#VILÁGOM

Betonkeverőt minden buliba!

2016. december 17., szombat 17:33

Az ötletes és humoros alkotásairól ismert francia művész, Benedetto Bufalino ismét meglepő installációval állt elő: betonkeverő teherautót alakított át óriási diszkógömbbé, amivel egycsapásra tökéletes bulihelyszínné varázsolta Lyon utcáit.

A közel 3500 darab apró tükörrel burkolt betonkeverő megalkotásában Benoit Deseille világítás-tervező segédkezett. A guruló diszkógömb a lyoni Fények Fesztiválja alkalmából készült, december 8. és 10. között járta a francia város utcáit bulizásra csábító zenétől hangosan, a különleges látványosságokra nyitott helybéliek és a turisták nagy örömére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta