Ezek lettek Budapest legjobb szórakozóhelyei

Idén is kiderült, melyik szórakozóhelyekre szeretnek járni a budapestiek, mint ahogy az is, hogy igényeljük a minifesztiválokat, még mindig kedvenc a Madách téri Bermuda-háromszög, és egyre inkább szeretünk koncertekre járni a PARK-ba. A Budapest Nightlife Awards pályázat nevezetteire ezúttal is bárki szavazhatott, vagyis a virtuális voksok döntötték el, hogy a 12 kategóriában kik lettek a nyertesek. Mutatjuk az eredményt.

Szurkoltunk, hogy a Budapest Nightlife Awards, sok egyéb kezdeményezéshez hasonlóan, ne adja fel az első próbálkozás, meg a borítékolható vegyes fogadtatás után. De a szervezők elég rutinosak, és számoltak is a magyar virtussal, szóval  bár tényleg kaptak tavaly hideget-meleget, idén újra bejelentkeztek. 

Először Gangstával, és ezzel a videóval, amiben a nyakába veszi az éjszakai Budapestet

és hamar eljut arra a megállapításra, hogy a Madách tér után már "az ember úgy érzi, hogy az egész világot meginná" – hát igen, az évek meg a rutin. De legalább a videóban nem hallottunk most tőle szexista megjegyzéseket. 

A díjátadó helyszíne egyébként a tavalyi legjobb koncerthely kategóriájának győztese, az Akvárium Klub volt, ahol kihirdették a 12 kategória győztesét. Mellette akadt pár izmosabb program is, 7. szülinapját ünneplő Mary Popkids adott például egy koncertet, majd a berlini menőség a Watergate klub rezidens DJ-producere, Matthias Meyer mulattatta a népet.

FGT8151
Adam Horvath

De előtte kiderült az is, hogy a gigafesztiválok mellett van igény az olyan egészen mini, és inkább rétegzenét képviselő fesztiválokra, mint például a Kolorádó fesztivál, amit (és még néhány testvérfesztiválját) idén mi is eléggé kedveltünk. El is vitte a harmadik díjat a Legjobb Budapesti Fesztivál kategóriájában.

Az mondjuk nekünk kicsit rohadtul fájt, hogy a szavazások alapján tényleg vevők a népek az igazán türhő módon primitív, és többnyire szintén türhő módon szexista poénokat gyártó oldalakra, mint a Tibi Atya – annyira, hogy a neve alatt futó kocsmában szeretnek a legjobban inni és alapozni az estére. Azzal viszont egyetértettünk, hogy Budapest Legjobb Melegbarát Szórakozóhelye a Tütü lett.

Itt pedig az összes kategória és díj:

Legjobb Partiszervező

1. Next Level Budapest 

2. Black Trap

3. Citymatiné 

Legjobb Budapesti Fesztivál

1. Sziget Fesztivál 

2. Belvárosi Fesztivál

3. Kolorádó Fesztivál

Legjobb Borbár

1. Divino 

2. Kadarka

3. Dobló

Legjobb Kézműves Söröző

1. Neked csak Dezső

2. Kandalló

3. Élesztő

Legjobb Szabadtéri Hely

1. Budapest Park

 2. Raktár Beach

3. Dürer Kert

Legjobb Koncerthelyszín

1. Budapest Park

2. Akvárium Klub 

3. A38

Legjobb Kocsma

 1. Humbák Művek

 2. Barhole Music

 3. Telep

Legjobb Romkocsma

1. Fogas Ház és Kert

2. Anker't

3. Instant

 Legjobb Bár

1. Raktár Bár

2. Badgirlz

3. Fröccsterasz

Legjobb Melegbarát Hely

1. Tütü Budapest

2. Why Not Budapest

3. Anker't

Legjobb Kis Klub

1. Pont

2. Raktár Klub

3. Larm

 Legjobb Nagy Klub

1. Akvárium

2. Ötkert

3. Tesla

Oszd meg másokkal is!
Mustra