örülhet a magyar sikernek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Madonna terminátorlédiből valódi ember lesz

Steiner Kristóf 2016. február 27., szombat 12:39

„Eljövök, ki tudja lesz –e még valaha koncertje” – temette egy jóbarátom Madonnát, mikor megkérdeztem: van -e kedve csatlakozni hozzánk egy amszerdami kiruccanásra. Örültem, hogy igent mondott, de az érvvel nem értettem egyet: tény, hogy Madonna már 57 éves, de éppen most turnézza körbe a világot Rebel Heart című lemezét népszerűsítve, és – mint általában tőle az megszokott –, ez sem volt mentes a botrányoktól. Szóval nem véletlen az a "pop királynője" eposzi jelző, nem kell őt félteni az "elnénisedéstől"...

A turnét eleve az az esemény vezette fel, amikor Madonna az album első kislemezét, a Living for Love-ot adta elő a Brit Awards gálán, de az túl szorosra kötözött köpenyzsinórnak köszönhetően a táncosai a földre rántották és három lépcsőfokot zuhant – majd felpattant, mint a gumilabda, és folytatta a műsort. Ironikus módon a dalszöveg is épp azt recitálta: „I'm gonna carry on”, azaz „folytatni fogom”.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Másfél millió forintot kalapolt össze Paizs Miklós

mzd 2016. február 26., péntek 15:23

„Egyebet nem tehetek, minthogy kiírom ide a szégyenemet és a számlaszámomat" – kezdte Facebook-posztját a Sickratman művésznéven is ismert Paizs Miklós. Kiderült, mint fellépő művész, a február a legkiszámíthatatlanabb számára: ebben a hónapban például 32 ezer forintból kell megélnie. Mivel ez az összeg 165 forintra apadt, arra kérte követőit, aki megteheti, utaljon neki valamennyit.

Felmerülhet a kérdés, miért nem néz új állás után. Mint írja, munkát egy darabig keresett, de nem talált – ha pedig igen, akkor abban se volt köszönet. Már nem keres, mert nem tudja, merre mozdulhat. Az üzenet egész sokakhoz eljutott: egy nap alatt több mint 1,5 millió forintnyi utalás érkezett a számlájára.

2. HELYZETJELENTÉSA világ sokkal tovább bonyolódott a szememben az elmúlt pár órában.Kaptam koncertlehetőségeket, aztá...

Posted by Sickratman hivatalos on Thursday, 25 February 2016

  

A történet egyébként (várható módon) nem aratott osztatlan sikert: a felhívást idéző Tumblr-posztra változatos reakciók érkeztek. Volt, aki azt nehezményezte, hogy Paizs nem tudja, hogyan kell működni, így nem is utal neki, többen viszont annyira hálásak voltak a Bëlga dalszövegeiért, hogy kinyitották a pénztárcájukat. Az esetről amúgy Kanye West jutott eszünkbe: ő azért várta az utalásokat, mert szerinte ha az ötleteire költené a pénzét, nem maradna a családjára.

Ön meddig menne el, hogy megtartsa az állását?

Lina 2016. február 26., péntek 12:50

Stephane Brizé filmjétől ne várjuk, hogy kiragadjon minket a valóságból, a Mennyit ér egy ember? pont a hétköznapok realitásáról szól, és a rendező nem is kíván minket eltávolítani főszereplője dilemmáinak érzelmi vonzataitól. A főszereplő, Thierry, azaz Vincent Lindon pedig mindent meg is tesz, hogy involválódjunk: nem véletlenül hozta el a Cannes-i Filmfesztivál legjobb férfi alakításáért járó díjat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öten elájultak a londoni Nemzeti Színház új darabján

mzd 2016. február 26., péntek 11:45

Sarah Kane Megtisztulva című, a londoni Nemzeti Színházban újjáélesztett darabjának első hat előadásán öten elájultak és negyvenen hagyták el a termet - írja a TheGuardian. Nem csoda: egy olyan egyetemről szól, ami szadista és totalitárius intézménnyé alakul át. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vannak anyák, akiket én rohadtul nem akarok megmenteni

Szaniszló Judit 2016. február 25., csütörtök 20:50

A fiatal román rendező, Alexander Nanau több mint egy éven át követte Bukarest egyik peremkerületében a tízéves Toto, két nővére, a tizennégy éves Andreea és a tizenhét éves Ana sorsát. A stáb eredetileg egy családegyesítés történetét készült leforgatni, ám amikor a három gyerek anyja hét év után kiszabadult, szépen lassan más irányt vett a történet. „A végén három gyermeket láttunk, akik rájöttek, hogy jobb nekik az anyjuk nélkül”, mondta maga a rendező a több mint másfél éves utómunkát igénylő dokumentumfilm, a Toto és nővérei sommájaként. Vasárnap este a Gólyában a film projektoros vetítésére voltunk hivatalosak, utána pedig a román valóságban a magyart is megtaláltuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elhunyt Psota Irén

ermiz 2016. február 25., csütörtök 14:00

Életének 87. évében csütörtökön elhunyt Psota Irén, a nemzet színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész - közölte a Madách Színház. Psota Irén 86 éves korában, 2016. február 25-én, hosszan tartó betegség után, szívelégtelenség következtében, álmában hunyt el. Psota Irént a Madách Színház saját halottjának tekinti, temetéséről később történik intézkedés -írta a színház honlapján. 

rap 01
Fotó: Rákosi Péter

Szülei Psota István és Dávid Ilona voltak. 1952-ben végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. Rögtön leszerződött a Madách Színházhoz, ahol 1980-ig játszott. 1980–82 között a Népszínház, majd 1982-től 1990-ig a Nemzeti Színház tagja lett. Akkor visszatért a Madáchba, ahol olyan más színészóriásokkal játszott együtt, mint Pécsi Sándor, Kiss Manyi, Tolnay Klári, Gábor Miklós. Minden műfajban otthon érzi magát. Az általa ábrázolt alakoknak szinte nincsenek határai. Szerepei a tragédiától a musicalen át a vígjátékig terjedtek. Minden alakítását összetetten, egyedi módon ábrázolta - írja róla a Wikipedia.     

A Madách színház honlapján így írnak róla: "Egyedi orgánuma és megjelenése különlegessé tette a legkülönlegesebbek között. Szeretett élni és az élet is szerette őt. A Színházi Adattár szerint 127 színházi bemutató fűződik a nevéhez, hatvannál több filmben és számtalan TV-játékban játszott. Három nagylemeze jelent meg. Gazdag és színes pályájáról három könyvet is írt. Az utolsó, 2008-ban megjelent művének címe: Csak a halálom előtt olvasható el, de siess! Utolsó színházi munkája a Psota, Psota, Psota! című önálló estje volt a Madách Színházban. A 80. születésnapja után, 2009. április 11-én, szombaton este játszott utoljára, aznap vonult vissza a színpadtól. Psota Irénnel a Madách Színház és a Magyar Színháztörténet legendás színésznője távozott."

A Test női film, ami földhöz vág

Szaniszló Judit 2016. február 25., csütörtök 10:49

Lehet, hogy nekem volt túl sok igazán fekete humorú filmmel dolgom mostanában, de a legkevésbé sem tűnt fel az, ami a Test című lengyel film ismertetőjében szerepel, miszerint ez az alkotás „a fekete humor segítségével beszél arról, hogy a szeretett családtagok elvesztését hogyan lehetséges átvészelni”. Nekem akkor már a Férfiak és csirkék eszeveszett humora például sokkal közelebb esik a humor pantone-skáláján a szürke legsötétebb árnyalatához, mint a Test bármely viccesnek szánt képkockája.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mi a bizarrabb egy plüss Van Goghnál? Egy plüss Van Gogh tépőzáras füllel!

Becca 2016. február 24., szerda 17:56

Miután jót irigykedtünk azokra, akik Chicagóban laknak és beköltözhetnek egy van Gogh festménybe potom áron, most azon szerencsések helyében lennénk, akik van Gogh plüsst kapnak ajándékba.

A Redditen bukkant fel a baba, a nocturnalvoice nevű felhasználó osztotta meg a fotót, amin egy 29,95 amerikai dollárba (8375 forint) kerülő játék (?) látható, és ha esetleg nem is ugrana be elsőre, hogy ez bizony a híres festő akar lenni, a figura tépőzárral rögzített, tehát levehető füléről már képbe kerülhet. A vörös plüss egy múzeum boltjában került lencsevégre, különlegessége, hogy „előtte-utána” képet is mutat a festőről. A játék szlogenje ami a levehető fülre van aggatva: add valakinek, akit szeretsz.

NXQedrn
Fotó: imgur

Ezzel nyilvánvalóan arra akartak utalni, hogy van Gogh idején, Franciaországban a bikaviadalok után, a torreádorok szokása volt a legyőzött bika fülének levágása, majd ennek ünnepélyes átadása szerelmüknek, vagy a tribün legszebb hölgyének. 

Azt sajnos soha nem derült ki egyértelműen, hogyan veszítette el híressé vált bal fülét a holland művész. Az egyik verzió szerint szintén festő barátjával, Paul Gauguinnel került összetűzésbe, pengével támadt rá, majd levágta saját fülét, amit később egy prostituáltnak ajándékozott. Így persze már kevésbé romantikus a sztori, de azért ilyen plüsst (vagy plüssfület) kapni azért igenis az! 

Ebben az sem lehet akadály, ha nem teheti meg, hogy egy amerikai múzeumig utazzon ezért a játékért, ugyanis az interneten is megrendelheti, ráadásul olcsóbban, mint a múzeumi ár. És akkor se csüggedjen ha nem rajong annyira a híres festőért, mert a plüss gyártójánál, az önironikus nevű The Unemployed Philosophersnél talál még többek között, Vonnegut, Einstein és Darwin babát is.

 

Ványa bácsiból csak az örök vesztes maradt

Zappe László 2016. február 21., vasárnap 09:37

Vojnyicevék szegényes nappalijában folyamatosan megy a tévé. Általában természetfilmek futnak, és általában senki sem nézi őket. Egyszer, amikor a feldühödött címszereplő rajta tölti ki felgyülemlett keserűségét, véletlenül pornócsatormára vált, meg is rémül tőle rendesen. Szőcs Artúr rendezésének végig fontos mellékszereplője a képernyő. Talán figyelmeztetni akar: hogyan megy ez a természetben. Egyebek közt szarvasbikák küzdenek a párzás jogáért. És később Asztrov is videóval illusztrálja természetvédő előadását, nem gondosan rajzolt, festegetett térképekkel.

A miskolci Játékszínben természetesen ma játszódik Csehov Ványa bácsija, a színlap szerint a látványért felelős Boros Lőrinc félkörívvel lezárt, de az alján mindenféle kacatokra kilátást engedő kopott-koszlott terében. Az sem különösebb csoda hát, hogy Jelena Andrejevna, az öreg professzor fiatal felesége bikiniben érkezik a színre és leheveredik a nézők lába elé napozni. Másrészt mégis csoda a ragyogó, fiatal, eleven test feltűnése az enyhe kriptahangulatban. Ám ennek az érkezésnek lényegibb szerepe van: valójában a bevezető futamok, körök után ezzel kezdődik az előadás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

KLIPradar: mit néztünk 2016 első hónapjaiban?

Lina 2016. február 20., szombat 14:35

Új rovatunkban olyan friss magyar klipeket mutatunk, amelyek nem biztos, hogy szembejönnek önnel a legnagyobb zenecsatornákon, és emiatt érdemtelenül kevés figyelmet, nézettséget kapnak. Lesznek köztük ismert és kevésbé ismert bandák szerzeményei, műfaji határokat pedig véletlenül sem állítunk. Mutatjuk, miket találtunk 2016 első hónapjaiban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Till Attila, Kolosi Péter és Hörcher Gábor megtalálták a valóságshow-kban a korszellemet

Lina 2016. február 19., péntek 14:55

Pár hónappal ezelőtt bukkant fel először a Facebookon a Budapest Zeitgeist közösségi oldala, amiről csak találgathattunk,  vajon mi lesz ez a Zeitgeist mozgalom neve mögé beálló projekt? Csak remélni tudtuk, hogy a szervezők nem egy újabb bőrt akarnak lehúzni Budapest éjszakai életéről, vagy valami haversimogató díjátadót összehozni, hanem valami valós kulturális tartalommal bíró esemény lesz a történet vége. Szerencsére ez utóbbi történt: szerdán este a Mazel Tovban hatalmas tolongás mellett Till Attila, Kolosi Péter és Hörcher Gábor keresték a közös nevezőt valóság és fikció, dokumentumfilm és valóságshow-k világa közt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gáz a gőzben

Zappe László 2016. február 19., péntek 12:35

Nell Dunn darabja a Karinthy Színházban

Elnézést kérek a szellemeskedő címért, de ez fejezi ki a legjobban azt az élményt, amelyet a Karinthy Színházban a minap elszenvedtem. Pedig a mostanában nyolcvan éves angol írónő, Nell Dunn darabjáról egy emlékem van, és az nem is rossz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mese, mese, meskete, bújj a csirke seggibe

Szaniszló Judit 2016. február 18., csütörtök 17:36

Létezik egy film, amelyben van sok jámbor háztáji állat, jópár komikus karakter, gonosz ármány, családi titok, szerelem, sírás, nevetés és fülbemászó dallam bőven, a végén pedig még valami botcsinálta hepiend is kirajzolódni látszik, és nem, az a film mégsem a Disney-féle Hófehérke. Kit ezért, kit azért, de az biztos, hogy Anders Thomas Jensen legújabb filmje, a Férfiak és csirkék mindenkit odaszegezett a premier előtti vetítésen a székhez. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A tojástérkép lett 2015 legkreatívabb projektje

mzd 2016. február 18., csütörtök 10:09

Február 10-én zárult le a szavazás a Highlights of Hungary pályázaton, ahol az idei év legkreatívabb projektjeit keresték, most pedig mutatjuk az eredményeket. A díjátadót a Toldi Klubban tartották, itt hirdették ki, hogy az 53 jelölt közül melyik tíz lett a közönségdíjas, továbbá a Forbes, az Instyle, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft jóvoltából három különdíjat is átadtak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pamela Anderson nem cicababa többé

mzd 2016. február 16., kedd 18:45

Connected, azaz Csatlakoztatva címmel jelent meg Luke Gilford legújabb, egyben futurisztikus és kicsit ijesztő kisfilmje a Short of the Week rövidfilmes portálon, amelynek közel tíz perce a végtelenségig elmagányosodott, öregedő Jackie Bailey (Pamela Anderson) útkereséséről szól. A videóban a coach szerepét Luna (Dree Hemingway) tölti be, aki a középkori válságtól szenvedő Jackie-t invitálja egy olyan wellnessközpontba, ahol majd "csatlakozhat az univerzumhoz".

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés