#VILÁGOM

Ilyenek volnának az Oscar-jelölt filmek őszinte plakátjai

2017. február 19., vasárnap 14:57 |

Már csak egy hét van a 89. Oscar-díjak átadásáig, így a hagyományokhoz híven a Shiznit.co.uk is elkészült az Oscarra jelölt filmek "brutálisan őszinte" plakátjaival. A készítőknek pedig ezúttal is remekül sikerült összefoglalniuk, hogy a filmcímmel ellentétben miről is szólnak a filmek valójában.

Az independent.co.uk szerkesztőihez hasonlóan nagy kedvencünk a 14 Oscarra jelölt Kaliforniai álom “őszintésített" plakátja, amin keresztül Trumpnak és Brexites Farage-nek is beintenek. “Ez a film jobb, mint az életed!” – áll a plakáton, mert a készítők szerint az sem gáz, ha néha elmenekülünk a valóság elől És ez a valóság most tényleg nagyon olyan, ami elől szeretnénk elmenekülni.

Szupermenő lett a nyolc Oscarra jelölt Holdfény című film X-Men-es posztere, de a Legjobb Film kategóriában jelölt Érkezés sem úszta meg csípős él nélkül. Nekünk nagyon tetszett a film és benne külön Adams alakítása, a Shiznitnél viszont úgy érzik, hogy “Amy Adamsnek jelenleg nagyobb esélye van arra, hogy tényleg felfedezzen egy idegen civilizációt, minthogy megnyerje azt az átkozott Oscart”, és elég valószínű, ezt ők sem film-, inkább társadalomritikának szánták. A plakátra amúgy még az is ráfért, hogy "itt bizony már a Google fordító sem segíthet".

Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan trollkodtak bele még olyan slágerfilmek plakátjaiba is, mint a Kaliforniai álom, a Jackie, a Holdfény vagy a Régi város! Ide kattintva pedig megnézheti az összes kamuplakátot!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta