#VILÁGOM

Visszatér Jo Nesbø alkesz nyomozója

2016. szeptember 20., kedd 10:11

A norvég krimi egyik legismertebb szerzője, Jo Nesbø több mint három év kihagyás után folytatja a regényfolyamot, ami világszerte ismertté tette.

Az író Facebook-oldalán jelentette be, hogy 2017 májusában újabb könyvet jelentet meg a klasszikus hardboiled karakterek nyomdokait hűen követő, keményfejű, alkoholista magányos hős nyomozója, Harry Hole főszereplésével.

A könyv címe angolul The Thirst (A szomjúság) lesz, a sztoriról pedig annyit tudni, amit az író a facebookos bejelentésben felvázolt. Eszerint Hole visszatér a rendőrség kötelékébe, miután egy sorozatgyilkos online társkeresőkön ismerkedők között kezdi szedni az áldozatait.

A könyv magyar megjelenéséről egyelőre természetesen semmit sem tudni, de biztos nem kell majd sokat várni rá. Az angol nyelvű verzióra az előrendelés már most elindult, az Amazonon közel 28 dollárért (kb. 7500 forintért) adják a Kindle-verziót.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta