#VILÁGOM

Egy hete fut a mozikban, utólag cenzúrázták a Kút című filmet

2016. szeptember 30., péntek 11:34

A rendszerváltás óta nem volt arra precedens, hogy egy filmet cenzúráztak volna, pláne nem önként, még inkább nem úgy, hogy az már egy hete ment a mozikban. Most mégis ez történt: Grigor Attila Kút című trilleréből utólag vágták ki a jobboldali, nagy hatalmú producert, Magyarország egyik legbefolyásosabb filmgyártóját, Kálomista Gábort – írta a nol.hu.

A képkockán, ami szemet szúrt valakinek, Kálomista egy tévé képernyőjén tűnik fel mint a Páholy című HírTV-s produkció műsorvezetője. A nol.hu kérdésére a rendező Grigor Attila elmondta, számára a jelenetben nem Kálomista személye volt a lényeg, hanem a Páholy című tévéműsora és amit az képviselt”. A műsorvezető arca után 700 megfulladt migránsról szóló tudósítás következett. Grigor saját bevallása szerint ezzel a kontraszttal szerette volna érzékeltetni:„Ülünk valahol a Kelet és a Nyugat között."

A nol.hu még korábban megkereste Kálomistát, aki a telefonba úgy szólt bele: „Halló, itt Abszurdisztán!” Majd a kérdésre, hogy az ő kérésére vágták-e ki a képkockát, kijelentette, Gigor filmjével és annak különböző változataival egyáltalán nem foglalkozik, semmilyen álláspontja nincs és nem is szándékozik bekeveredni az ügybe – írják.

Az kiderült, hogy a film producere, Pusztai Ferenc szedette ki az ominózus jelenetet, de a miértekre ő sem adott magyarázatot, mint ahogyan a rendező és a forgalmazó Vertigo Media sem kívánta kommentálni a helyzetet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta