#VILÁGOM

Ilyen is lehet a street art

2016. augusztus 20., szombat 08:33

Míg hazánkban többek között a fotorealisztikus stílusú graffitikben utazó TakerOne teszi látványosabbá Budapest utcáit, addig Franciaországban Patrick Commecy és kreatív csapata dobja fel hangulatos falfestményekkel a városképet.

A tehetséges muralista fő profilja egyébként a trompe-l'oeil (a szemet becsapó) festészet, aminél a művész megtévesztő, vagy épp lehetetlen módon mutatja be a valóságot.

* Arte Urbana * Do mesmo artista que postei semana passada, é muita criatividade e talento!! **#arteurbana #PatrickCommecy

Una foto publicada por * SNAP: idearkitetura (@idearkitetura) el

Ilyen hiperrealisztikus módon dobta fel egy téglaház homlokzatát.

Nem csoda, hogy a tehetséges művész a Franciaországba látogató turisták egyik kedvence lett az elmúlt években.

Patrick-Commecy / Street Art / Le Puy, París, Francia #Art #StreetArt #PatrickCommecy #Paris #France #Francia #ArteCallejero #ArteParaTodos

Una foto publicada por Isabella Santo Domingo (@isabella.santodomingo) el

Romantikus, 3D hatású Rómeó és Júlia jelenet egy francia ház homlokzatán. Commecy színes falain egyébként gyakran tűnnek fel francia hírességek és történelmi karakterek is.

"Roméo et Juliette" nos muros da França #patrickcommecy #arte #criatividade #zupi #streetart

Una foto publicada por ZUPI (@zupimag) el

A videóra kattintva megnézheti a francia kis és nagyvárosok történelmi negyedeit feldíszítő művész egyedi és élethű munkáit!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta