#VILÁGOM

Hétfőtől már építik a színpadot a Red Hot Chili Peppersnek

2016. augusztus 26., péntek 15:52

Szeptember elsején és másodikán Budapesten lép fel a Red Hot Chili Peppers, amiről már mi is írtuk, hogy nem érdemes lemaradni. A buli előkészületei  már hétfőtől javában zajlanak. A zenekar itt indítja el a világkörüli turnéját, ami azt jelenti, hogy a stáb legnagyobb része már hétvégén megérkezik, arról azonban nem szólnak a hírek, hogy a zenekar tagjai mikor jönnek. Annyi biztos, hogy hétfőtől megkezdi a stáb az előkészületeket az Arénában. 

60 fős utazó stáb, köztük magyarok is

A koncertkörútra gyakorlatilag mindent magukkal visznek a helyszínekre, nem csupán a technikai felszerelést és a színpadot, de még berendezési tárgyakat is, valamint saját szakács is utazik a csapattal – írja közleményében a koncertet szervező Livenation. 14 kamion, 4 busz és 4 furgon megy városról városra, s egy 60 fős utazó stáb dolgozik a turnén a zenekar mellett. Közel 100 magyar dolgozik közvetlenül a turné stábjának, nagy részük technikai ember, akik a színpad építésében és bontásában dolgoznak, de a társulatnak magyar futár, illetve konyhai segéderők is a rendelkezésükre állnak.

Látványos színpad

Bár összeszerelve és működés közben csak nagyon kevés ember láthatta még az új színpadot, de a hírek szerint a RHCP tagjainak több mint 200 négyzetméter áll rendelkezésére híresen energikus előadásaikhoz, két oldalt hatalmas LED falakkal.

Hagyja otthon a profi gépet és a lézerpontozót

A koncertre nem lehet bevinni profi fényképezőgépet, videókamerát, illetve tabletet - ez utóbbi használatát az elmúlt 2 évben szinte minden produkció tiltja, nem a minőségi felvétel, hanem a készülék mögött elhelyezkedő nézők zavarása miatt. Nem lehet a rendezvényre bevinni lézerpontozót, hogy azzal vicceskedjen a koncert alatt, de nagyobb méretű táskákat és hátizsákot, transzparenseket, illetve palackokat, üvegeket és fémdobozos italokat sem.

Kapunyitás várhatóan 18.30-kor lesz, 20 órakor a Deap Vally lép színpadra, és őket követi az elmúlt évek egyik legjobban várt bandája, a Red Hot Chili Peppers. Jegyek még korlátozottan, de kaphatóak, vagy kereshet olyat, aki nem tud elmenni a bulira. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta