#VILÁGOM

Tessék, Magyarország tényleg halszagú!

2016. augusztus 24., szerda 16:55

Nemrég jelent meg a magyar kormány Desmond Child zeneszerzőtől rendelt 56-os pophimnusza, az "Egy szabad országért", melynek szövegéért Orbán Tamás felel: ez utóbbi azért is fontos, mert a legtöbben az első pillanattól kezdve nem értették, pontosan mit akarhat a pátoszos-mulatós (egyébként újrahasznosított) dal mondani. Az első mondat ugyanis valami olyasminek hallatszik, hogy "Magyarország halszagú", és bár hivatalosan természetesen nem ezt éneklik, ezek után tulajdonképp nem is érdekes, mi is a valódi szöveg. Az elképesztően magas labdára pedig le is csapott az Apa Zenél, így elkészült végre a valódi "Magyarország halszagú" című nóta, ami sajnos semmivel sem rosszabb, mint az eredeti.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta