#VILÁGOM

Nyalja fel Totorót a borítékra!

2016. augusztus 13., szombat 19:22

Míg az Egyesült Államokban az egyik legismertebb melegjogi aktivista, Harvey Milk arcképét, Finnországban a meleg pornográfia egyik legbefolyásosabb illusztrátorának, Touko Laaksonen (Tom of Finland) illusztrációit, Angliában pedig gyerekbarát állatrajzokat nyomtak a postai bélyegekre, addig a Japán Postahivatal a legendás Ghibli stúdió és az Oscar-díjas rajzfilmkészítő, Hayao Miyazaki előtt tiszteleg azzal a bélyegkollekcióval, amit július 7-től szerezhetnek be a szerencsések és a megszállott bélyeggyűjtők.

Limitált szériás kollekcióról van szó természetesen.
Limitált szériás kollekcióról van szó természetesen.
Fotó: roppongihills.com

A gyűjteményben helyet kapott bélyegeken a Ghibli stúdió mind a 22 alkotásának filmplakátja látható a Szél támadtól a Vándorló palotán és a Chihiro Szellemországban-on át egészen az idei Cannes-i filmfesztiválon debütált Vörös teknősig – számol be a Rocketnews24.com a lehetőségről.

Csodálatos illusztrációk bélyeg gyűjtőknek.
Csodálatos illusztrációk bélyeg gyűjtőknek.
Fotó: roppongihills.com

A bélyegek piacra dobása egyébként egybe esik a tokiói Roppongi Hills-i Ghibli kiállítással, így az exkluzív kollekció nemcsak a postán és annak online üzletében, de a galéria ajándékboltjában is beszerezhető lesz 2900 yenes azaz körülbelül 8000 forintos áron.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta