#VILÁGOM

Nézze meg velünk, milyen zűrös egy szellemlátó stylist élete!

2017. március 28., kedd 08:00

A Stylist fura mutáns: misztikus thriller és dráma egyben, de Olivier Assayas Cannes-ban a legjobb rendező díját nyerte el vele az idei Cannes-i Filmfesztiválon. Most velünk megnézheti, hogyan boldogul Kristen Stewart a szellemekkel!

Maureen élete olyasmi, amiről sokan csak álmodnak: fiatal amerikai nő, aki Párizsban él, egész nap csak luxusbutikokban vásárolgat, és ezt ráadásul nem is ő fizeti, miközben egyfolytában a telefonján lóg és ismerőseivel csetelget. Ez elég jól hangzik elsőre, nem? Akkor most kicsit árnyalva a képet: Maureen nem magának vásárolgat, ez csak a munkája, amit ráadásul utál, mert elveszi az időt attól, amivel foglalkozni szeretne; nemrég halt meg az ikertestvére, és szellemekkel kommunikál. Maureen élete tehát alapvetően nem is olyan felhőtlen, és bár természetfeletti képességei folytán képes kapcsolatba lépni halott ikertestvérével, Lewisszal, az azért már őt is megijeszti, amikor egy nap a telefonjára titokzatos üzenetek kezdenek érkezni egy ismeretlentől. Na, így milyen?

Ha érdekli, mi lesz ebből, akkor nézze meg figyelmesen az alábbi trailert, majd kattintson, mert a hajtás után nyereményjáték várja, ahol nyerhet tőlünk jegyet a filmre!

Olivier Assayas A stylist című filmje a dráma és a misztikus thriller keveréke, és nem sikerülhetett annyira rosszul, ha Cannes-ban idén a legjobb rendező díját sikerült elnyernie vele (és a kritikák szerint a sikerben Kristen Stewart alakítása is vastagon benne van). Magyarországon március 30-tól játsszák a mozik a filmet, és ön is az elsők közt nézheti meg, ha megválaszol egy kérdést. 

Így nyerhet jegyet a filmre

A film forgalmazója, a Cirkofilm jóvoltából 5x2 darab jegyet sorsolunk ki azok közt, akik időben megírják a választ a következő kérdésre: milyen esküt tettek egymásnak a testvérek?

A megfejtéseket a press@cirkofilm.hu címre várjuk március 29-én déli 12:00 óráig bezárólag, a szerencsés nyerteseket a Cirkofilm fogja értesíteni. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta