#VILÁGOM

Nézze velünk Vincent Cassell új filmjét ingyen!

2017. január 18., szerda 09:29

Moziba invitáljuk önöket, mégpedig a Cirko-Gejzírbe, ahol az Ez csak a világ vége című filmet fogják vetíteni. A Cannes-i Fesztivál nagydíjas filmben Marion Cotillard és Vincent Cassell a főszereplő, a kanadaiak annyira hisznek benne, hogy ezt jelölték Oscarra is. Önnek nincs más dolga, csak válaszolni egy kérdésre, hogy nyerjen két jegyet a január 19-i premierre.

A történet szerint tizenkét év távollét után az író, Louis visszatér szülővárosába, hogy elmondja családjának féltve őrzött titkát. Hamarosan felszínre törnek az elfojtott indulatok. Hiába próbálnak meg empátiával közelíteni egymás felé, az egymásra figyelni már képtelen családtagok csak saját sérelmeiket és magányukat képesek előtérbe helyezni, ami még több szenvedélyes konfliktust szül. A filmet 16 éven aluliaknak nem ajánljuk. 

A kérdés tehát:  Milyen rokoni viszonyban áll a filmben a Marion Cotillard által alakított szereplő a főszereplő Louisszal? A választ a a cirkofilm@cirkofilm.hu-ra küldje el, és figyelje a postaládáját! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta