Nézze velünk Vincent Cassell új filmjét ingyen!

Moziba invitáljuk önöket, mégpedig a Cirko-Gejzírbe, ahol az Ez csak a világ vége című filmet fogják vetíteni. A Cannes-i Fesztivál nagydíjas filmben Marion Cotillard és Vincent Cassell a főszereplő, a kanadaiak annyira hisznek benne, hogy ezt jelölték Oscarra is. Önnek nincs más dolga, csak válaszolni egy kérdésre, hogy nyerjen két jegyet a január 19-i premierre.

A történet szerint tizenkét év távollét után az író, Louis visszatér szülővárosába, hogy elmondja családjának féltve őrzött titkát. Hamarosan felszínre törnek az elfojtott indulatok. Hiába próbálnak meg empátiával közelíteni egymás felé, az egymásra figyelni már képtelen családtagok csak saját sérelmeiket és magányukat képesek előtérbe helyezni, ami még több szenvedélyes konfliktust szül. A filmet 16 éven aluliaknak nem ajánljuk. 

A kérdés tehát:  Milyen rokoni viszonyban áll a filmben a Marion Cotillard által alakított szereplő a főszereplő Louisszal? A választ a a cirkofilm@cirkofilm.hu-ra küldje el, és figyelje a postaládáját! 

Oszd meg másokkal is!
Mustra